Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Tiger datnoid for sale

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Tiger datnoid for sale   Wed Sep 19, 2012 1:37 am

utk hari nie sahaja..

IT RM15 size 2-3' ada 5 ekor
NTT RM50 size 4-5' ada 4 ekor
NGT RM350 size 6-8' ada sekor

Semua koleksi sendiri.. NTT 2 ekor yang besar tak jual sebab nie orang bagi..

Free ikan belida , ikan carp koi, ikan puyu badan bengkok, lobster, lampam,

nak clear kan tank jap sebab nak ambik ikan dari orang hehehe..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Wed Sep 19, 2012 4:34 am

zerol86 wrote:
utk hari nie sahaja..

IT RM15 size 2-3' ada 5 ekor
NTT RM50 size 4-5' ada 4 ekor
NGT RM350 size 6-8' ada sekor

Semua koleksi sendiri.. NTT 2 ekor yang besar tak jual sebab nie orang bagi..

Free ikan belida , ikan carp koi, ikan puyu badan bengkok, lobster, lampam,

nak clear kan tank jap sebab nak ambik ikan dari orang hehehe..

Wei amik ikan lagi.....senyap2 ko ek.....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Wed Sep 19, 2012 6:46 am

ala angkut banjar red je tapi siap dgn package semua huhuhuk.. banyak sgt ikan.. anyway sesiapa nak ikan carp tu gtau cepat ada 4 ekor.. ikan kelah, jelawat, sebarau aku simpan.. sape nak FOC je 4 ekor ikan carp..
Back to top Go down
View user profile
quest_86



Posts : 20
Join date : 09/12/2010

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Fri Sep 21, 2012 7:40 am

mcm best je IT 2 hehehe klo dekat mmg dah lama ku sambar Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Fri Sep 21, 2012 7:05 pm

area subang je
kalau bro beli it kat kedai kecik je dia bg yang nie dah besar
Back to top Go down
View user profile
madi_kuale



Posts : 191
Join date : 24/03/2012
Age : 35
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Fri Sep 21, 2012 8:08 pm

lokasi mana bro? Berkenan dgn NGT tu
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Fri Sep 21, 2012 10:32 pm

subang jaya.. 0163352109
Back to top Go down
View user profile
quest_86



Posts : 20
Join date : 09/12/2010

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Sat Sep 22, 2012 2:17 am

Jauh lah bro zerol saya duk johor Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Sat Sep 22, 2012 4:42 am

minggu depan aku g jb.. nk kirim pape tak ahak..
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 1:42 am

lampam ngn lobster ada lg??
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 1:51 am

lampam besar ada lagi.. lobster tu tak jadi bg la kot sebab dh sayang lak.. geng dgn mg aku huhu
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 1:52 am

belida tu??
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 1:57 am

nak ikan free dtg je huhu.. belida dah bagi akeem..
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 2:00 am

wkakaka...ikan free??
mggu ni x dpt larr bro...
lusa nk fly da...
subang belah mana bro??
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 2:03 am

zerol86 wrote:
nak ikan free dtg je huhu.. belida dah bagi akeem..

Nak mg free...... Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 2:13 am

MG tak leh la huhu.. sayang wooh dari kecik bela =P..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 2:20 am

zerol86 wrote:
MG tak leh la huhu.. sayang wooh dari kecik bela =P..

Abg zerol baik x pe.....hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 2:29 am

tunggu aku dapat bonus 24 bulan leh dpt free =O ... kodok apa punya hasut la ko nie aku dah tak leh duk diam dah.. ikan apa lak nak ambik nie..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 2:40 am

zerol86 wrote:
tunggu aku dapat bonus 24 bulan leh dpt free =O ... kodok apa punya hasut la ko nie aku dah tak leh duk diam dah.. ikan apa lak nak ambik nie..
Ko x leh dok diam ja x pe...aku ni siap call byk farm kt bm kot....list siap atas meja aku ko tau...hari ni sehari x wat keje tau.....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 2:45 am

haha aku pun dh start msg2 orang nie.. tapi takde la nak beriban.. beratus je nak cari nie.. adoih..
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 5:09 am

kodok wrote:
zerol86 wrote:
tunggu aku dapat bonus 24 bulan leh dpt free =O ... kodok apa punya hasut la ko nie aku dah tak leh duk diam dah.. ikan apa lak nak ambik nie..
Ko x leh dok diam ja x pe...aku ni siap call byk farm kt bm kot....list siap atas meja aku ko tau...hari ni sehari x wat keje tau.....

ha..ha...kalau tak tadi dah pergi Bm kot.....rombongan nak meminang ke BM ni biler?...
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 5:23 am

ebumugo wrote:
kodok wrote:
zerol86 wrote:
tunggu aku dapat bonus 24 bulan leh dpt free =O ... kodok apa punya hasut la ko nie aku dah tak leh duk diam dah.. ikan apa lak nak ambik nie..
Ko x leh dok diam ja x pe...aku ni siap call byk farm kt bm kot....list siap atas meja aku ko tau...hari ni sehari x wat keje tau.....

ha..ha...kalau tak tadi dah pergi Bm kot.....rombongan nak meminang ke BM ni biler?...

Ui jgn pecah lobang...hehehe tgh kumpul farm dgn harga terbaik...maklumat dah cukup kita start operasi....heheheh
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 10:48 am

kodok wrote:
zerol86 wrote:
nak ikan free dtg je huhu.. belida dah bagi akeem..

Nak mg free...... Very Happy

bro kodok.. if bro zerol86 bg ko MG dier free.. ko bg la kat aku 'makhluk' yg ko tgh letak dlm tank putih berserta 'lampu kalimantang' tu.. ahahaha...
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Mon Sep 24, 2012 10:58 am

mr_azhar86 wrote:
kodok wrote:
zerol86 wrote:
nak ikan free dtg je huhu.. belida dah bagi akeem..

Nak mg free...... Very Happy

bro kodok.. if bro zerol86 bg ko MG dier free.. ko bg la kat aku 'makhluk' yg ko tgh letak dlm tank putih berserta 'lampu kalimantang' tu.. ahahaha...

Wah....taste boleh tahan gak ko ek....hehehe
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Tue Oct 02, 2012 9:20 pm

sape nak trade in tiger dgn arowana pun boleh nie... pape jenis arowana pun boleh..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tiger datnoid for sale   Today at 5:50 pm

Back to top Go down
 
Tiger datnoid for sale
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: