Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Arowana inspirasi hidupku

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jett lizdaf



Posts : 223
Join date : 21/06/2012
Age : 31
Location : Ampang

PostSubject: Arowana inspirasi hidupku   Sun Jul 15, 2012 3:13 am

Salam kawan2.. geng2 n otai2 forum.. aku adalah newbie. bela aro x reti. tgk org nak aro aku pon nak. jd masuk ke forum ni nak bguru ngan otai2.. nama betul Fadzil.. pggil Jett nama timangan. 27thn. keje dah kawin je blm. stay ampang selangor. ok la skit2 psal aku

WARNING! : kalau malas nk baca skip je kat info bawah tu.. ok

sbenanya bmula dari bapak aku since aku skolah rendah lg..
dia da bela 3 ekor aro dlu (silver, pearl, yellow) smua aku yg bagi mati sb kejahilan membela.
aku jadi pembunuh arowana sb air yg dtukar itu sgt salah dari segi undang2 aquarium.
air tuka 100% direct pipe. itulah jenayah yg sama aku buat.. dsabit ksalahan aku, bpak aku sebat aku 2 kali atas tuduhan membunuh tanpa niat. pedih! Mad
skang aku da ganti balik 2 ekor n ltak kat rumah.. my bapak senyum lebar arr.. stelah bbelas tahun baru aku ganti.. aro 1st aku pearl je.. wlaupun pearl syg bkn main lg tuh.. tp dia agak cacat skit kat misai tu.. nak potong x reti.. misai dia da mcm A Galak.
aro no 2 aku HB... aku check kualiti air stiap hari tp nmpak mcm ada tnda sakit2 skit.. aku da crita kat forum msalah tu. padahal tankmate lain rilek je enjoy je.. dia ngada lebih aku yg cuak.

woi da panjang! aku letih dah.. pasni nak wat TT ke ape ke.. ajak arr aku.. area kl ni insyallah xde hal nak join.. gile segan ngan otai2.. sume main MG n kolam..n farm.. aku plak adee 2 eko aro je pe de hal.. haha
nah kat bawah ni info skit2 psal aku

FB : Jett Lizdaf - jettlizdaf@yahoo.com
Twitter : JL - @jettlizdaf
ctact / whatsapp : 012-2697930



Last edited by jett lizdaf on Mon Apr 08, 2013 8:39 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Arowana inspirasi hidupku   Sun Jul 15, 2012 3:36 am

Wah btl2x pnjng... welcome to dunia arowana.. keh2x
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Arowana inspirasi hidupku   Sun Jul 15, 2012 5:20 am

subjectnya bunyi mcm tv3 la pulak..
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Arowana inspirasi hidupku   Sun Jul 15, 2012 6:13 am

mcm tls srt cinta....apa2 hal welcome....and nsht aku...pelan2 main aro jgn gelojoh....
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: Arowana inspirasi hidupku   Sun Jul 15, 2012 8:35 am

Peh bapak gan awek siap support tu..hebat..tahniah teruskan hobi yang bermanfaat ni..jauhkan diri anda dari gejala rempit..huhuhu..
Back to top Go down
View user profile
Nutkz



Posts : 263
Join date : 30/01/2012
Location : ampunk

PostSubject: Re: Arowana inspirasi hidupku   Sun Jul 15, 2012 8:48 am

wahh...dh mcm baca cerpen pn ade.. Laughing
tingkat kn usaha bro...usaha cr MG Very Happy
Back to top Go down
View user profile
hu2aimie



Posts : 247
Join date : 18/04/2012
Location : Putrajaya Sungai buloh

PostSubject: Re: Arowana inspirasi hidupku   Sun Jul 15, 2012 10:06 am

tak cukup punch line tu.. kene tambah cikit lagi tu..
Back to top Go down
View user profile
jett lizdaf



Posts : 223
Join date : 21/06/2012
Age : 31
Location : Ampang

PostSubject: Re: Arowana inspirasi hidupku   Sun Jul 15, 2012 8:09 pm

padahal aku cita2 nk jd penulis skrip filem.. aku rasa da tlmbat nk kejar otai2.. agak gelojoh dsitu.. hehe mmg otai2 ada pesan nk cari mg ni jgn main tibai je.. insyallah dgn ada bntuan korg dlm
forum ni aku xkene tipu.. tq geng
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Arowana inspirasi hidupku   Today at 10:41 am

Back to top Go down
 
Arowana inspirasi hidupku
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Arowana Shopzone :: Kenali member-member forum arowana shopzone-
Jump to: