Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
icecube



Posts : 95
Join date : 18/04/2012

PostSubject: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Fri Aug 31, 2012 12:32 am

Salam semua ,

Nak tau mana farm yang ada buka pada hari malaysia 16th sept 2012 ni, nak buat lawatan sambil belajar (dan membeli). Company trips dengan agak2 10 orang dewasa dan 5 orang kanak2.

Kalau ada yang farm yang sudi , tolong email info dan alamat (atau post sini) ke ecoasiaglobal@yahoo.com . Terima kasih banyak2 dan maju lah business arowana malaysia!!
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Fri Aug 31, 2012 1:08 am

Wah....lawatan menarik tu.....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Fri Aug 31, 2012 1:23 am

lawatan smbil belajar lah... hihihi
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: lawatan   Thu Sep 06, 2012 9:33 pm

takde ke ni...kalau ade ..saya nak ikut gak..2 org dewasa....
Back to top Go down
View user profile
icecube



Posts : 95
Join date : 18/04/2012

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Fri Sep 07, 2012 12:18 am

ada gak dr bro kyo , farm lain tengah tunggu reply ... mcm tak ada reply maybe busy harvest kat kolam.
walk in je lah nanti. Smile
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Fri Sep 07, 2012 2:32 am

klu terbuka utk org luar,nk gak rasanya join lawatan ni..hehe Laughing
Back to top Go down
View user profile
icecube



Posts : 95
Join date : 18/04/2012

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Fri Sep 07, 2012 3:23 am

rohurockstar wrote:
klu terbuka utk org luar,nk gak rasanya join lawatan ni..hehe Laughing

lawatan sambil MEMBORONG.
Back to top Go down
View user profile
aromuda



Posts : 93
Join date : 15/05/2012

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Fri Sep 07, 2012 8:25 am

borong yg xde cop sirim jer hehehe murah sikit kot
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Fri Sep 07, 2012 10:35 pm

Nanti klu ada ikan cub2 topow la kt kwn2 skali....heheh Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
icecube



Posts : 95
Join date : 18/04/2012

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Sat Sep 08, 2012 2:25 am

kalo ada full chu MG 8" harga rm450 mesti tapau punya.
Back to top Go down
View user profile
aromuda



Posts : 93
Join date : 15/05/2012

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Sun Sep 16, 2012 8:28 am

ape cer jadik ker
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Mon Sep 17, 2012 6:24 am

Apa perkembangan g melawat bm......senyap je...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
icecube



Posts : 95
Join date : 18/04/2012

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Tue Sep 18, 2012 7:35 am

tak sempat sebab gearbox keta koyak tengah jalan masa naik bukit merah laketown. tinggi pun bukit bukan main!!
patah kaki sebb takder keta nak kluar, antar workshop. tak ada mood nak gi rombongan. semua cancel.
sorry gen2 semua. habis duit bawa berketul2 nak tapau, end up kena beli keta baru.
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Tue Sep 18, 2012 7:45 am

icecube wrote:
tak sempat sebab gearbox keta koyak tengah jalan masa naik bukit merah laketown. tinggi pun bukit bukan main!!
patah kaki sebb takder keta nak kluar, antar workshop. tak ada mood nak gi rombongan. semua cancel.
sorry gen2 semua. habis duit bawa berketul2 nak tapau, end up kena beli keta baru.

Ko panjat bukit mana ni? Nak g bm mana ada bukit....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Tue Sep 18, 2012 8:16 am

aku rasa ko masuk salah jalan tu.. ko masuk bukit merah laketown resort tu.. dia lepas tol ambik kanan pastuh terus je jgn belok2..btw kodok ada lubang ikan murah2 lagi tak.. HB so far paling murah rm180 ..adeh.. anak ikan serupa mg aku sekor dah goal.. kena tendangan maut dgn abg / adik dia.. hampeh tul..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Tue Sep 18, 2012 9:18 am

zerol86 wrote:
aku rasa ko masuk salah jalan tu.. ko masuk bukit merah laketown resort tu.. dia lepas tol ambik kanan pastuh terus je jgn belok2..btw kodok ada lubang ikan murah2 lagi tak.. HB so far paling murah rm180 ..adeh.. anak ikan serupa mg aku sekor dah goal.. kena tendangan maut dgn abg / adik dia.. hampeh tul..

Mmg silap jalan la tu....kli lepas tol ko amik kiri mmg ada jalan naik bukit pun..tp tu jauh sgr dah la kot tersasarnya......ko zerol hari tu aku call ko x angkat..x de lagi la lubang ikan....tester kita yg kt aku ni sihat lagi la...aku letak bubble n anak gapi ja...tgk pun tak....hahahahaha...zerol bdk dah ramai nak g bm...bila nak wat trip ni?
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
rudyow



Posts : 5
Join date : 17/07/2012
Age : 37
Location : K.L

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Tue Sep 18, 2012 4:57 pm

nak join boleh? Laughing
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Tue Sep 18, 2012 8:01 pm

fulus.. ari tu ko call tgh tido daaa.. kat jb lagi pon.. huhu.. tunggu fulus ada aku tgh nak set nak beli HBQ nie tunggu orang sana bagi lampu hijau.. huhu..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Tue Sep 18, 2012 8:02 pm

rudy boleh je nanti kita set reramai .. rombongan g ke bukit merah..
Back to top Go down
View user profile
icecube



Posts : 95
Join date : 18/04/2012

PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Thu Sep 20, 2012 12:44 am

ya betul, aku check in hotel kat bukit merah laketown tu. tu lah sebab naik bukit tu. entah apa, macam aneh sgt. keta naik genting takder hal. ni pelik juga. tapi sampai pun tak ada rasa macam nak gi tengok ikan kat farm. entah lah. dah takder mood . layan je apa yg ada skrg.

aku tau kat mana jalan farm tu dah. masa on the way gi taiping ada nampak.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: [Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.   Today at 7:23 am

Back to top Go down
 
[Nak beli] Di bukit merah on 16th sept 2012. Lawatan ke farm.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: