Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 sesapa nak comment silakan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: sesapa nak comment silakan   Tue Oct 02, 2012 9:06 pm

HB ni beli kt ABM...
recomendded by bro kyo82...
beli 2/10/2012 size dlm 3 inci...
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Back to top Go down
View user profile
ayen



Posts : 82
Join date : 24/09/2012
Age : 32
Location : Pulau Pinang

PostSubject: Re: sesapa nak comment silakan   Tue Oct 02, 2012 9:11 pm

cantik ikan....brapa harga...?
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: sesapa nak comment silakan   Tue Oct 02, 2012 9:14 pm

huhu nnt kita org sergah dia lagi ahak..
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: sesapa nak comment silakan   Tue Oct 02, 2012 9:20 pm

ayen wrote:
cantik ikan....brapa harga...?
gi sana ngn geng2 forum yg nak wat BM attack tuh...gerenti dpt harga best2 abg man ABM bg... Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: sesapa nak comment silakan   Tue Oct 02, 2012 9:21 pm

zerol86 wrote:
huhu nnt kita org sergah dia lagi ahak..
ujung mggu nih kan??bole tumpang order lg...wkakak
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: sesapa nak comment silakan   Tue Oct 02, 2012 9:28 pm

ari tu rugi abg man offer main hb terbaik nak book last2 kena sapu dah .. nak order hb boleh la.. kalau order mg ke apa tu tak berani aku walaupun source di percayai.. ikan2 mahal lebih baik beli sendiri.. HB tu boleh la tolong2..
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: sesapa nak comment silakan   Tue Oct 02, 2012 9:30 pm

HB ni abg mn ckp dr kolam k19 rasanyer (kalo x silap ler)...
ada byk lg tuh...
lg 1 nak tnyr otai2...
aqua aku nih xde penutup...so aku tutup ngn cermin tingkap wat sementara...
ada prob x??
pg td aku tgk dia berenang cam nak kiok pon ada...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: sesapa nak comment silakan   Tue Oct 02, 2012 9:36 pm

owh nk tgk yg 24 ke 20 lupa dah.. kalau bro nk borong ke apa gtau je.. aku leh settingkan tuk bro.. cuma kena ambik ikan tu masa aku smpai kl la sebab takde tempat nk simpan.. kalau MG ke apa tu deal sendiri dgn abg man or kyo .. pastuh kirim kat aku je..
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: sesapa nak comment silakan   Tue Oct 02, 2012 9:40 pm

hehe..nanti2 ler kalo nak tambah koleksi...
ni yg sekor nih da buat aku risau....
tp abg man offer MG harga menarik tuh.... Shocked
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: sesapa nak comment silakan   Tue Oct 02, 2012 11:08 pm

bro pm aku price dia offer =P huhu.. anyway aku target HB ada chu .. ada nampak tak kat memane ahak
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: sesapa nak comment silakan   Wed Oct 03, 2012 12:20 am

HB yg ada chu??
kt abg man mmg x nmpk larr....
sbb dia kata HB ada chu jgn mengharap...ekekek
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: sesapa nak comment silakan   Wed Oct 03, 2012 12:21 am

tu la huhu once in the blue moon kalau ada chu tu pun orang dah jual mahal hampeh ahak..
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: sesapa nak comment silakan   Wed Oct 03, 2012 12:24 am

zerol86 wrote:
tu la huhu once in the blue moon kalau ada chu tu pun orang dah jual mahal hampeh ahak..
try ler usha blk...
psl br 3 inci kan...
mana tau kot2 tgk btol2 nmpk lak....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: sesapa nak comment silakan   Today at 1:08 pm

Back to top Go down
 
sesapa nak comment silakan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: