Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Wed Jul 18, 2012 12:39 am

Salam semua... Sy tengah cari lampu ni, ader sesiapa yg tau x kat k.l ni area mana jual. and price dia berapa?
semlm dah ronda jalan pasar, tp xde lak jenis ni. yg model lain mahal lak and wayer dia pendek..
Back to top Go down
View user profile
aime_isz



Posts : 120
Join date : 18/06/2012
Age : 30
Location : seremban

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Wed Jul 18, 2012 6:22 am

wanotz wrote:
Salam semua... Sy tengah cari lampu ni, ader sesiapa yg tau x kat k.l ni area mana jual. and price dia berapa?
semlm dah ronda jalan pasar, tp xde lak jenis ni. yg model lain mahal lak and wayer dia pendek..

bro aroguard pon ade gak yg 24k...aku beli kt semban ni rm70 aroguard tu..
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Wed Jul 18, 2012 7:25 am

aime_isz wrote:
wanotz wrote:
Salam semua... Sy tengah cari lampu ni, ader sesiapa yg tau x kat k.l ni area mana jual. and price dia berapa?
semlm dah ronda jalan pasar, tp xde lak jenis ni. yg model lain mahal lak and wayer dia pendek..

bro aroguard pon ade gak yg 24k...aku beli kt semban ni rm70 aroguard tu..

Wayer lampu pnjang x? Sbb bnyk yg wayer pendek..
Leh g alamat kedai 2 x?
Back to top Go down
View user profile
aime_isz



Posts : 120
Join date : 18/06/2012
Age : 30
Location : seremban

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Wed Jul 18, 2012 7:42 am

wanotz wrote:
aime_isz wrote:
wanotz wrote:
Salam semua... Sy tengah cari lampu ni, ader sesiapa yg tau x kat k.l ni area mana jual. and price dia berapa?
semlm dah ronda jalan pasar, tp xde lak jenis ni. yg model lain mahal lak and wayer dia pendek..

bro aroguard pon ade gak yg 24k...aku beli kt semban ni rm70 aroguard tu..

Wayer lampu pnjang x? Sbb bnyk yg wayer pendek..
Leh g alamat kedai 2 x?

bleh tahan gak pnjang nye..alamak alamat xtau la.tp kdai kt area seremban 2..
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Wed Jul 18, 2012 8:02 am

wanotz wrote:
Salam semua... Sy tengah cari lampu ni, ader sesiapa yg tau x kat k.l ni area mana jual. and price dia berapa?
semlm dah ronda jalan pasar, tp xde lak jenis ni. yg model lain mahal lak and wayer dia pendek..



kat alive jln pasar tak de ke?kalau tak cuba crk kat yek fong sg buloh
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Wed Jul 18, 2012 8:19 am

miang wrote:
wanotz wrote:
Salam semua... Sy tengah cari lampu ni, ader sesiapa yg tau x kat k.l ni area mana jual. and price dia berapa?
semlm dah ronda jalan pasar, tp xde lak jenis ni. yg model lain mahal lak and wayer dia pendek..



kat alive jln pasar tak de ke?kalau tak cuba crk kat yek fong sg buloh

Huhu xde bro smua rm120 keats.
Kalo ade alamat cun blh google map..
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Wed Jul 18, 2012 8:28 am

ko taip yek fong arowana sungai buloh..nanti ada web dia,kat situ ada alamat lengkap...dia ni suppier shanda...ko takpenah sampai ka?kalau takpenah sampai..jangan terkejutt.....kalau ada skt jntung jangan turun sana ha3....aku penah beli shanda light dgn FGT kat sana
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 34

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Wed Jul 18, 2012 8:45 am

miang wrote:
ko taip yek fong arowana sungai buloh..nanti ada web dia,kat situ ada alamat lengkap...dia ni suppier shanda...ko takpenah sampai ka?kalau takpenah sampai..jangan terkejutt.....kalau ada skt jntung jangan turun sana ha3....aku penah beli shanda light dgn FGT kat sana



Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Wed Jul 18, 2012 9:58 am

okes cun. dah google map. sok2x leh ar gi Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Wed Jul 18, 2012 10:21 am

Best gie cuci mata kat yek fong nih, heheheheee....

wanotz wrote:
okes cun. dah google map. sok2x leh ar gi Very Happy
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Wed Jul 18, 2012 10:22 am

barang dia mahal x bro?
Back to top Go down
View user profile
JoeyGoblin



Posts : 32
Join date : 03/04/2012

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Wed Jul 18, 2012 10:15 pm

Jenis Aroguard T5 dlm air punye lampu leh dpt rm60 4kaki kt jalan pasar.. kaler putih 2jenis 1 28wat 1 56wat xsilap..
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Wed Jul 18, 2012 10:30 pm

JoeyGoblin wrote:
Jenis Aroguard T5 dlm air punye lampu leh dpt rm60 4kaki kt jalan pasar.. kaler putih 2jenis 1 28wat 1 56wat xsilap..

kedai yg mana 1 ia?
Back to top Go down
View user profile
JoeyGoblin



Posts : 32
Join date : 03/04/2012

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Thu Jul 19, 2012 2:11 am

Area kedai yg byk2 jual ikan ko nmpk kan.. dia ade mcm store je area kedai byk tu.. klau ko pasan kedai dia je ade jual top filter plastik yg 3kaki lebih yg ade 4partition tu.. rm25inggit leh dpt.. lampu dia ambik kt kedai utama berhampiran situ gak.. aku ikot time g ambik tu.. lalu ikot lorong yg ade jual mcm daging babi xsilap.. haha... kt kedai dia pun byk aro cantik2 klau area dpn tu aro semua hancur2... store dia dpn tu jual motor2 n aksesori je...
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Thu Jul 19, 2012 2:25 am

betui la kalau nak cuci mata blh la g yek fong..kalau ada sakit jantung siap2kan ubat ha3....hari ahad tutup kalau taksilap aku,dua kali dah aku terkena...
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 34

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Thu Jul 19, 2012 2:26 am

miang wrote:
betui la kalau nak cuci mata blh la g yek fong..kalau ada sakit jantung siap2kan ubat ha3....hari ahad tutup kalau taksilap aku,dua kali dah aku terkena...

Hai jauhnyelah kedai tu..kalau dekat2 sini tiap2 bulan aku g singgah..
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Thu Jul 19, 2012 2:28 am

fazrulnizam82 wrote:
miang wrote:
betui la kalau nak cuci mata blh la g yek fong..kalau ada sakit jantung siap2kan ubat ha3....hari ahad tutup kalau taksilap aku,dua kali dah aku terkena...

Hai jauhnyelah kedai tu..kalau dekat2 sini tiap2 bulan aku g singgah..


tak jauh lah....4 jam blh sampai....cuci mata blh la...beli nanti2 la
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 34

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Thu Jul 19, 2012 2:33 am

miang wrote:
fazrulnizam82 wrote:
miang wrote:
betui la kalau nak cuci mata blh la g yek fong..kalau ada sakit jantung siap2kan ubat ha3....hari ahad tutup kalau taksilap aku,dua kali dah aku terkena...

Hai jauhnyelah kedai tu..kalau dekat2 sini tiap2 bulan aku g singgah..


tak jauh lah....4 jam blh sampai....cuci mata blh la...beli nanti2 la

Peh 4 jam..he2..InsyAllah bila berkesempatan leh singgah kalau anak tak mengarok..ha3..
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Thu Jul 19, 2012 10:52 am

okes2x.. tngk lah klo sok free sy singgah.. Smile
Back to top Go down
View user profile
Hazri



Posts : 195
Join date : 02/04/2012
Age : 32
Location : Pontian Johor

PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   Thu Jul 19, 2012 7:29 pm

miang wrote:
betui la kalau nak cuci mata blh la g yek fong..kalau ada sakit jantung siap2kan ubat ha3....hari ahad tutup kalau taksilap aku,dua kali dah aku terkena...

Pasal ape yek?? What a Face
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp   

Back to top Go down
 
SHANDA GOLD TANNING LIGHTS submersible lamp
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: