Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Salam Berkenalan- newbie here

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Gorgonzola



Posts : 23
Join date : 01/10/2012

PostSubject: Salam Berkenalan- newbie here   Mon Oct 01, 2012 7:12 am

Salam 1 Malaysia,

Otai2+sifu2 forum arowana, saya gorgon, pendatang baru... hobi aro pun baru nie... minta tunjuk ajar.
Back to top Go down
View user profile
HB



Posts : 18
Join date : 29/09/2012
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Salam Berkenalan- newbie here   Mon Oct 01, 2012 7:46 am

salam kenal..
salam berforum.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Salam Berkenalan- newbie here   Mon Oct 01, 2012 8:41 am

Takut tgk nama...heheheh...welcome bro...dah ada aro belum?
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
Gorgonzola



Posts : 23
Join date : 01/10/2012

PostSubject: Re: Salam Berkenalan- newbie here   Mon Oct 01, 2012 9:23 am

sudah2 dah ada bro... heheh tadi gorgon dh cube upload dn soalkan masalah yang hadapi tapi bila post2 tgok2 tak ada pulak.entah kat bahagian mana. ingat tajuk post 1001 ape tah... dlm post tu dah siap sekali video upload aro saya huhuhu...
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Salam Berkenalan- newbie here   Tue Oct 02, 2012 9:15 am

Gorgonzola wrote:
sudah2 dah ada bro... heheh tadi gorgon dh cube upload dn soalkan masalah yang hadapi tapi bila post2 tgok2 tak ada pulak.entah kat bahagian mana. ingat tajuk post 1001 ape tah... dlm post tu dah siap sekali video upload aro saya huhuhu...

Welcome...cuba sehingga berjayaa..
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: Salam Berkenalan- newbie here   Mon Oct 08, 2012 9:48 am

welcome... da ade aro, x la baru sgt.. cume baru kat sini je la kot.. aku x smpai sebulan lagi membela aro.. wakakaka..
Back to top Go down
View user profile
Gorgonzola



Posts : 23
Join date : 01/10/2012

PostSubject: Re: Salam Berkenalan- newbie here   Mon Oct 08, 2012 11:59 pm

hehehe bela ikan saje dah 9-10bulan tapi main bela thap gaban jer... skrang sejak terjumpa forum ilmiah nie, macm2 dah di eksperimen ikan nie... dari tanning,tankmate,pemakanan,vitamin2 dan mcm2 heheh

same2 kami nie budak baru belajar, tak sampai tolong2 jolokkan heheh
Back to top Go down
View user profile
alonghafidz



Posts : 71
Join date : 05/10/2012
Age : 31
Location : penang

PostSubject: Re: Salam Berkenalan- newbie here   Tue Oct 09, 2012 5:11 am

Saya baru ..hai..
Back to top Go down
View user profile
radenraspuri



Posts : 41
Join date : 08/10/2012
Age : 32
Location : kajang,selangor

PostSubject: salam....   Tue Oct 09, 2012 6:51 am

saya pun org baru gak.....
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Salam Berkenalan- newbie here   Tue Oct 09, 2012 7:52 am

mari kita ramai2 meriahkan forum nie huhu.. aku rasa cam semua nak bm attack je nie hehhe
Back to top Go down
View user profile
ayen



Posts : 82
Join date : 24/09/2012
Age : 32
Location : Pulau Pinang

PostSubject: Re: Salam Berkenalan- newbie here   Tue Oct 09, 2012 9:06 am

zerol86 wrote:
mari kita ramai2 meriahkan forum nie huhu.. aku rasa cam semua nak bm attack je nie hehhe

yaa dh tentu mr zarol.,aku x sabar nk tggu 2nd trip BM Attack..haha
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam Berkenalan- newbie here   Today at 5:46 pm

Back to top Go down
 
Salam Berkenalan- newbie here
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Arowana Shopzone :: Kenali member-member forum arowana shopzone-
Jump to: