Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Albino cosss back golden arowana

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Albino cosss back golden arowana   Mon Jul 02, 2012 6:46 am

Otai minta comment sikit...
lawa ker klo induk ikan ni klo dah besar? agak2x berapa K dia jual?

http://www.mudah.my/Albino+cosss+back+golden+arowana-16411482.htm
Back to top Go down
View user profile
hu2aimie



Posts : 247
Join date : 18/04/2012
Location : Putrajaya Sungai buloh

PostSubject: Re: Albino cosss back golden arowana   Mon Jul 02, 2012 8:07 am

wanotz wrote:
Otai minta comment sikit...
lawa ker klo induk ikan ni klo dah besar? agak2x berapa K dia jual?

http://www.mudah.my/Albino+cosss+back+golden+arowana-16411482.htm

tak silap jadi camni nanti

Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: Albino cosss back golden arowana   Mon Jul 02, 2012 8:09 am

Dulu ada seorang hantar gambar albina xback yang dah besar kat satu forum. Nak kata lawa, mungkin setengah org suka kot tapi aku rasa biasa aje, cuma rare la. Harga rasanya lebih mahal dari xback biasa...

wanotz wrote:
Otai minta comment sikit...
lawa ker klo induk ikan ni klo dah besar? agak2x berapa K dia jual?

http://www.mudah.my/Albino+cosss+back+golden+arowana-16411482.htm
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Albino cosss back golden arowana   Mon Jul 02, 2012 8:54 am

aku ader tngk 1 majalah arowana, tp kedai punya ar.. tulisan pon cina...hehehe

Arowana albino ni mata dia warna pink xsama pic bro hu2aimie. klo ikot dlm pic tu ikan tu mmng lawa and full gold sisik dia.
ikot ape tokei tu cerita ikan ni dimiliki oleh orng besar di Johor pangkat keptan . Dia ader 12 ekor and dah masuk kolam pon. harga ikan 12 ekor tu mencecah 1 juta.. Tp itu cerita tokei tu lah xtau betul ke x... tu yg tnya otai2x ni kot2x ader pernah dgr cerita ni..

Back to top Go down
View user profile
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: Albino cosss back golden arowana   Wed Jul 11, 2012 3:11 am

jenis2 albino ni bukan warna putih ke bro2 semua..
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Albino cosss back golden arowana   Wed Jul 11, 2012 7:11 am

Sepatut nye mcm tu lah.. tp ni albino full set gold, sy tau albino pon sbb mata dia warna pink.

gabanzshah wrote:
jenis2 albino ni bukan warna putih ke bro2 semua..
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Albino cosss back golden arowana   Wed Jul 11, 2012 8:15 am

gabanzshah wrote:
jenis2 albino ni bukan warna putih ke bro2 semua..


ayarkkkkk...ini org sudah balik dari oversea ka?lama tak nampak....kolam suces ka?
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Albino cosss back golden arowana   Wed Jul 11, 2012 8:25 am

miang wrote:
gabanzshah wrote:
jenis2 albino ni bukan warna putih ke bro2 semua..


ayarkkkkk...ini org sudah balik dari oversea ka?lama tak nampak....kolam suces ka?


internet baru ader kot.. keh2x.. Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Albino cosss back golden arowana   Wed Jul 11, 2012 8:27 am

wanotz wrote:
miang wrote:
gabanzshah wrote:
jenis2 albino ni bukan warna putih ke bro2 semua..


ayarkkkkk...ini org sudah balik dari oversea ka?lama tak nampak....kolam suces ka?


internet baru ader kot.. keh2x.. Twisted Evil Twisted Evil


betui jugak...kena potong line tak bayor bil....keh3.....
Back to top Go down
View user profile
Opmin



Posts : 182
Join date : 11/06/2012
Age : 33
Location : johor bahru

PostSubject: Re: Albino cosss back golden arowana   Wed Jul 11, 2012 9:59 am

Nie lg satu jenis albino.. Amik kau harga.. Huhu

http://www.mudah.my/Albino+Silver+Arowana+Fish+Asia+City+kk-16574776.htm
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Albino cosss back golden arowana   Wed Jul 11, 2012 5:37 pm

Opmin wrote:
Nie lg satu jenis albino.. Amik kau harga.. Huhu

http://www.mudah.my/Albino+Silver+Arowana+Fish+Asia+City+kk-16574776.htm


ha3..sukahati dia lah nak iklan apa bro...kita ada akal blh nilai..gunakan sebaik2nya
Back to top Go down
View user profile
Opmin



Posts : 182
Join date : 11/06/2012
Age : 33
Location : johor bahru

PostSubject: Re: Albino cosss back golden arowana   Wed Jul 11, 2012 6:41 pm

miang wrote:
Opmin wrote:
Nie lg satu jenis albino.. Amik kau harga.. Huhu

http://www.mudah.my/Albino+Silver+Arowana+Fish+Asia+City+kk-16574776.htm


ha3..sukahati dia lah nak iklan apa bro...kita ada akal blh nilai..gunakan sebaik2nya

Betul3x.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Albino cosss back golden arowana   Wed Jul 11, 2012 6:47 pm

klo jenis silver ni xnak lah aku beli mahal2x wat rugi jer.. baik beli rumah.. kah2x..

Opmin wrote:
miang wrote:
Opmin wrote:
Nie lg satu jenis albino.. Amik kau harga.. Huhu

http://www.mudah.my/Albino+Silver+Arowana+Fish+Asia+City+kk-16574776.htm


ha3..sukahati dia lah nak iklan apa bro...kita ada akal blh nilai..gunakan sebaik2nya

Betul3x.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Albino cosss back golden arowana   Today at 5:49 pm

Back to top Go down
 
Albino cosss back golden arowana
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: