Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 WTB>flowerhorn

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: WTB>flowerhorn   Tue Jun 12, 2012 7:04 am

sape ada jual flowerhorn yang comel2 harga pun nak comel2 gak. bawah rm15 ok gak tu huhu
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: WTB>flowerhorn   Tue Jun 12, 2012 6:53 pm

zerol86 wrote:
sape ada jual flowerhorn yang comel2 harga pun nak comel2 gak. bawah rm15 ok gak tu huhu

wahhh..zerol nak bele flowerhorn ke ?? byk btl aquarium ko....heheheh x lama lagi leh bukak LFS lah....jgn marah bro bergurau je...hehehe, ade ke flowerhorn murah2 mcm 15 hengget 2 ??
Back to top Go down
View user profile
Hazri



Posts : 195
Join date : 02/04/2012
Age : 32
Location : Pontian Johor

PostSubject: Re: WTB>flowerhorn   Tue Jun 12, 2012 6:57 pm

zerol86 wrote:
sape ada jual flowerhorn yang comel2 harga pun nak comel2 gak. bawah rm15 ok gak tu huhu

ish brother kite ni memg nak bukak kedai akuarium ni..sume nak ader koleksi..heheh..tp kalau ader btau yer..nak gak sekor.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTB>flowerhorn   Tue Jun 12, 2012 9:37 pm

ada je cuma takde kepala hahaha.. aku ari tu beli sekor kat pj old town.. aku sauk je sekor.. tgk jauh mcm talapia.. tgk warna dia cantik.. aku suka time dia kejar2 tgn aku.. nie semua aku taruh dlm 4ft tank.. lobster ada sepat ada puyu wajid ada.. skg flowerhorn.. maybe aku nak beli tiger .. it or ntt.. dpt st cun gak.. arowana market terlampau slow takde megasale.. kalau ada murah leh aku sebat gak.. nie aku tunggu bagi besar je arowana nie.. nampak nyer kumpul duit tunggu akhir tahun gerenti ada mega sales sebab farm semua nk buat buku keuntungan dia tu kehkehkeh..
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: WTB>flowerhorn   Wed Jun 13, 2012 7:04 pm

zerol86 wrote:
ada je cuma takde kepala hahaha.. aku ari tu beli sekor kat pj old town.. aku sauk je sekor.. tgk jauh mcm talapia.. tgk warna dia cantik.. aku suka time dia kejar2 tgn aku.. nie semua aku taruh dlm 4ft tank.. lobster ada sepat ada puyu wajid ada.. skg flowerhorn.. maybe aku nak beli tiger .. it or ntt.. dpt st cun gak.. arowana market terlampau slow takde megasale.. kalau ada murah leh aku sebat gak.. nie aku tunggu bagi besar je arowana nie.. nampak nyer kumpul duit tunggu akhir tahun gerenti ada mega sales sebab farm semua nk buat buku keuntungan dia tu kehkehkeh..

A...HA....LAW MCM 2 AKU PON NAK SIMPAN DUIT LAH....NANTI LEH KITA PI FARM BM SAMA2 KITA...SHOPING SAKAN KAT SANA....HEHEH NAK TANYA PENDAPAT KORANG LAH FEI FENG RM1OO..OK X ???
Back to top Go down
View user profile
mr.gabanz



Posts : 141
Join date : 22/03/2012
Location : KL & Seri Kembangan

PostSubject: Re: WTB>flowerhorn   Wed Jun 13, 2012 11:03 pm

Lee_silver wrote:
zerol86 wrote:
ada je cuma takde kepala hahaha.. aku ari tu beli sekor kat pj old town.. aku sauk je sekor.. tgk jauh mcm talapia.. tgk warna dia cantik.. aku suka time dia kejar2 tgn aku.. nie semua aku taruh dlm 4ft tank.. lobster ada sepat ada puyu wajid ada.. skg flowerhorn.. maybe aku nak beli tiger .. it or ntt.. dpt st cun gak.. arowana market terlampau slow takde megasale.. kalau ada murah leh aku sebat gak.. nie aku tunggu bagi besar je arowana nie.. nampak nyer kumpul duit tunggu akhir tahun gerenti ada mega sales sebab farm semua nk buat buku keuntungan dia tu kehkehkeh..

A...HA....LAW MCM 2 AKU PON NAK SIMPAN DUIT LAH....NANTI LEH KITA PI FARM BM SAMA2 KITA...SHOPING SAKAN KAT SANA....HEHEH NAK TANYA PENDAPAT KORANG LAH FEI FENG RM1OO..OK X ???

harga ST 1 kaki = rm10k..
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: WTB>flowerhorn   Thu Jun 14, 2012 2:19 am

[/quote] harga ST 1 kaki = rm10k.. [/quote]

HARGA ST 1 KAKI 10K ??? APE BENDO NYE 2...??? SORRY X BPE NAK PAHAM COZ NOOB Shocked Shocked Shocked Shocked
Back to top Go down
View user profile
idzwan



Posts : 27
Join date : 19/07/2011

PostSubject: Re: WTB>flowerhorn   Fri Jun 15, 2012 12:36 am

Lee_silver wrote:
zerol86 wrote:
ada je cuma takde kepala hahaha.. aku ari tu beli sekor kat pj old town.. aku sauk je sekor.. tgk jauh mcm talapia.. tgk warna dia cantik.. aku suka time dia kejar2 tgn aku.. nie semua aku taruh dlm 4ft tank.. lobster ada sepat ada puyu wajid ada.. skg flowerhorn.. maybe aku nak beli tiger .. it or ntt.. dpt st cun gak.. arowana market terlampau slow takde megasale.. kalau ada murah leh aku sebat gak.. nie aku tunggu bagi besar je arowana nie.. nampak nyer kumpul duit tunggu akhir tahun gerenti ada mega sales sebab farm semua nk buat buku keuntungan dia tu kehkehkeh..

A...HA....LAW MCM 2 AKU PON NAK SIMPAN DUIT LAH....NANTI LEH KITA PI FARM BM SAMA2 KITA...SHOPING SAKAN KAT SANA....HEHEH NAK TANYA PENDAPAT KORANG LAH FEI FENG RM1OO..OK X ???

feifeng kalu rm100 kat kl kira ok lah tu..sy beli pon rm150 besar tapak tangan..x tahu la klu ada yg lagi murah bawah rm100..sy pun mahu beli Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: WTB>flowerhorn   Fri Jun 15, 2012 12:39 am

idzwan wrote:
Lee_silver wrote:
zerol86 wrote:
ada je cuma takde kepala hahaha.. aku ari tu beli sekor kat pj old town.. aku sauk je sekor.. tgk jauh mcm talapia.. tgk warna dia cantik.. aku suka time dia kejar2 tgn aku.. nie semua aku taruh dlm 4ft tank.. lobster ada sepat ada puyu wajid ada.. skg flowerhorn.. maybe aku nak beli tiger .. it or ntt.. dpt st cun gak.. arowana market terlampau slow takde megasale.. kalau ada murah leh aku sebat gak.. nie aku tunggu bagi besar je arowana nie.. nampak nyer kumpul duit tunggu akhir tahun gerenti ada mega sales sebab farm semua nk buat buku keuntungan dia tu kehkehkeh..

A...HA....LAW MCM 2 AKU PON NAK SIMPAN DUIT LAH....NANTI LEH KITA PI FARM BM SAMA2 KITA...SHOPING SAKAN KAT SANA....HEHEH NAK TANYA PENDAPAT KORANG LAH FEI FENG RM1OO..OK X ???

feifeng kalu rm100 kat kl kira ok lah tu..sy beli pon rm150 besar tapak tangan..x tahu la klu ada yg lagi murah bawah rm100..sy pun mahu beli Very Happy

NANTI SAYA TANYA CINA LFS 2 RM 100 BESAU MANE KALAU OK SAYA UP DATE DEKAT FORUM NI K.... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
idzwan



Posts : 27
Join date : 19/07/2011

PostSubject: Re: WTB>flowerhorn   Fri Jun 15, 2012 12:39 am

Lee_silver wrote:
harga ST 1 kaki = rm10k.. [/quote]

HARGA ST 1 KAKI 10K ??? APE BENDO NYE 2...??? SORRY X BPE NAK PAHAM COZ NOOB Shocked Shocked Shocked Shocked [/quote]

klu x silap tu siamese tiger..mm susah dah dapat st ni..yg ada kat lfs pun byk ntt..itam itam semuanya x stable Laughing
Back to top Go down
View user profile
mr.gabanz



Posts : 141
Join date : 22/03/2012
Location : KL & Seri Kembangan

PostSubject: Re: WTB>flowerhorn   Fri Jun 15, 2012 1:17 am

aku ada NTT and IT..ST tue la harga yg aku dpt cari..hahaha..
Back to top Go down
View user profile
Opmin



Posts : 182
Join date : 11/06/2012
Age : 33
Location : johor bahru

PostSubject: Re: WTB>flowerhorn   Fri Jun 15, 2012 10:00 am

feifeng kalu rm100 kat kl kira ok lah tu..sy beli pon rm150 besar tapak tangan..x tahu la klu ada yg lagi murah bawah rm100..sy pun mahu beli Very Happy [/quote]

NANTI SAYA TANYA CINA LFS 2 RM 100 BESAU MANE KALAU OK SAYA UP DATE DEKAT FORUM NI K.... Very Happy Very Happy Very Happy [/quote]

Feifeng tu ikan flagtail ke bro?? Yg ekor belang kuning itam ea? Klu yg tu sy baru beli RM40 besar 2 ibu jari 2 minggu lepas.. Pelahap gak ikan ni.. Abis Satu akuarium dia nyonyot.. Kecik lg sy beli..jgn kojol sudah..ngee.
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTB>flowerhorn   Sun Jun 17, 2012 7:35 am

aku ada trader jual NTT size 4-6'.. harga rm85 per tails..




st trader tu ckp kalau nak size 7' rm7k-8k.. kecik2 dalam malaysia tak wujud ..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTB>flowerhorn   Mon Jun 18, 2012 2:56 am

Need to clear up all my fish as i need to house 2 MG.

1) 2 lobsters.. 1 broken leg etc.. 1 healty..... (FOC) have to take both
2) 2 belida (1 tail got 1 sided blind)..(FOC) have to take both
3) 1 discuss (torn fin) .. RM25.. bought at AI rm30
4) 2 small stable IT... RM15 each..
5) puffy.. the dark one not the green types.. RM40 for both (need to take both of them) bough at AI rm22

letting go all at rm90 for everything.. need to take as pair if i put 2 tails and otherwise...offer valid until wednesday.. 0163352109..

This one side order..trader ask me to help sell..

1) NTT size 5-7' .. RM80 nett.. 20 tails available ...pix
http://www.arowanaclub.com.my/Community ... c&start=30

2) IT size 1'.. RM12.. no pix normal IT..

sorry la admin aku post ikan lain dari arowana.. kalau admin tak suka i delete lik hehehe..nie semua pasal arowana
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: WTB>flowerhorn   Today at 1:09 am

Back to top Go down
 
WTB>flowerhorn
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: