Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Sekiranya ingin ikan ini...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
faiz



Posts : 28
Join date : 15/07/2011
Age : 30
Location : Shah Alam

PostSubject: Sekiranya ingin ikan ini...   Mon Jul 18, 2011 11:26 am

[img][/img

sesiapa yang inginkan ikan arowana MG Crossback ini..boleh dapat....
ini sebagai sample je...kalau nak kena order la..
Back to top Go down
View user profile
faiz



Posts : 28
Join date : 15/07/2011
Age : 30
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Sekiranya ingin ikan ini...   Mon Jul 18, 2011 1:04 pm

gambar cross back ni aku punya sebenarnya.suatu ketika dahulu.. Tapi sekarang dia dah msk kolam for breed ..
So sesiapa yang berminat untuk mendapat baby xb dari kolam no a24 ni boleh roger k.. Angaran harga
baby ni rm2800 5 inch amik banyak nego for sure...0133888765 faiz serius buyer r welcome salams

sifu sifu otai otai komen plz gambar ...
Ikan ni aku memang sayang ..tapi dah msk kolam berenang bebas mencari pasangan hidup Crying or Very sad

moyang aro haluuuu since ur very honest and know lot bout aro ... Lil bit coment for my fish pls
Back to top Go down
View user profile
Ahmad



Posts : 14
Join date : 16/07/2011
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Sekiranya ingin ikan ini...   Tue Jul 19, 2011 4:36 am

Walaweii Smile cantiknyee ikan ni..ni mmg good quality MG XB ni..cantik la ikan tu bro Smile
Back to top Go down
View user profile
moyangaro



Posts : 14
Join date : 15/05/2011

PostSubject: Re: Sekiranya ingin ikan ini...   Wed Jul 20, 2011 8:17 am

suck for XB..not bad..true tone but still pearlless..come on,show smthing to attract me...
Back to top Go down
View user profile
faiz



Posts : 28
Join date : 15/07/2011
Age : 30
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Sekiranya ingin ikan ini...   Wed Jul 20, 2011 11:44 pm

huhu thank you....pearl lyless ya its true.
Show sumthing attract u here i dun think so
haha
let me see sum of urs
i bet u have the best aite
Back to top Go down
View user profile
xback_aro



Posts : 493
Join date : 17/01/2010
Age : 34
Location : putrajaya / bukit merah / danok

PostSubject: Re: Sekiranya ingin ikan ini...   Wed Jul 20, 2011 11:46 pm

dah la faiz...ang xyah layan mamat tu...dh kena banned dh pun....
Back to top Go down
View user profile
HBQ



Posts : 116
Join date : 14/12/2010

PostSubject: Re: Sekiranya ingin ikan ini...   Fri Jul 22, 2011 1:49 am

Pasni dia kembali jadi Moyangaro versi 2 kot hehehehe
Back to top Go down
View user profile
nagaliar



Posts : 25
Join date : 20/07/2011

PostSubject: Re: Sekiranya ingin ikan ini...   Fri Jul 22, 2011 8:14 am

moyangaro wrote:
suck for XB..not bad..true tone but still pearlless..come on,show smthing to attract me...

moyangaro, jangan suka condem member2 kat sini, kita patut beri pandangan membina... barulah seronok berforum.
Back to top Go down
View user profile
faiz



Posts : 28
Join date : 15/07/2011
Age : 30
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Sekiranya ingin ikan ini...   Fri Jul 22, 2011 12:41 pm

haluuuu semua solyy saya talak kisah itu moyang alo kome maa

memang saya mau dia komen

dia jujur ma cuma cara dia ckp tepet skit huhu

tapi pape pun saya terima kritikan yang tajam sebagai tanda penghormatan

btui dok wahai kaum muslimin???

Itu lah cara kita insyaallah
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Sekiranya ingin ikan ini...   Today at 5:20 pm

Back to top Go down
 
Sekiranya ingin ikan ini...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: