Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Ikan batik / nami for sale?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Ikan batik / nami for sale?   Wed May 23, 2012 2:56 am

nie email aku dapat dari trader ikan batik..




sape nak?? aku leh tanya trader nie..gambar akan di bagi nanti tunggu dia ambik.. korang check la aku tanak ckp pape.. aku bagi info je..


Last edited by zerol86 on Wed May 23, 2012 9:56 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Ikan batik / nami for sale?   Wed May 23, 2012 8:31 am

deleted


Last edited by zerol86 on Wed May 23, 2012 9:57 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Ikan batik / nami for sale?   Wed May 23, 2012 9:31 am

zerol86 wrote:
group buy more than 3..rm2900 more than 5 rm2850.. sape order and confirm payment..leh ckp directly dgn dia bila antar kat aku hehe..nie sudah 9 to 10inch.. trader guarantee its Nami tgk gambar pun tau da.. siap with cert..bila dpt cert tau la farm mana hahaha..

harga Nami mmg tgi...tapi kena byk ati2...byk yg org dapat kt tasik Pedu tu pun bila besar xpenuh corak dia...dapat yg btul kaw2 simpan 1 kolam mmg best...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Ikan batik / nami for sale?   Wed May 23, 2012 9:50 am

aduh nami pun ada yang low grade gak ke.. susah nyer arowana nie.. anyway dia ckp siap certificate so tak tau la. tapi byk yang ckp nami nie mmg dah pupus so susah nk dpt.. tasik pedu tu leh je kalau aku kail kat sana.. lubang dah ada .. tapi jarang lak dgr geng2 tasik pedu dpt nami
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Ikan batik / nami for sale?   Wed May 23, 2012 9:58 am

sape nak leh deal direct dgn trader aku tak nak kena mengena.. hehe.. aku cari lubang satu kena tutup pulak cari lg satu lubang tutup lagi hampeh =P takde ke arowana yang confirm takde ciplak mmg ori seorinyer.. aku leh usaha carikan.. nampaknyer main HB jela aku nie..
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Ikan batik / nami for sale?   Wed May 23, 2012 10:03 am

bab arowana ni mmg blh jadi susah bro...ni nasihat akula...kalo senang dah ramai org amik kesempatan utk buat utg...dpat utg skit pun jadila...tapi yg jadi masalah arowana ni bukan cam ikan2 lain...harga dia pun lain dari ikan2 lain...Bab Nami ni kalo sumber dari yg dipercayai Insya Allah org xsangsi...setakat ni aku hanya tau 1 farm je yg btul2 ada nami dan dah tunjuk pada org ramai...Itu blum Bab2 Platinum,white gold,snow white,albino then byk lagi la...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Ikan batik / nami for sale?   Wed May 23, 2012 9:04 pm

bro kyo ko rasa nami/batik akan kalahkan MG series ke??
Back to top Go down
View user profile
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: Ikan batik / nami for sale?   Sun Dec 30, 2012 7:11 am

Bro zerol nami dengan batik ni same ke?
Aku tengok gambaq2 macam lain je....batik cantik lagi datang pun Dari Myanmar
Hang Ada beli ke?
Back to top Go down
View user profile
mr.gabanz



Posts : 141
Join date : 22/03/2012
Location : KL & Seri Kembangan

PostSubject: Re: Ikan batik / nami for sale?   Mon Dec 31, 2012 4:56 am

rm3k kan per piece?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ikan batik / nami for sale?   Today at 10:42 am

Back to top Go down
 
Ikan batik / nami for sale?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: