Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 akhirnya!!!!!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 35
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: akhirnya!!!!!   Tue Oct 04, 2011 9:00 am

haha aku tertinggal nk tunjuk kot
ok cantik, aku leh prepare ikan yg cantik2 hehe
dah mcm tourist guide arowana hang ni ye hehe
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
kyo82
Admin
avatar

Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: akhirnya!!!!!   Tue Oct 04, 2011 9:16 am

hehehe...kwn nak tgk aku bawak je...tapi kena ngan masa akula...
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: akhirnya!!!!!   Tue Oct 04, 2011 10:39 am

kyo82 wrote:
hehehe...kwn nak tgk aku bawak je...tapi kena ngan masa akula...

ak nak ikut bley???ha3
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin
avatar

Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: akhirnya!!!!!   Tue Oct 04, 2011 11:59 am

miang wrote:
kyo82 wrote:
hehehe...kwn nak tgk aku bawak je...tapi kena ngan masa akula...

ak nak ikut bley???ha3

Blh ja tapi hg tu mana ada nak turun BM dah...hehehe...sombong ka?
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: akhirnya!!!!!   Tue Oct 04, 2011 12:16 pm

kyo82 wrote:
miang wrote:
kyo82 wrote:
hehehe...kwn nak tgk aku bawak je...tapi kena ngan masa akula...

ak nak ikut bley???ha3

Blh ja tapi hg tu mana ada nak turun BM dah...hehehe...sombong ka?


belum ada bdget ha3
Back to top Go down
View user profile
zul



Posts : 78
Join date : 08/07/2011

PostSubject: Re: akhirnya!!!!!   Tue Oct 04, 2011 8:11 pm

kyo82 wrote:
Level camni chu blh develop xrisau dah...Huh hg xtunjuk kat aku ka Bob?hehehe...rahsia ye...hujung mgu ni kalo sempat aku bawak 2,3 org kawan pi melawat...
Boleh saya join ikut cikgu pi jalan2 sana weekend ni?kalo ada masa sy ctc awk. Smile
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin
avatar

Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: akhirnya!!!!!   Tue Oct 04, 2011 8:42 pm

zul wrote:
kyo82 wrote:
Level camni chu blh develop xrisau dah...Huh hg xtunjuk kat aku ka Bob?hehehe...rahsia ye...hujung mgu ni kalo sempat aku bawak 2,3 org kawan pi melawat...
Boleh saya join ikut cikgu pi jalan2 sana weekend ni?kalo ada masa sy ctc awk. Smile

hehehe...sapa saja xda mslhla...
Back to top Go down
View user profile
wan_dosh

avatar

Posts : 172
Join date : 28/09/2011
Age : 31
Location : ipoh

PostSubject: Re: akhirnya!!!!!   Tue Oct 04, 2011 11:30 pm

Admin wrote:
wan_dosh wrote:
insyallah..nak amik HB plak sekor nak wat koleksi...tengah setup tank...tn admin nant simpan kan ea sekor HB yang cun2... Very Happy

hehe ok highback comel2 kami simpan nnti Very Happy
heheh..ok tn admin...ape2 hal nant aku rojer kat hang... Smile
Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: akhirnya!!!!!   Sun Oct 09, 2011 12:21 am

Tahnaiah wan atas ikan baru...
Back to top Go down
View user profile
wan_dosh

avatar

Posts : 172
Join date : 28/09/2011
Age : 31
Location : ipoh

PostSubject: Re: akhirnya!!!!!   Sun Oct 09, 2011 6:27 am

zcool wrote:
Tahnaiah wan atas ikan baru...
hhehehe..thanks bro..moga panjanng umur aro aku nie...aminn.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: akhirnya!!!!!   

Back to top Go down
 
akhirnya!!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: