Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 arowana MG MAU

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: arowana MG MAU   Thu Nov 03, 2011 12:15 am

ahad aritu 30.10.2011 berkesempatan gi ke MAU arowana utk beli sekor MG..so ni sy share ngan kwn2 forum pic aro tersebut Smile

By hakim_hb at 2011-11-03

Shot at 2011-11-02

Shot at 2011-11-02

Shot at 2011-11-02

komen drp kwn2 forum dialu2kan..ikan ni dari kolam L27 kalo x silap, kaler purple jelas bila disuluh lampu Very Happy .MGBB @ x, xpasti lagi la..tp dia ada 2 adik beradik lagi dlm tank sy beli. Very Happy

terima kasih pd tn.admin dan rakannya yg sudi melayan aku selama 3 jam utk memilih aro kat situ.alhamdulilah jumpa ngan aro yg bekenan di hati utk di tatap tiap2 ari hehe..

Back to top Go down
View user profile
Rhu Dua



Posts : 214
Join date : 01/01/2011

PostSubject: Re: arowana MG MAU   Thu Nov 03, 2011 8:14 am

tahniah cheers ...tn admin kita mmg sporting.he Very Happy ...tgk ikan member2 forum jd xsbr jgk nk bela.
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
avatar

Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 35
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: arowana MG MAU   Thu Nov 03, 2011 9:50 am

cantik rumah baru dia hehe
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
geruwo

avatar

Posts : 143
Join date : 29/01/2011
Location : Dalam Aquarium

PostSubject: Re: arowana MG MAU   Fri Nov 04, 2011 2:32 am

brape hrganya ni?
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: arowana MG MAU   Sun Nov 06, 2011 9:20 am

sy dpt beli pada harga yang reasonable rm1200 Very Happy ikan ni dr kolam alai kata nya..selalu dgr nama "alai" ini..tapi xtau apa dia..leh saper2 terang kan?
Back to top Go down
View user profile
wanotz

avatar

Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: arowana MG MAU   Sun Nov 06, 2011 9:50 am

wah lawa ikan en. ikan_akeem ni.teringin gak nak pakai aqurium cabinet.. ni dok servay2x kat kedai,..
Back to top Go down
View user profile
Rhu Dua



Posts : 214
Join date : 01/01/2011

PostSubject: Re: arowana MG MAU   Sun Nov 06, 2011 6:25 pm

ikan_akeem wrote:
sy dpt beli pada harga yang reasonable rm1200 Very Happy ikan ni dr kolam alai kata nya..selalu dgr nama "alai" ini..tapi xtau apa dia..leh saper2 terang kan?

hehe..pnjg jgk klu nk crita pasal dia ni..sy dulu pn kliru sape alai ni..scara ringkas dia ni jutawan sawit yg buka kolam & bagi kpercayaan pd kwn dia uruskan..baru buka dh gadoh dgn kawan dia ni sbb kwn dia tipu..gaduh pny gaduh akhirnya pengurusan kolam dia serahkan pd MU/MAU..sbb tu la anak dr kolam tu di MU/MAU dia tag kolam alai..
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: arowana MG MAU   Sun Nov 06, 2011 7:51 pm

oo camtu..mesti kolam alai tu byk kan..huhu
Back to top Go down
View user profile
wanotz

avatar

Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: arowana MG MAU   Mon Nov 07, 2011 7:40 am

oohh.. begini kisah dia. :p

ikan_akeem wrote:
oo camtu..mesti kolam alai tu byk kan..huhu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: arowana MG MAU   

Back to top Go down
 
arowana MG MAU
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: