Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 African aro

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: African aro   Wed Jul 11, 2012 4:11 am

ada orang nak jual african arowana 7' rm280.. sape nak aku bg no dealer.. thx.. cepat sebelum dia jual kat orang lain dia hold tuk hari nie sahaja..sms aku 0163352109
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: African aro   Wed Jul 11, 2012 8:29 am

zerol86 wrote:
ada orang nak jual african arowana 7' rm280.. sape nak aku bg no dealer.. thx.. cepat sebelum dia jual kat orang lain dia hold tuk hari nie sahaja..sms aku 0163352109


ha3.....mcm2 ko jadi org tengah....kejap nami,kejap hb,kejap mg,la nie african aro....nasihat aku...hati2 bro.....tu pun kalo nak dengar la...
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: African aro   Wed Jul 11, 2012 8:31 am

hati2x dgn black fish.. keh2x....
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: African aro   Wed Jul 11, 2012 8:34 am

wanotz wrote:
hati2x dgn black fish.. keh2x....


hati2 kn return fish he3....
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: African aro   Wed Jul 11, 2012 9:02 am

haha sesaje je tolong menolong so far hb je aku jual so far ok... yang lain semua tu aku tak berani angkut.. so aku suruh direct deal.. tapi nie confirm africa aros mana ada jenis africa aros ciplak.. semua muka cam puyu hahaha..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: African aro   Wed Jul 11, 2012 9:22 am

tambah skit huhu aku takut gak jd org tgh tuk MG/NAMI/RED etc sebab possibility tuk scam tinggi harga pun boleh tahan.. takat HB boleh la take the risk..

tapi yang nie mmg susah orang nak tipu satu species je mmg rare gila..orang nk hybrid ke apa ke tak berjaya.. nie kacukan puyu+silver hahaha..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: African aro   Today at 11:24 am

Back to top Go down
 
African aro
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: