Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Sembang-sembang kosong

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
hafiizd



Posts : 182
Join date : 07/10/2009
Age : 32
Location : penang

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Mon Mar 22, 2010 12:43 am

hahaha.. pelan2 baru lama sikit..ambik dia punya feelll...
Back to top Go down
View user profile
mohdfauzilan



Posts : 63
Join date : 14/01/2010
Age : 40
Location : sgbuloh-pendang-pulau ketam(jitra)

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Mon Mar 22, 2010 7:22 pm

semalam check tak dapat lagi laaaaa,,,,, pale
Back to top Go down
View user profile
hafiizd



Posts : 182
Join date : 07/10/2009
Age : 32
Location : penang

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Mon Mar 22, 2010 8:08 pm

dh berapakali harvest dah??
Back to top Go down
View user profile
xback_aro



Posts : 493
Join date : 17/01/2010
Age : 34
Location : putrajaya / bukit merah / danok

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Mon Mar 22, 2010 8:24 pm

mohdfauzilan wrote:
semalam check tak dapat lagi laaaaa,,,,, pale
sabaq²....mgkin ikan dh matang tp belum khatam buku permata yang hilang lagi tu....mber aku invest kt arowana world,diaorg amik induk dr xiang leng umur 4tahun, 2bulan ja msuk kolam terus dapat hasil....rezeki²
Back to top Go down
View user profile
ymzamri



Posts : 6
Join date : 27/01/2010
Location : sp

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Mon Mar 22, 2010 9:06 pm

nizam,kat arowana world buat package cam farm lain ke. aku dengar byk didominasi oleh marketing company.tu yang induk jadi mahal.next wk aku harvest gak...kalu induk dari XL tu dasyat le harganya.
Back to top Go down
View user profile
ymzamri



Posts : 6
Join date : 27/01/2010
Location : sp

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Mon Mar 22, 2010 9:10 pm

memang betul tu belum khatam lagi buku tu,baligh dah baligh dah tapi tak serasi lagi dgn kolam tanah tu.kita byk2 bersabar lee ye...org baru biasa le nak rasa hasil pertama tu(rasa air bukit merah camno lak)
Back to top Go down
View user profile
mohdfauzilan



Posts : 63
Join date : 14/01/2010
Age : 40
Location : sgbuloh-pendang-pulau ketam(jitra)

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Mon Mar 22, 2010 10:18 pm

hafidz

baru sekali ,,,,bulan nov 09,,,,36ekor cheers
Back to top Go down
View user profile
hafiizd



Posts : 182
Join date : 07/10/2009
Age : 32
Location : penang

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Mon Mar 22, 2010 10:27 pm

ooo..dah berhasil la...ada lagi tu..
Back to top Go down
View user profile
mohdfauzilan



Posts : 63
Join date : 14/01/2010
Age : 40
Location : sgbuloh-pendang-pulau ketam(jitra)

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Mon Mar 22, 2010 11:06 pm

insyallah bulan 5 ade kut ,,,,,saya dgn hafiz lebih kurang same hari,,,check cheers
Back to top Go down
View user profile
hafiizd



Posts : 182
Join date : 07/10/2009
Age : 32
Location : penang

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Tue Mar 23, 2010 12:51 am

memang lebih kurang ja.. tapi saya tak tunggu diorang call..saya sendiri bagitau bila saya boleh pi check.. macam ritu, due sebenarnya hari jumaat, tapi hari ahad baru pegi..next harvest mungkin saya set tarikh 15/5/2010 sabtu... agak2 55-56 hari le,... jom ar pi sekali.. hari cuti, takkan takleh set sama2.. hehehe
Back to top Go down
View user profile
xback_aro



Posts : 493
Join date : 17/01/2010
Age : 34
Location : putrajaya / bukit merah / danok

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Tue Mar 23, 2010 12:52 am

ymzamri wrote:
nizam,kat arowana world buat package cam farm lain ke. aku dengar byk didominasi oleh marketing company.tu yang induk jadi mahal.next wk aku harvest gak...kalu induk dari XL tu dasyat le harganya.
xsure la bro pakej diaorg mcm mana...msuk tgk pun xpenah....aritu mber crita dia buat pakej share ramai² minimum sorang sekoq...
Back to top Go down
View user profile
xback_aro



Posts : 493
Join date : 17/01/2010
Age : 34
Location : putrajaya / bukit merah / danok

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Tue Mar 23, 2010 12:53 am

hafiizd wrote:
memang lebih kurang ja.. tapi saya tak tunggu diorang call..saya sendiri bagitau bila saya boleh pi check.. macam ritu, due sebenarnya hari jumaat, tapi hari ahad baru pegi..next harvest mungkin saya set tarikh 15/5/2010 sabtu... agak2 55-56 hari le,... jom ar pi sekali.. hari cuti, takkan takleh set sama2.. hehehe
bro,nti kompom tarikh tu betul²....nti leh kami tumpang mengekoq....
Back to top Go down
View user profile
hafiizd



Posts : 182
Join date : 07/10/2009
Age : 32
Location : penang

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Tue Mar 23, 2010 1:44 am

ritu kan dah bagitau 21/3/2010.tapi bro nizam takleh ikut, ade kerja katanya..huhuhu..cuba la freekan diri 15/5/2010 hari sabtu.. tapi taktau ler partner saya boleh pegi ke tak hari tu..nak kena konfirm dengan dia dulu le nampak gayanya
Back to top Go down
View user profile
xback_aro



Posts : 493
Join date : 17/01/2010
Age : 34
Location : putrajaya / bukit merah / danok

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Tue Mar 23, 2010 1:49 am

hafiizd wrote:
ritu kan dah bagitau 21/3/2010.tapi bro nizam takleh ikut, ade kerja katanya..huhuhu..cuba la freekan diri 15/5/2010 hari sabtu.. tapi taktau ler partner saya boleh pegi ke tak hari tu..nak kena konfirm dengan dia dulu le nampak gayanya
rasa date tu leh pegi tu....ingat time tu nak sauk jg ikan aku semua pasai nak buang ikan lampam dalam kolam tu byk sangat...nti dia curi telur time ikan betina bw keluar...
Back to top Go down
View user profile
hafiizd



Posts : 182
Join date : 07/10/2009
Age : 32
Location : penang

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Tue Mar 23, 2010 2:19 am

haa boleh2 nanti confirm semula..
Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Mon Mar 29, 2010 8:20 pm

Tuan admin... hjg minggu nie ada org tarik pukat ke? rasa cam nak dtg mu nak gie tengok...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Mon Mar 29, 2010 11:06 pm

zcool wrote:
Tuan admin... hjg minggu nie ada org tarik pukat ke? rasa cam nak dtg mu nak gie tengok...

emmm tak pasti ler ada ke tak
sebb aku nk pi mu pun kalau ada pelabur yg berminat
bukan slalu pegi hehe
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Tue Mar 30, 2010 7:54 pm

ooo...ok, tq admin. mungkin pegi time hafidzz nak tarik pukat dia la nanti...hehheee

Admin wrote:
zcool wrote:
Tuan admin... hjg minggu nie ada org tarik pukat ke? rasa cam nak dtg mu nak gie tengok...

emmm tak pasti ler ada ke tak
sebb aku nk pi mu pun kalau ada pelabur yg berminat
bukan slalu pegi hehe
Back to top Go down
View user profile
xback_aro



Posts : 493
Join date : 17/01/2010
Age : 34
Location : putrajaya / bukit merah / danok

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Fri Apr 02, 2010 12:25 am

sunyi je forum nie 2-3 hari nie...mana p abih nie?
Back to top Go down
View user profile
azzam2u@yahoo.com



Posts : 141
Join date : 26/01/2010

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Fri Apr 02, 2010 4:48 am

nak tya sape2 yg ada member2 yg dah labur super red kat mana2 company....mcmna rekod prestasi dia...sy pelabur S.R di HHH, 3bln baru, masih menanti hasil pertama....harap ada yg dah pengalaman labur SR story skit
Back to top Go down
View user profile
azzam2u@yahoo.com



Posts : 141
Join date : 26/01/2010

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Wed Apr 07, 2010 5:39 am

Rolling Eyes hai...haik diam jer..nampaknya aku sorg jer kut layan SR...member2 lain asyik layan HB & GOLD...aiseh, harap nasib jer la....ntah betul ke tidak HHH tu kata induk tu 4 1/2 thn...xper lah layan jer Sleep
Back to top Go down
View user profile
nam3701



Posts : 135
Join date : 15/08/2009

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Wed Apr 07, 2010 5:56 pm

azzam2u@yahoo.com wrote:
Rolling Eyes hai...haik diam jer..nampaknya aku sorg jer kut layan SR...member2 lain asyik layan HB & GOLD...aiseh, harap nasib jer la....ntah betul ke tidak HHH tu kata induk tu 4 1/2 thn...xper lah layan jer Sleep

aku nak layan tapi xde SR.. so nnt kalu ada hasil leh la jual kat aku yek... aku tunggu.. bounce
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Wed Apr 07, 2010 10:49 pm

azzam aku ada sorang kenalan yg melabur jenis Super Red dekat BMA
nama dia saiful, dia dok penang
ikan dia pun belum bagi hasil lagi
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
azzam2u@yahoo.com



Posts : 141
Join date : 26/01/2010

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Thu Apr 08, 2010 1:06 am

nam3701, insyaallah ada hasil aku update.....klu bob x borong ikan aku bleh la aku lelong kat ko yer ;p
Back to top Go down
View user profile
nam3701



Posts : 135
Join date : 15/08/2009

PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Fri Apr 09, 2010 4:22 am

azzam2u@yahoo.com wrote:
nam3701, insyaallah ada hasil aku update.....klu bob x borong ikan aku bleh la aku lelong kat ko yer ;p

kalu ko ingat kat aku, kompom ko x bagi bob borong semua.. mesti ko tinggalkan kat aku 2 ekor... cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Sembang-sembang kosong   Today at 4:57 am

Back to top Go down
 
Sembang-sembang kosong
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Arowana Shopzone :: Kenali member-member forum arowana shopzone-
Jump to: