Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Arowana Malaysian Golden Superhighback Bluebase for Sale

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Ahmad



Posts : 14
Join date : 16/07/2011
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Arowana Malaysian Golden Superhighback Bluebase for Sale   Mon Jul 18, 2011 10:10 pm

Salam to all arowana lovers and fans Smile

Ada seekor arowana jenis SuperHighBack untuk dijual,
ikan di dalam 14 - 15 inci dan berada di dalam keadaan sihat dan aktif,
asal ikan adalah daripada Bukit Merah,
level sisik ikan dah masuk level 5 ++ dan CHU pon dah ada,
gold and blue tone yang sangat terang,
nak jual sebab nak upgrade main MG Crossback pulak hehe..
harganya dalam rm2400 (nego),
kepada sesiapa yang berminat boleh call di talian 0127518809 (Ahmad)

LOKASI di Shah Alam

[img] [/img]

[img] [/img]

[img] [/img]
Back to top Go down
View user profile
faiz



Posts : 28
Join date : 15/07/2011
Age : 30
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Arowana Malaysian Golden Superhighback Bluebase for Sale   Tue Jul 19, 2011 10:48 am

ni super high back ke ... Halamak cun beb 1st tm tgk ini mcm nya super hb banyak gen mg ni
kolam mana bro boleh share??? Spec abis kilat ... Ni baru tul spec mg lebih ... Bukan ikan super taning and white tank terment haha
skrg banyak kat market dorang taning kaw kaw dlm white tank pastu besar tak jadi apa... Banjar pun leh taning sampai sapu kepala abis...
Ini kan gold aduhhhh bahaya beli ikan dlm white tank tretment super man nya lampu!!! Smile
Back to top Go down
View user profile
Ahmad



Posts : 14
Join date : 16/07/2011
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Arowana Malaysian Golden Superhighback Bluebase for Sale   Thu Jul 21, 2011 6:05 am

jual jual jual..sape nak beli hehe cheers (bole nego until i let it go) hehehe
Back to top Go down
View user profile
Ahmad



Posts : 14
Join date : 16/07/2011
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Arowana Malaysian Golden Superhighback Bluebase for Sale   Thu Jul 21, 2011 6:06 am

jual jual jual..sape nak beli hehe cheers (bole nego until i let it go) hehehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Arowana Malaysian Golden Superhighback Bluebase for Sale   Today at 5:22 am

Back to top Go down
 
Arowana Malaysian Golden Superhighback Bluebase for Sale
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: