Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Badan arowana bengkok...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
shahree85



Posts : 51
Join date : 08/05/2012
Age : 31
Location : Bangi

PostSubject: Re: Badan arowana bengkok...   Mon Jul 09, 2012 9:48 am

zerol86 wrote:
huhu comel.. nnt nak tukar balik tak?..

eh.. x payah tukar2 la... bela je yang nih.. biasa la bro adat berbisnes.. saya x kesah pun psal body bengkok nih.. janji ikan sihat dan aktif...selera makan ok.. sy tetap akan bela..
Back to top Go down
View user profile
Opmin

avatar

Posts : 182
Join date : 11/06/2012
Age : 33
Location : johor bahru

PostSubject: Re: Badan arowana bengkok...   Mon Jul 09, 2012 9:53 am

shahree85 wrote:
UPDATE GAMBAR - X banyak beza sangat.. janji selera makan ok n cergas..




Wah rare nie.. Bkan senang mau jpe si bongkok.. Bela je smpai tua..hehehhee
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Badan arowana bengkok...   Mon Jul 09, 2012 10:12 am

Hoho mmh rare tp tgk development dia dia membesar ke tk kalau x membesar patah tulang tu.. hehe saje tanya nk tukar aku ok je..huhu..
Back to top Go down
View user profile
shahree85



Posts : 51
Join date : 08/05/2012
Age : 31
Location : Bangi

PostSubject: Re: Badan arowana bengkok...   Mon Jul 09, 2012 6:38 pm

[quote="Opmin83"]
shahree85 wrote:
UPDATE GAMBAR - X banyak beza sangat.. janji selera makan ok n cergas..

Wah rare nie.. Bkan senang mau jpe si bongkok.. Bela je smpai tua..hehehhee

hurm.. itu la pasal.. mmg nak bela pun..
Back to top Go down
View user profile
shahree85



Posts : 51
Join date : 08/05/2012
Age : 31
Location : Bangi

PostSubject: Re: Badan arowana bengkok...   Mon Jul 09, 2012 6:39 pm

zerol86 wrote:
Hoho mmh rare tp tgk development dia dia membesar ke tk kalau x membesar patah tulang tu.. hehe saje tanya nk tukar aku ok je..huhu..

no problem bro..What a Face Very Happy
Back to top Go down
View user profile
hu2aimie

avatar

Posts : 247
Join date : 18/04/2012
Location : Putrajaya Sungai buloh

PostSubject: Re: Badan arowana bengkok...   Tue Jul 10, 2012 7:58 am

bila besa nanti mesti dia jadi camni.. tapi aro dalam gambar ni bukan bengkok sejak kecik baru je bengkok





Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Badan arowana bengkok...   Tue Jul 10, 2012 8:47 am

hu2aimie wrote:
bila besa nanti mesti dia jadi camni.. tapi aro dalam gambar ni bukan bengkok sejak kecik baru je bengkok







patah tulang nie
Back to top Go down
View user profile
shahree85



Posts : 51
Join date : 08/05/2012
Age : 31
Location : Bangi

PostSubject: Re: Badan arowana bengkok...   Tue Jul 10, 2012 9:48 am

miang wrote:
hu2aimie wrote:
bila besa nanti mesti dia jadi camni.. tapi aro dalam gambar ni bukan bengkok sejak kecik baru je bengkok


patah tulang nie

ikan ni lawa.. saya punye hb je.. hehehhe
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Badan arowana bengkok...   Tue Jul 10, 2012 5:44 pm

shahree85 wrote:
miang wrote:
hu2aimie wrote:
bila besa nanti mesti dia jadi camni.. tapi aro dalam gambar ni bukan bengkok sejak kecik baru je bengkok


patah tulang nie

ikan ni lawa.. saya punye hb je.. hehehhe



jaga elok2...anugerah tuhan nie...kesian ikan cacat....
Back to top Go down
View user profile
shahree85



Posts : 51
Join date : 08/05/2012
Age : 31
Location : Bangi

PostSubject: Re: Badan arowana bengkok...   Tue Jul 10, 2012 8:48 pm

miang wrote:
shahree85 wrote:
miang wrote:
hu2aimie wrote:
bila besa nanti mesti dia jadi camni.. tapi aro dalam gambar ni bukan bengkok sejak kecik baru je bengkok


patah tulang nie

ikan ni lawa.. saya punye hb je.. hehehhe



jaga elok2...anugerah tuhan nie...kesian ikan cacat....

mesti nak jaga bro.. ikan tu beli ngan duit..bukan org bagi.. hehehehe
Back to top Go down
View user profile
hu2aimie

avatar

Posts : 247
Join date : 18/04/2012
Location : Putrajaya Sungai buloh

PostSubject: Re: Badan arowana bengkok...   Tue Jul 10, 2012 9:20 pm

tp yg ikan aku post gamba tu ada cerita disebalik badan dia jadi bengkok tu.. nak tengok ikan tu ada kat taman equine
Back to top Go down
View user profile
shahree85



Posts : 51
Join date : 08/05/2012
Age : 31
Location : Bangi

PostSubject: Re: Badan arowana bengkok...   Tue Jul 10, 2012 9:25 pm

hu2aimie wrote:
tp yg ikan aku post gamba tu ada cerita disebalik badan dia jadi bengkok tu.. nak tengok ikan tu ada kat taman equine

huhu..da dekat da tu.. sy kat kje kat cyberjaya.. hehehe
Back to top Go down
View user profile
gabanzshah

avatar

Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: Badan arowana bengkok...   Wed Jul 11, 2012 4:05 am

miang wrote:
hu2aimie wrote:
bila besa nanti mesti dia jadi camni.. tapi aro dalam gambar ni bukan bengkok sejak kecik baru je bengkok







patah tulang nie

meh bawak sini x-ray..tgk patah tulang ke x...huhu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Badan arowana bengkok...   

Back to top Go down
 
Badan arowana bengkok...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: