Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 malaysia gold - latest harvest

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Fri Apr 13, 2012 7:28 am

fazrulnizam82 wrote:
InsyAllah tuan saya masih bela aro lagi cuma yang murah2 je..kalau dari highway utara selatan ke arah selatan masuk tol sedenak menuju ke kulai kedainya sebelum sampai kelapa sawit..saya tak pandai sangatlah tuan nak beri pandu arah..hehe jangan marah..kedainya besar juga..aro yang 600 ke atas ada certificate..kalau tuan ada kesempatan cuba siasat ok ke aro kat situ? kalau susah nak jumpa boleh bagitau saya ye..

nanti aku carik...
Back to top Go down
View user profile
Hazri



Posts : 195
Join date : 02/04/2012
Age : 32
Location : Pontian Johor

PostSubject: Harga MG..   Sat Apr 14, 2012 2:54 am

Betul ker harga MG dah turun..Selama ni ngidam nak bela MG, tapi duit tak penah cukup nak beli..ader jer halangan..Kalu ader murh2 ingat owner leh bagi harga tuk member2 forum.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Sat Apr 14, 2012 4:46 am

Xpe sahabat Hazri..sebelum advance ke depan kita belajar bela yang murah2 dulu..saya dah bela adala 6 bulan memang dah teringin sangat nak angkat MG tapi budget tak cukup..dalam proses berurusan dgn tuan miang nak angkat HB je dulu..tapi nengok jugalah keadaannya macam mana..
Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Tue Apr 24, 2012 10:05 pm

Salam semua ....
anak2 ikan dah habih teloq. Tapi size masih kecik lagi ... dalam 3 inci saja. Nanti bila dah besaq sikit ... lebih kurang 5 inci, saya akan buat sale.
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Wed Apr 25, 2012 6:57 am

lionfish77 wrote:
Salam semua ....
anak2 ikan dah habih teloq. Tapi size masih kecik lagi ... dalam 3 inci saja. Nanti bila dah besaq sikit ... lebih kurang 5 inci, saya akan buat sale.

Bagus tu bro jual ikan yg dah besar then dah nampak kualitinya supaya xda bunyi di kemudian hari...
Back to top Go down
View user profile
cinonese



Posts : 1
Join date : 23/04/2012

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Wed Apr 25, 2012 7:54 pm


bro lionfish, ada lagi ikan? please pm me harga utk sekor. thanks
Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Thu Apr 26, 2012 2:22 am

ikan masih ada lagi. belum jual sebab kecik lagi. bila 5-6 inci baru nak jual.
harga sekor RM1K.

cinonese wrote:

bro lionfish, ada lagi ikan? please pm me harga utk sekor. thanks
Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Thu Jun 14, 2012 1:30 am

lionfish77 wrote:
ikan masih ada lagi. belum jual sebab kecik lagi. bila 5-6 inci baru nak jual.
harga sekor RM1K.

cinonese wrote:

bro lionfish, ada lagi ikan? please pm me harga utk sekor. thanks

latest update ... 5 ekor mampus, yang lain dah habis dijual.
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Thu Jun 14, 2012 2:14 am

mampus sebab apa bro leh share tak?? gado ke stress ke apa?
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Thu Jun 14, 2012 2:58 am

lionfish77 wrote:
lionfish77 wrote:
ikan masih ada lagi. belum jual sebab kecik lagi. bila 5-6 inci baru nak jual.
harga sekor RM1K.

cinonese wrote:

bro lionfish, ada lagi ikan? please pm me harga utk sekor. thanks

latest update ... 5 ekor mampus, yang lain dah habis dijual.

ERMMM....MATI...ADOI YAI...TUMPANG SIMPATI BRO.... Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Thu Jun 14, 2012 7:48 am

Lee_silver wrote:
lionfish77 wrote:
lionfish77 wrote:
ikan masih ada lagi. belum jual sebab kecik lagi. bila 5-6 inci baru nak jual.
harga sekor RM1K.

cinonese wrote:

bro lionfish, ada lagi ikan? please pm me harga utk sekor. thanks

latest update ... 5 ekor mampus, yang lain dah habis dijual.

ERMMM....MATI...ADOI YAI...TUMPANG SIMPATI BRO.... Sad Sad Sad

biasalah tu ... kekadang ada yang mati. dah sampai ajal hehehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Today at 4:54 am

Back to top Go down
 
malaysia gold - latest harvest
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: