Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 SHARING MY MGBB CIKAI GRADE DEVELOPMENT

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
mindgame

avatar

Posts : 71
Join date : 20/07/2012
Age : 30
Location : Kg Baru, KL

PostSubject: Re: SHARING MY MGBB CIKAI GRADE DEVELOPMENT   Fri Oct 05, 2012 11:24 am

zerol86 wrote:
huhu feifeng aku beli KO ... so takde cara lain dah huhu..

argh.. sadis tuh.. bro bli katne feifeng tu? hrga ok tak? aritu nengok kat shah alam, rm198.. gile mahal..
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/haziqtharwan
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: SHARING MY MGBB CIKAI GRADE DEVELOPMENT   Fri Oct 05, 2012 11:26 am

ada lg murah.. tapi trader byk yg jual murah so try belek2 mudah tu.. tak pun g facebook cari arare fish.. dia rajin dia cari la tak rajin dia buat dek kat ko je huhu.. dari ko main feifeng .. baik beli loach kalau tank ko dlm rumah..
Back to top Go down
View user profile
Opmin

avatar

Posts : 182
Join date : 11/06/2012
Age : 34
Location : johor bahru

PostSubject: Re: SHARING MY MGBB CIKAI GRADE DEVELOPMENT   Fri Oct 05, 2012 12:22 pm

Loach tu ikan apa bro zerol?.. Ikan yg belang itam oren tu ke.. Yg mulut muncung pendiam keje duduk kat dasar je.. Yg tu ke?
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: SHARING MY MGBB CIKAI GRADE DEVELOPMENT   Fri Oct 05, 2012 5:19 pm

tu cloawn loach... yyup seangkatan dgn dia.. memane loach pun leh..
Back to top Go down
View user profile
boojoy



Posts : 91
Join date : 16/03/2011

PostSubject: Re: SHARING MY MGBB CIKAI GRADE DEVELOPMENT   Fri Oct 05, 2012 9:00 pm

retro wrote:
boojoy wrote:
retro wrote:
boojoy wrote:
hahaha.... dari dulu lg, xback_aro, adalah antara forumer dlm nih yg ada ikan yg x pernah menghampakan.... cuba bro kongsi2 ilmu bro dlm pemilihan anak ikan aro nih... boleh jd guide org2 baru mcm saya kalu nak beli ikan 3-4 inchi nih nanti..hahaha...mmg terbaiklah...

dh dpt ke ikan 3-4 inci..? ke dpt yg 7/8 inci tros..? kehkehkeh.. Laughing


wakakaka...teman idakler plan nak membelinya...tp teman nengok air liur teman dah meleleh je nengok ikan tuh.. hahaha

mmg tak plan..tp dh beli la kan..? bukan beli yg hb kan..? hahahaha.. Laughing

Beli hb je lah bro..mana mampu bli mahai2..heheh
Back to top Go down
View user profile
retro



Posts : 238
Join date : 26/06/2011

PostSubject: Re: SHARING MY MGBB CIKAI GRADE DEVELOPMENT   Fri Oct 05, 2012 9:48 pm

boojoy wrote:
retro wrote:
boojoy wrote:
retro wrote:
boojoy wrote:
hahaha.... dari dulu lg, xback_aro, adalah antara forumer dlm nih yg ada ikan yg x pernah menghampakan.... cuba bro kongsi2 ilmu bro dlm pemilihan anak ikan aro nih... boleh jd guide org2 baru mcm saya kalu nak beli ikan 3-4 inchi nih nanti..hahaha...mmg terbaiklah...

dh dpt ke ikan 3-4 inci..? ke dpt yg 7/8 inci tros..? kehkehkeh.. Laughing


wakakaka...teman idakler plan nak membelinya...tp teman nengok air liur teman dah meleleh je nengok ikan tuh.. hahaha

mmg tak plan..tp dh beli la kan..? bukan beli yg hb kan..? hahahaha.. Laughing

Beli hb je lah bro..mana mampu bli mahai2..heheh

beli mg la..jgn pilih hb tu..kesian dkt aku nnt tk bleh nk beli hb tu..haha.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
kurt2812



Posts : 132
Join date : 25/07/2013

PostSubject: Re: SHARING MY MGBB CIKAI GRADE DEVELOPMENT   Mon Aug 19, 2013 10:33 am

mmg perfect ikan ni!Very Happy 
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: SHARING MY MGBB CIKAI GRADE DEVELOPMENT   

Back to top Go down
 
SHARING MY MGBB CIKAI GRADE DEVELOPMENT
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: