Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Thu Dec 01, 2011 8:56 pm

hihi... ader jer jual kat kedai ikan kat melaka tu. tp rm1 seekor klo x silap ar..
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Sun Dec 04, 2011 6:32 am

comment sikit ikan ni. tp sorry video x clear sngt.

Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Thu Dec 08, 2011 8:10 am

dah pandai posing depan kamera ye dia hehe Razz
warna pun dah nmpak shining skit, leh naik kuat lg tu
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Thu Dec 08, 2011 8:14 am

tau xper,hahaha..cam mn nak kasi kuat lg naik?...

Admin wrote:
dah pandai posing depan kamera ye dia hehe Razz
warna pun dah nmpak shining skit, leh naik kuat lg tu
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Thu Dec 08, 2011 8:28 am

black tank pastu kasi lampu ni
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Thu Dec 08, 2011 8:38 am

tank dah tmpal black ground hitam. tp cam xberapa hitam jer.. lampu ni berapa rnggit lak? kena pilih warna aper?

Admin wrote:
black tank pastu kasi lampu ni
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Thu Dec 08, 2011 8:47 am

member aku bgtau harga dia 250, lampu jenis LED
tapi kat mana nk cari tak tau ler hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Thu Dec 08, 2011 8:56 am

Uit... mahal nye.. huhuhu

Admin wrote:
member aku bgtau harga dia 250, lampu jenis LED
tapi kat mana nk cari tak tau ler hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Si Ikang



Posts : 115
Join date : 19/02/2010
Location : Marang, Terengganu

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Thu Dec 08, 2011 9:33 am

Aku pernah tanya jugak...lampu khas untuk MG nie mahal sket...lupa harga tp ratus2 la.
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Thu Dec 08, 2011 9:54 am

cantik punya pasal nnt sy usaha kan.. hahha :p

Si Ikang wrote:
Aku pernah tanya jugak...lampu khas untuk MG nie mahal sket...lupa harga tp ratus2 la.
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Mon Jan 30, 2012 8:48 pm

problem ikan suka duduk diam ni dah settle ke bro..?
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Mon Jan 30, 2012 9:07 pm

Settel dah bro. hihih



ikan_akeem wrote:
problem ikan suka duduk diam ni dah settle ke bro..?
Back to top Go down
View user profile
doctorsindrom46



Posts : 138
Join date : 26/12/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Mon Jan 30, 2012 9:13 pm

wanotz wrote:
cantik punya pasal nnt sy usaha kan.. hahha :p

Si Ikang wrote:
Aku pernah tanya jugak...lampu khas untuk MG nie mahal sket...lupa harga tp ratus2 la.


hebat la bro wanotz ni...sy nk beli lampu bdoh2 pun x mmpu huhuhuh....
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Mon Jan 30, 2012 9:35 pm

sy x beli pon lampu tu.. sy pkai lmpu 24k jer...

doctorsindrom46 wrote:
wanotz wrote:
cantik punya pasal nnt sy usaha kan.. hahha :p

Si Ikang wrote:
Aku pernah tanya jugak...lampu khas untuk MG nie mahal sket...lupa harga tp ratus2 la.


hebat la bro wanotz ni...sy nk beli lampu bdoh2 pun x mmpu huhuhuh....
Back to top Go down
View user profile
orang baru



Posts : 48
Join date : 17/12/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Mon Jan 30, 2012 10:27 pm

wanotz wrote:
sy x beli pon lampu tu.. sy pkai lmpu 24k jer...

doctorsindrom46 wrote:
wanotz wrote:
cantik punya pasal nnt sy usaha kan.. hahha :p

Si Ikang wrote:
Aku pernah tanya jugak...lampu khas untuk MG nie mahal sket...lupa harga tp ratus2 la.


hebat la bro wanotz ni...sy nk beli lampu bdoh2 pun x mmpu huhuhuh....

ikan aku ni masa x de orang dia banyak duk diam kat permukaan je.orang datang baru dia berenang kesana kemari. nak berkawan kot.hakhak
Back to top Go down
View user profile
doctorsindrom46



Posts : 138
Join date : 26/12/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Mon Jan 30, 2012 10:34 pm

orang baru wrote:
wanotz wrote:
sy x beli pon lampu tu.. sy pkai lmpu 24k jer...

doctorsindrom46 wrote:
wanotz wrote:
cantik punya pasal nnt sy usaha kan.. hahha :p

Si Ikang wrote:
Aku pernah tanya jugak...lampu khas untuk MG nie mahal sket...lupa harga tp ratus2 la.


hebat la bro wanotz ni...sy nk beli lampu bdoh2 pun x mmpu huhuhuh....

ikan aku ni masa x de orang dia banyak duk diam kat permukaan je.orang datang baru dia berenang kesana kemari. nak berkawan kot.hakhak


plik tp benar hehhee...duk diam2 pun xpe sbb ikan power hehehe
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Mon Jan 30, 2012 10:39 pm

tul tu orng baru nye ikan dah power. tu sbb dia duk diam :p
Back to top Go down
View user profile
orang baru



Posts : 48
Join date : 17/12/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Mon Jan 30, 2012 11:41 pm

wanotz wrote:
tul tu orng baru nye ikan dah power. tu sbb dia duk diam :p

helo..helo..doctor ni aku bagi sejarum baru tahu.mana ade ikan power.
laning duk berkenan ikan wanotz.tak nak jual ke murah2 bro.ikan aku ni kene hantar klinik wanotz sbb ade tompok hitam kat bawah insan.
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Mon Jan 30, 2012 11:57 pm

adus ikan ader sekor jer. not for sale lah bro. hihih...

orang baru wrote:
wanotz wrote:
tul tu orng baru nye ikan dah power. tu sbb dia duk diam :p

helo..helo..doctor ni aku bagi sejarum baru tahu.mana ade ikan power.
laning duk berkenan ikan wanotz.tak nak jual ke murah2 bro.ikan aku ni kene hantar klinik wanotz sbb ade tompok hitam kat bawah insan.
Back to top Go down
View user profile
Supik82



Posts : 79
Join date : 30/11/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Tue Jan 31, 2012 3:33 am

orang baru wrote:
wanotz wrote:
tul tu orng baru nye ikan dah power. tu sbb dia duk diam :p

helo..helo..doctor ni aku bagi sejarum baru tahu.mana ade ikan power.
laning duk berkenan ikan wanotz.tak nak jual ke murah2 bro.ikan aku ni kene hantar klinik wanotz sbb ade tompok hitam kat bawah insan.

Kasi upload la orang baru share ngn kwn2.. Kitaorg nk beli xmmpu, tumpang tgk jee.. rabbit
Back to top Go down
View user profile
orang baru



Posts : 48
Join date : 17/12/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Tue Jan 31, 2012 9:45 am

Supik82 wrote:
orang baru wrote:
wanotz wrote:
tul tu orng baru nye ikan dah power. tu sbb dia duk diam :p

helo..helo..doctor ni aku bagi sejarum baru tahu.mana ade ikan power.
laning duk berkenan ikan wanotz.tak nak jual ke murah2 bro.ikan aku ni kene hantar klinik wanotz sbb ade tompok hitam kat bawah insan.

Kasi upload la orang baru share ngn kwn2.. Kitaorg nk beli xmmpu, tumpang tgk jee.. rabbit

ikan aku biase2 je la.indah khabar dari rupa tu.
Back to top Go down
View user profile
doctorsindrom46



Posts : 138
Join date : 26/12/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Tue Jan 31, 2012 8:16 pm

orang baru wrote:
Supik82 wrote:
orang baru wrote:
wanotz wrote:
tul tu orng baru nye ikan dah power. tu sbb dia duk diam :p

helo..helo..doctor ni aku bagi sejarum baru tahu.mana ade ikan power.
laning duk berkenan ikan wanotz.tak nak jual ke murah2 bro.ikan aku ni kene hantar klinik wanotz sbb ade tompok hitam kat bawah insan.

Kasi upload la orang baru share ngn kwn2.. Kitaorg nk beli xmmpu, tumpang tgk jee.. rabbit

ikan aku biase2 je la.indah khabar dari rupa tu.

org baru:mmg ikan kelisa ni rupa dia huduh...sisik dia yg lawa hehehe....

supik82:baik kuar kan ikan demo tu hehehe...
Back to top Go down
View user profile
Supik82



Posts : 79
Join date : 30/11/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Tue Jan 31, 2012 10:38 pm

doctorsindrom46 wrote:
orang baru wrote:
Supik82 wrote:
orang baru wrote:
wanotz wrote:
tul tu orng baru nye ikan dah power. tu sbb dia duk diam :p

helo..helo..doctor ni aku bagi sejarum baru tahu.mana ade ikan power.
laning duk berkenan ikan wanotz.tak nak jual ke murah2 bro.ikan aku ni kene hantar klinik wanotz sbb ade tompok hitam kat bawah insan.

Kasi upload la orang baru share ngn kwn2.. Kitaorg nk beli xmmpu, tumpang tgk jee.. rabbit

ikan aku biase2 je la.indah khabar dari rupa tu.

org baru:mmg ikan kelisa ni rupa dia huduh...sisik dia yg lawa hehehe....

supik82:baik kuar kan ikan demo tu hehehe...

Hehe..ikan kawe xcantik..tongyan je..kecik lg..kwn demo yg beli mgbb pak andak tu xnak share ke ngn kita org..kitaorg xmampu beli, tumpang tgk kwn2 good collection je..
Back to top Go down
View user profile
doctorsindrom46



Posts : 138
Join date : 26/12/2011

PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   Tue Jan 31, 2012 11:00 pm

Supik82 wrote:
doctorsindrom46 wrote:
orang baru wrote:
Supik82 wrote:
orang baru wrote:
wanotz wrote:
tul tu orng baru nye ikan dah power. tu sbb dia duk diam :p

helo..helo..doctor ni aku bagi sejarum baru tahu.mana ade ikan power.
laning duk berkenan ikan wanotz.tak nak jual ke murah2 bro.ikan aku ni kene hantar klinik wanotz sbb ade tompok hitam kat bawah insan.

Kasi upload la orang baru share ngn kwn2.. Kitaorg nk beli xmmpu, tumpang tgk jee.. rabbit

ikan aku biase2 je la.indah khabar dari rupa tu.

org baru:mmg ikan kelisa ni rupa dia huduh...sisik dia yg lawa hehehe....

supik82:baik kuar kan ikan demo tu hehehe...

Hehe..ikan kawe xcantik..tongyan je..kecik lg..kwn demo yg beli mgbb pak andak tu xnak share ke ngn kita org..kitaorg xmampu beli, tumpang tgk kwn2 good collection je..

tonyan pun lawa jugok...tp pasaran mcm mne erk ado sambutan x....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.   

Back to top Go down
 
Arowana suka duduk di dasar + sembunyi tepi filter.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: