Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 WTS> Highback

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: WTS> Highback   Wed May 16, 2012 7:06 pm

aku nak jual HB aku dari farm sg.siput... rm250 per tails size 5-7" ada 6 ekor..sebab nak jual.. nak upgrade MG... nie normal HB je.. batch lama... batch baru dari BM farm tak di jual ... kalau berminat pm aku atau sms 0163352109..


Last edited by zerol86 on Wed May 23, 2012 2:24 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
shahree85



Posts : 51
Join date : 08/05/2012
Age : 31
Location : Bangi

PostSubject: Re: WTS> Highback   Wed May 16, 2012 7:51 pm

lokasi kt mane?
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> Highback   Wed May 16, 2012 8:11 pm

subang jaya..
Back to top Go down
View user profile
shahree85



Posts : 51
Join date : 08/05/2012
Age : 31
Location : Bangi

PostSubject: Re: WTS> Highback   Wed May 16, 2012 8:26 pm

zerol86 wrote:
subang jaya..

u got PM...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> Highback   Wed May 16, 2012 8:47 pm

replied..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> Highback   Wed May 16, 2012 11:48 pm

promosi terhebat .. ambik 6 ekor bayar rm1400 sahaja.. size 5-7 inch.. HB biasa je..
Back to top Go down
View user profile
JoeyGoblin



Posts : 32
Join date : 03/04/2012

PostSubject: Re: WTS> Highback   Thu May 17, 2012 12:31 am

Bro.. leh upload gambar.. biasa2 pun aro gak.. tQ
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> Highback   Thu May 17, 2012 12:50 am

gambar latest takde.. gambar lama ada.. takpe nanti aku balik aku upload..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> Highback   Thu May 17, 2012 9:24 pm

Highback aku mcm rtg.. jual murah la rm230 sekor.. tgk ikan.. sendiri.. semalam terletgo BM nyer lak orang sanggup bayar bukan rezeki aku la tu huhu..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> Highback   Mon May 21, 2012 12:14 am

new batch masih tidak dijual.. MG atau MGBB pun ada.. rm850 ikan cantik2 size 8' kalau nak msg aku .. aku pm.. aku jadi orang tengah..harga old batch tk jadi jual murah rm230 maintain


Last edited by zerol86 on Mon May 21, 2012 7:05 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Nutkz



Posts : 263
Join date : 30/01/2012
Location : ampunk

PostSubject: Re: WTS> Highback   Mon May 21, 2012 12:29 am

zerol86 wrote:
ok harga turun.. rm210 sekor utk old batch sape nak mai tgk ikan.. new batch masih tidak dijual.. MG atau MGBB pun ada.. rm850 ikan cantik2 size 8' kalau nak msg aku .. aku pm.. aku jadi orang tengah..

MG/MGBB 8" = rm 850..? cantik harga...8" spec dh leh nmpk ni... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> Highback   Mon May 21, 2012 12:37 am

keke tak berani nk ckp tapi kalau nak leh je aku tanya orang tu.. kat BM dorang nak let go..tapi aku tanak ada kena mengena takut main mg nie..
Back to top Go down
View user profile
Nutkz



Posts : 263
Join date : 30/01/2012
Location : ampunk

PostSubject: Re: WTS> Highback   Mon May 21, 2012 12:41 am

zerol86 wrote:
keke tak berani nk ckp tapi kalau nak leh je aku tanya orang tu.. kat BM dorang nak let go..tapi aku tanak ada kena mengena takut main mg nie..

hehe..aah bro...nk selmat beli yg dh full spec..tp msti mhal...nk murah ke brani la.. Very Happy
kdg2 dlm 1 batch pn blom tentu jadi smua
tp feel main MG dr nothing smpai la full spec... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: WTS> Highback   Mon May 21, 2012 1:37 am

salam bro zerol86 subang jaya belah mana???....saya pon dok subang gak...heheh sorry semua budak baru nak mencelah Sad
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> Highback   Mon May 21, 2012 2:09 am

takpe subang ss18.. pape msg aku 0163352109
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> Highback   Wed May 23, 2012 2:17 am

apa punya budak la tgk ikan tak reti .. ckp bukan main besar je .. pastuh tanak beli ikan..ckp bukan2
Back to top Go down
View user profile
Nutkz



Posts : 263
Join date : 30/01/2012
Location : ampunk

PostSubject: Re: WTS> Highback   Wed May 23, 2012 2:59 am

zerol86 wrote:
apa punya budak la tgk ikan tak reti .. ckp bukan main besar je .. pastuh tanak beli ikan..ckp bukan2

awat bro...? msti pening lyan krenah buyer..-peace-
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: WTS> Highback   Wed May 23, 2012 3:06 am

SABAR GENG ZEROL86....DAH X DER REZEKI....MUNGKIN X LAMA LAGI ADE KOT ORG BELI....AKU MDL X DER LAGI KALAU DPT DUIT DURIAN RUNTUH FELDA NI DAH KU BELI 10 EKOR T_T...
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: WTS> Highback   Wed May 23, 2012 3:09 am

zerol86 wrote:
apa punya budak la tgk ikan tak reti .. ckp bukan main besar je .. pastuh tanak beli ikan..ckp bukan2

mcm tweeter pulak dah..hehe.. geek
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> Highback   Wed May 23, 2012 4:35 am

Bukan felda ada dpt durian runtuh 15k ke heeh.. np nyer la..sabtu nue ada org nk tgk so ok je huhu..cari lubang mg lain
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: WTS> Highback   Wed May 23, 2012 7:16 pm

zerol86 wrote:
Bukan felda ada dpt durian runtuh 15k ke heeh.. np nyer la..sabtu nue ada org nk tgk so ok je huhu..cari lubang mg lain

ahhh...memang org felda dapat 15k....aku anak felda je huhuhu dapat lah 1 k je kot kongsi dgn adik beradik tapi bukan dapat la ni gak...kene tunggu fasa ke 3 coz dia bagi duit 2 berturut2....skang ni bru fasa 1 utk ayah aku 5k...pas 2...5 k lagi tok mak aku then baru lah anak2 dapat....hehehehn harap ade lah org beli ikan ko 2 zerol86...lagi 1 geng nanti ade lobang MG murah2 ko pm aku ye...niat dekat hati ni nak bela gak MG x pon HB...or CB....heheheh 2 pun law dapat stok murah....Very Happy Laughing
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> Highback   Thu May 24, 2012 1:03 am

HB dari BM dlm 20 ekor tuk di jual.. ikan investor tp akan di bawa ke kl so aku charge transport + upah skit.. harga rm250 sekor ambik lebih 3 rm240 lebih 5 rm230...ikan size 5-7" aku ambik 10 ekor lagi 10 ekor sape nak cepat?
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> Highback   Thu May 24, 2012 2:27 am

harga investor tolak rm220.. gambar nanti dia bagi.. MU farm nye investor..
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: WTS> Highback   Thu May 24, 2012 2:47 am

zerol86 wrote:
harga investor tolak rm220.. gambar nanti dia bagi.. MU farm nye investor..

harga investor ??...harga baru ke zerol86....RM220 tu....HB kan...sorry x berape paham....pendatang baru lah kata kan....kadang2 baca2 otai2 post dkt forum ni pun x paham T_T.... Sad
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> Highback   Thu May 24, 2012 3:00 am

takpe la bro.. aku tak jadi jual... aku nak let go few HB lepas tu aku simpan HB aku tuk collection.. dah give up dgn arowana nie.. nak cari kawan nyer pasal dosa je memanjang dpt.. yang kat sini semua okok2 je masuk forum lagi satu semua nak hentam2.. tanya elok2 dh la... ko hentam2 apa dapat... mcm aku pernah buat salah kat dorang lak..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: WTS> Highback   Today at 11:23 am

Back to top Go down
 
WTS> Highback
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: