Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 anak2 MG for sale

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: anak2 MG for sale   Wed Nov 09, 2011 9:11 pm

kalau ada sesiapa yg berminat nak beli, boleh hubungi saya.
Ada 27 ekor. Baru dapat hari sabtu lepas ... sehari sebelum raya haji.
Telor tinggai sikit saja lagi.
Lokasi ... sungai tengas, kulim.
Back to top Go down
View user profile
wan_dosh



Posts : 172
Join date : 28/09/2011
Age : 30
Location : ipoh

PostSubject: Re: anak2 MG for sale   Thu Nov 10, 2011 3:52 am

lionfish77 wrote:
kalau ada sesiapa yg berminat nak beli, boleh hubungi saya.
Ada 27 ekor. Baru dapat hari sabtu lepas ... sehari sebelum raya haji.
Telor tinggai sikit saja lagi.
Lokasi ... sungai tengas, kulim.
letak gambar lah bro sekali ngan harga kalu buleh..dapat jugak kiteorang kat cini tengok2 mane2 yang berkenan dihati...
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: anak2 MG for sale   Thu Nov 10, 2011 3:59 am

Yar2x.. klo letak gambar induk sekali cun gak tu.. :p hihih

wan_dosh wrote:
lionfish77 wrote:
kalau ada sesiapa yg berminat nak beli, boleh hubungi saya.
Ada 27 ekor. Baru dapat hari sabtu lepas ... sehari sebelum raya haji.
Telor tinggai sikit saja lagi.
Lokasi ... sungai tengas, kulim.
letak gambar lah bro sekali ngan harga kalu buleh..dapat jugak kiteorang kat cini tengok2 mane2 yang berkenan dihati...
Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: anak2 MG for sale   Fri Nov 11, 2011 12:41 am

wanotz wrote:
Yar2x.. klo letak gambar induk sekali cun gak tu.. :p hihih

wan_dosh wrote:
lionfish77 wrote:
kalau ada sesiapa yg berminat nak beli, boleh hubungi saya.
Ada 27 ekor. Baru dapat hari sabtu lepas ... sehari sebelum raya haji.
Telor tinggai sikit saja lagi.
Lokasi ... sungai tengas, kulim.
letak gambar lah bro sekali ngan harga kalu buleh..dapat jugak kiteorang kat cini tengok2 mane2 yang berkenan dihati...

sorry ah ... gambar tak dak. tapi kalau betul betul berminat boleh pegi farm tengok induk sekali.
Back to top Go down
View user profile
seluwang



Posts : 14
Join date : 25/01/2011

PostSubject: Re: anak2 MG for sale   Fri Nov 11, 2011 5:50 am

lionfish77 wrote:
wanotz wrote:
Yar2x.. klo letak gambar induk sekali cun gak tu.. :p hihih

wan_dosh wrote:
lionfish77 wrote:
kalau ada sesiapa yg berminat nak beli, boleh hubungi saya.
Ada 27 ekor. Baru dapat hari sabtu lepas ... sehari sebelum raya haji.
Telor tinggai sikit saja lagi.
Lokasi ... sungai tengas, kulim.
letak gambar lah bro sekali ngan harga kalu buleh..dapat jugak kiteorang kat cini tengok2 mane2 yang berkenan dihati...

sorry ah ... gambar tak dak. tapi kalau betul betul berminat boleh pegi farm tengok induk sekali.

berape harge sekor bro??
Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: anak2 MG for sale   Fri Nov 11, 2011 6:35 am

seluwang wrote:
lionfish77 wrote:
wanotz wrote:
Yar2x.. klo letak gambar induk sekali cun gak tu.. :p hihih

wan_dosh wrote:
lionfish77 wrote:
kalau ada sesiapa yg berminat nak beli, boleh hubungi saya.
Ada 27 ekor. Baru dapat hari sabtu lepas ... sehari sebelum raya haji.
Telor tinggai sikit saja lagi.
Lokasi ... sungai tengas, kulim.
letak gambar lah bro sekali ngan harga kalu buleh..dapat jugak kiteorang kat cini tengok2 mane2 yang berkenan dihati...

sorry ah ... gambar tak dak. tapi kalau betul betul berminat boleh pegi farm tengok induk sekali.

berape harge sekor bro??

rasanya farm akan jual dalam seribu lebih aje. rasanya tak lebih daripada 1.3K kut especially kalau beli banyak. entah2 murah lagi.
aku biar farm handle benda ni ... aku tunggu duit aje. hehehehe
kalau kau berminat aku suruh pegi farm deal terus.
tapi apa2 pun aku kena confirm dengan farm dulu ah ... just in case dah ada buyer.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: anak2 MG for sale   Today at 1:11 am

Back to top Go down
 
anak2 MG for sale
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: