Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Salam kengkawan..org baru mai singgah ni..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
blkg_tinggi



Posts : 62
Join date : 22/07/2012

PostSubject: Salam kengkawan..org baru mai singgah ni..   Sun Jul 22, 2012 8:18 pm

Salam perkenalan utk semua dari saya blkg_tinggi AKA Led.. Very Happy

harap2 kengkawan kt forum ni dpt beri tunjuk ajar & nasihat pasal ikan aro ni sbb baru je bela HB sekor saiz 7 inci..

dah beli ikan baru terjumpa forum ni..hahaha..byk benda yg tertinggal..tp masih belum terlambat kot..

mai dtg minat nk bela aro sbb sblm ni mmg ada 1 akuarium tp aquascape ikan kecik2 mcm tetra,barbs,molly & seangkatan dgnnya..

oleh sebab slalu sgt gi LFS maka byk la ikan2 aro yg cantik2 ni kelihatan kt LFS ni...jd timbul la minat nk bela sekor..

buat masa skrg aro sy ni dok dlm tank background hitam saiz 2 1/2 kaki tu..kecik ke..?hmmm

ikan nmpak ok makan selera,bagi superworm pagi 3 ekor petang 3 ekor..ok ke diet dia mcmtu..campak palet dia x mkn plak.. Sad

ok lah tu je kot nk cerita..nk tempek pic ikan x blajar lg cara2 dia.. Smile

tq... Very Happy





Back to top Go down
View user profile
madi_kuale



Posts : 191
Join date : 24/03/2012
Age : 35
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: Salam kengkawan..org baru mai singgah ni..   Sun Jul 22, 2012 9:46 pm

ken tempek gambar bro baru geng2 dlm ni rajin nak reply
Back to top Go down
View user profile
blkg_tinggi



Posts : 62
Join date : 22/07/2012

PostSubject: Re: Salam kengkawan..org baru mai singgah ni..   Sun Jul 22, 2012 11:02 pm

madi_kuale wrote:
ken tempek gambar bro baru geng2 dlm ni rajin nak reply
oo..ye kee..hehehe

ok ok akan di coba..

kena tggu 7 hari baru leh upload pic..huhuu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam kengkawan..org baru mai singgah ni..   Today at 5:47 pm

Back to top Go down
 
Salam kengkawan..org baru mai singgah ni..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Arowana Shopzone :: Kenali member-member forum arowana shopzone-
Jump to: