Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 baby msian golden crossback

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
faiz



Posts : 28
Join date : 15/07/2011
Age : 30
Location : Shah Alam

PostSubject: baby msian golden crossback    Fri Jul 15, 2011 10:58 am

haluuu semua aro fans saya ada beberapa eko nice baby crossback blue base untuk letgo
ikan dari bukit merah farm..dari induk yang berkualiti insyaallah... Induk dah tgk dgn kepala mata sendiri
size nak msk 6inci dah steady huhu...level sisik msk 6 skrg...
Rm2500nego

ada juga 3ekor super high back blue base umur 1tahun lebih dah naik coulor cun beb:Dsize
size dalam 14inci
sesuai bagi ikan company ,koleksi sendiri atau untuk dijadi kan induk .
rm2100seekor amik kesemua 3 ekor rm1900seekor

sesiapa yang berminat boleh call 0133888765 faiz
lokasi sek 11 shah alam Very Happy
Back to top Go down
View user profile
senecavkb1



Posts : 154
Join date : 06/04/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: baby msian golden crossback    Fri Jul 15, 2011 11:21 pm

faiz wrote:
haluuu semua aro fans saya ada beberapa eko nice baby crossback blue base untuk letgo
ikan dari bukit merah farm..dari induk yang berkualiti insyaallah... Induk dah tgk dgn kepala mata sendiri
size nak msk 6inci dah steady huhu...level sisik msk 6 skrg...
Rm2500nego

ada juga 3ekor super high back blue base umur 1tahun lebih dah naik coulor cun beb:Dsize
size dalam 14inci
sesuai bagi ikan company ,koleksi sendiri atau untuk dijadi kan induk .
rm2100seekor amik kesemua 3 ekor rm1900seekor

sesiapa yang berminat boleh call 0133888765 faiz
lokasi sek 11 shah alam Very Happy

Salam...

Tepek arr gambar bro...nak beli mmg tak termampu....sekurang2nya dpt tengok gambar ikan cun pun jadik laa...buat penghibur hati nan lara....huhuhuuuu...

THx..
Back to top Go down
View user profile
 
baby msian golden crossback
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: