Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Aro saya yg tak tak seberapa...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
rohurockstar

avatar

Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 36
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Aro saya yg tak tak seberapa...   Sun Nov 04, 2012 5:40 am

zcool wrote:
Sorry bro rohu... Ada tak gambar2 masa dia kecik dulu? Kalau tak keberatan boleh tak tepek kat sini satu? Thanks Smile.

ni dia bro..biasa2 je kalernya kan..
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar

avatar

Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 36
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Aro saya yg tak tak seberapa...   Sun Nov 04, 2012 5:51 am


Gambar baru amik td...

Back to top Go down
View user profile
huNtEr

avatar

Posts : 61
Join date : 27/09/2012
Location : bandar tenggara, johor

PostSubject: Re: Aro saya yg tak tak seberapa...   Sun Nov 04, 2012 6:14 am

biase-biase sgt lah bro..
meremang aku tgok..
cantikk wooo.... masuk kolam, anak
aku tmph awal2.. cheers
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar

avatar

Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 36
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Aro saya yg tak tak seberapa...   Sun Nov 04, 2012 7:42 am

huNtEr wrote:
biase-biase sgt lah bro..
meremang aku tgok..
cantikk wooo.... masuk kolam, anak
aku tmph awal2.. cheers

tq sbb komen aro aku bro.tp jgn puji2 sgt,kang kembang lobang idung ikan tu.hihihi

tepek la gambar hang aro 5 bersaudara ko tu bro...
Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: Aro saya yg tak tak seberapa...   Sun Nov 04, 2012 10:27 am

Bro rohu beli kira dah besar gak la yea. Cuma nak tau mcm mana masa kecik rupa dia, sebab saya suka aro yang bullet head mcm nie selain rim yang mengancam tu Smile...
Back to top Go down
View user profile
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Aro saya yg tak tak seberapa...   Sun Nov 04, 2012 5:30 pm

rohurockstar wrote:
huNtEr wrote:
biase-biase sgt lah bro..
meremang aku tgok..
cantikk wooo.... masuk kolam, anak
aku tmph awal2.. cheers

tq sbb komen aro aku bro.tp jgn puji2 sgt,kang kembang lobang idung ikan tu.hihihi

tepek la gambar hang aro 5 bersaudara ko tu bro...

eleh ckp kt org 5 saudara.....ko punya 5 sedara tu apa cita...hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
rohurockstar

avatar

Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 36
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Aro saya yg tak tak seberapa...   Sun Nov 04, 2012 10:38 pm

zcool wrote:
Bro rohu beli kira dah besar gak la yea. Cuma nak tau mcm mana masa kecik rupa dia, sebab saya suka aro yang bullet head mcm nie selain rim yang mengancam tu Smile...

Masa beli tu kira dah nampak ciri2 dia sikit. Masa tu Cuma tgk ada defect ke x dan Cuma tau shine level berapa je. Chu, crossback, rim semua tu xtau apa benda. Siap ingat crossback tu crossbreed lagi..hahahha..aro ni start develop lepas masuk ke black tank. Kat OA dia duk dlm white tank sbb tu xnampak sgt base,rim dia. Rasanya aro ni tak brp bullet head kot. Hehehe.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: Aro saya yg tak tak seberapa...   Mon Nov 05, 2012 12:22 am

Hehehee, mmg tak berapa bullet head sgt tapi yg mcm tu la yg saya suka Smile. Dulu ada sekor HB saya yang agak2 mcm tu la dalam gambar bwh nie (2 dari bwh) ikan OA gak. Skrg dah dalam longkang, tapi setakat HB saja la...




rohurockstar wrote:
zcool wrote:
Bro rohu beli kira dah besar gak la yea. Cuma nak tau mcm mana masa kecik rupa dia, sebab saya suka aro yang bullet head mcm nie selain rim yang mengancam tu Smile...

Masa beli tu kira dah nampak ciri2 dia sikit. Masa tu Cuma tgk ada defect ke x dan Cuma tau shine level berapa je. Chu, crossback, rim semua tu xtau apa benda. Siap ingat crossback tu crossbreed lagi..hahahha..aro ni start develop lepas masuk ke black tank. Kat OA dia duk dlm white tank sbb tu xnampak sgt base,rim dia. Rasanya aro ni tak brp bullet head kot. Hehehe.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar

avatar

Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 36
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Aro saya yg tak tak seberapa...   Wed Nov 07, 2012 4:26 am

zcool wrote:
Hehehee, mmg tak berapa bullet head sgt tapi yg mcm tu la yg saya suka Smile. Dulu ada sekor HB saya yang agak2 mcm tu la dalam gambar bwh nie (2 dari bwh) ikan OA gak. Skrg dah dalam longkang, tapi setakat HB saja la...




rohurockstar wrote:
zcool wrote:
Bro rohu beli kira dah besar gak la yea. Cuma nak tau mcm mana masa kecik rupa dia, sebab saya suka aro yang bullet head mcm nie selain rim yang mengancam tu Smile...

Masa beli tu kira dah nampak ciri2 dia sikit. Masa tu Cuma tgk ada defect ke x dan Cuma tau shine level berapa je. Chu, crossback, rim semua tu xtau apa benda. Siap ingat crossback tu crossbreed lagi..hahahha..aro ni start develop lepas masuk ke black tank. Kat OA dia duk dlm white tank sbb tu xnampak sgt base,rim dia. Rasanya aro ni tak brp bullet head kot. Hehehe.. Laughing

Apa sgt la aro saya ni klu nak dibandingkan aro2 abg zcool yg sedang berbahagia kat dlm “longkang” tu..hehehe..agak2 tahun dpn dah blh la tgk hatching kat kolam bro yek Laughing
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Aro saya yg tak tak seberapa...   

Back to top Go down
 
Aro saya yg tak tak seberapa...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: