Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 50% share dalam kolam MG untuk dijual

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: 50% share dalam kolam MG untuk dijual   Tue Jan 31, 2012 1:53 am

Kalau saya nak jual 50% share dalam kolam MG untuk 50K ada sesiapa berminat? hehehe 50K mungkin saya tak jual kut sebab rugi terlampau banyak. Tapi kalau ada sesiapa yang betul betul berminat dan boleh offer dalam 90K, saya boleh consider. Cuma ada 2 partners dalam kolam ni. Saya nak jual sebab tak tahan dah ... harga anak2 ikan MG murah sangat. Nak bela sendiri sampai besar tak reti. Ikan2 pun dah 2 tahun dalam kolam dan sudah bagi hasil 2-3 kali.
So, kalau ada yang berani silalah contact saya.
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: 50% share dalam kolam MG untuk dijual   Tue Jan 31, 2012 2:15 am

market ank mg skrng berapa bro. Sory lari topik↲
lionfish77 wrote:
Kalau saya nak jual 50% share dalam kolam MG untuk 50K ada sesiapa berminat? hehehe 50K mungkin saya tak jual kut sebab rugi terlampau banyak. Tapi kalau ada sesiapa yang betul betul berminat dan boleh offer dalam 90K, saya boleh consider. Cuma ada 2 partners dalam kolam ni. Saya nak jual sebab tak tahan dah ... harga anak2 ikan MG murah sangat. Nak bela sendiri sampai besar tak reti. Ikan2 pun dah 2 tahun dalam kolam dan sudah bagi hasil 2-3 kali.
So, kalau ada yang berani silalah contact saya.
Back to top Go down
View user profile
doctorsindrom46



Posts : 138
Join date : 26/12/2011

PostSubject: Re: 50% share dalam kolam MG untuk dijual   Tue Jan 31, 2012 2:38 am

wanotz wrote:
market ank mg skrng berapa bro. Sory lari topik↲
lionfish77 wrote:
Kalau saya nak jual 50% share dalam kolam MG untuk 50K ada sesiapa berminat? hehehe 50K mungkin saya tak jual kut sebab rugi terlampau banyak. Tapi kalau ada sesiapa yang betul betul berminat dan boleh offer dalam 90K, saya boleh consider. Cuma ada 2 partners dalam kolam ni. Saya nak jual sebab tak tahan dah ... harga anak2 ikan MG murah sangat. Nak bela sendiri sampai besar tak reti. Ikan2 pun dah 2 tahun dalam kolam dan sudah bagi hasil 2-3 kali.
So, kalau ada yang berani silalah contact saya.


nk ikan ker bro wanotz hehehe.. Wink
Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: 50% share dalam kolam MG untuk dijual   Tue Jan 31, 2012 2:47 am

lionfish77 wrote:
Kalau saya nak jual 50% share dalam kolam MG untuk 50K ada sesiapa berminat? hehehe 50K mungkin saya tak jual kut sebab rugi terlampau banyak. Tapi kalau ada sesiapa yang betul betul berminat dan boleh offer dalam 90K, saya boleh consider. Cuma ada 2 partners dalam kolam ni. Saya nak jual sebab tak tahan dah ... harga anak2 ikan MG murah sangat. Nak bela sendiri sampai besar tak reti. Ikan2 pun dah 2 tahun dalam kolam dan sudah bagi hasil 2-3 kali.
So, kalau ada yang berani silalah contact saya.

bawah RM1000 seekor pun boleh dapat. tengok ah farm mana yang desperate nak jual.
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: 50% share dalam kolam MG untuk dijual   Tue Jan 31, 2012 3:07 am

doc : saje tnya mn tau kot2x leh tmbh collection pas ni.. hihi tp cam nak target beli yg red lak.

lionfish77 : Tq bro for the information.

lionfish77 wrote:
lionfish77 wrote:
Kalau saya nak jual 50% share dalam kolam MG untuk 50K ada sesiapa berminat? hehehe 50K mungkin saya tak jual kut sebab rugi terlampau banyak. Tapi kalau ada sesiapa yang betul betul berminat dan boleh offer dalam 90K, saya boleh consider. Cuma ada 2 partners dalam kolam ni. Saya nak jual sebab tak tahan dah ... harga anak2 ikan MG murah sangat. Nak bela sendiri sampai besar tak reti. Ikan2 pun dah 2 tahun dalam kolam dan sudah bagi hasil 2-3 kali.
So, kalau ada yang berani silalah contact saya.

bawah RM1000 seekor pun boleh dapat. tengok ah farm mana yang desperate nak jual.
Back to top Go down
View user profile
doctorsindrom46



Posts : 138
Join date : 26/12/2011

PostSubject: Re: 50% share dalam kolam MG untuk dijual   Tue Jan 31, 2012 8:09 pm

lionfish77 wrote:
lionfish77 wrote:
Kalau saya nak jual 50% share dalam kolam MG untuk 50K ada sesiapa berminat? hehehe 50K mungkin saya tak jual kut sebab rugi terlampau banyak. Tapi kalau ada sesiapa yang betul betul berminat dan boleh offer dalam 90K, saya boleh consider. Cuma ada 2 partners dalam kolam ni. Saya nak jual sebab tak tahan dah ... harga anak2 ikan MG murah sangat. Nak bela sendiri sampai besar tak reti. Ikan2 pun dah 2 tahun dalam kolam dan sudah bagi hasil 2-3 kali.
So, kalau ada yang berani silalah contact saya.

bawah RM1000 seekor pun boleh dapat. tengok ah farm mana yang desperate nak jual.

ok jugak tu...ikan bawah 1k...mne nk dpt erk...bro wanotz ada bran...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: 50% share dalam kolam MG untuk dijual   Today at 4:53 am

Back to top Go down
 
50% share dalam kolam MG untuk dijual
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: