Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 My Malaysian Golden Arowana Crossback

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: My Malaysian Golden Arowana Crossback   Mon Dec 05, 2011 5:47 pm

gabanzshah wrote:
x-sonic wrote:
MGBBXB (malaysian golden bluebase crossback) betui ke tak ni aku tibai je nih hehe

hang mana main ikan2 mcm aku ni gaban hang main ikan2 dah ready masuk longkang jer hehe

cukup2 la kena kn aku..

x sonic...ni ayat2 low profile punya worang...kita kena fhm...
Back to top Go down
View user profile
x-sonic



Posts : 33
Join date : 17/05/2011

PostSubject: Re: My Malaysian Golden Arowana Crossback   Tue Dec 06, 2011 4:59 am

keh2 die cool je tk show off tu yg aku sayang lebih kat gaban nih hehe
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: My Malaysian Golden Arowana Crossback   Tue Dec 06, 2011 7:23 pm

x-sonic wrote:
keh2 die cool je tk show off tu yg aku sayang lebih kat gaban nih hehe

low profile..caya lah!!!!
Back to top Go down
View user profile
gzagrath



Posts : 64
Join date : 10/10/2011

PostSubject: Re: My Malaysian Golden Arowana Crossback   Wed Dec 07, 2011 7:45 am

wowww cantik arrr bro... good2

p/s : bela aro murah, tu je yg mampu... huhuhu
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: My Malaysian Golden Arowana Crossback   Wed Dec 07, 2011 10:20 am

gzagrath wrote:
wowww cantik arrr bro... good2

p/s : bela aro murah, tu je yg mampu... huhuhu

xpe pelan2 kayuh..aro tgh murah skang ni..leh try amik hb Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: My Malaysian Golden Arowana Crossback   Today at 7:55 am

Back to top Go down
 
My Malaysian Golden Arowana Crossback
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: