Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Abg hensem melapor diri

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Abg hensem melapor diri   Tue May 01, 2012 10:05 pm

zerol dari subang.. anyway aku ada comm hb 6 ekor.. before this 1 silver dah besar bagak so bagi pree kat orang lain.. bela 1 ikan pearl cacat bagi silver makan.. bela 1 yellow.. berenang sebelah tapi dgr ckp orang ckp ada penyakit buh ubat terus condem.. tanam je la tak berani bagi ikan silver makan.. next project fgt 5 kaki dah smpai so nak letak 6 ekor hb dalam dgn partition sebelah tu buh anak mg akan datang gak.. ok ke?
Back to top Go down
View user profile
hu2aimie



Posts : 247
Join date : 18/04/2012
Location : Putrajaya Sungai buloh

PostSubject: Re: Abg hensem melapor diri   Wed May 02, 2012 8:30 am

kasi upload gamba comm hb tu bang
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Abg hensem melapor diri   Mon May 07, 2012 2:28 am

Back to top Go down
View user profile
hu2aimie



Posts : 247
Join date : 18/04/2012
Location : Putrajaya Sungai buloh

PostSubject: Re: Abg hensem melapor diri   Mon May 07, 2012 8:47 am

zerol86 wrote:

mak ai best tu.. kaler ape air tu? bagi makan ape
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Abg hensem melapor diri   Mon May 07, 2012 9:24 am

air gold hehehe.. pakai blackwater.. makan diet dia sw je.. tak pernah bagi yang lain.. sw makan carrot tu pun kalau ada carrot kat rumah la
Back to top Go down
View user profile
hu2aimie



Posts : 247
Join date : 18/04/2012
Location : Putrajaya Sungai buloh

PostSubject: Re: Abg hensem melapor diri   Mon May 07, 2012 11:29 pm

ooo sw makan carrot? carrot tu keras bole ke sw makan
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Abg hensem melapor diri   Tue May 08, 2012 2:09 am

takde pun.. aku potong main campak je.. dorang makan tgh2.. tapi ada gak yang makan tepi.. huhu..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Abg hensem melapor diri   Today at 5:21 pm

Back to top Go down
 
Abg hensem melapor diri
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Arowana Shopzone :: Kenali member-member forum arowana shopzone-
Jump to: