Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Mon Jul 25, 2011 5:54 am

azzam2u@yahoo.com wrote:
" darah daging yg tumbuh hasil dari wang haram, tempatnya di neraka"

pesan untuk diri sendiri n kawan2 aja..

Ayat ni aku cukup suka...pesan mak bapak aku dari kecik lagi....Memo yg cukup ringkas tapi bernilai bro...kita kdg2 lupa diri so dgn pesanan tu buat kita muhasabah diri....
Back to top Go down
View user profile
xback_aro



Posts : 493
Join date : 17/01/2010
Age : 34
Location : putrajaya / bukit merah / danok

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Mon Jul 25, 2011 8:38 pm

azzam2u@yahoo.com wrote:
tapi salah sorang dari 5 nama tu plak ada bgtau aku....memang betul dia terkena...tp sb kes dah lama dia pun malas nak cakap lagi, pengajaran buat dia dan dia dah serik ...ada sebab2 tertentu la dia nak diam

tapi apa hal pun....kalo x da angin masakan pokok bergoyang....

buat naya kat orang, di dunia lepas...akhirat belum tentu lepas beb..."darah daging yg tumbuh hasil dari wang haram, tempatnya di neraka"

pesan untuk diri sendiri n kawan2 aja..
pening aku sapa yang betul,sapa yang kencing nie....
Back to top Go down
View user profile
nagaliar



Posts : 25
Join date : 20/07/2011

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Mon Jul 25, 2011 9:11 pm

jamil_44 wrote:
nagaliar dan shukri sila tampilkan diri ataupun call Jamil @ 0164733433. I dah call majdi,sufian, rosli, din dan lan. member forum x kenal diaorang...jangan jadi bacul dgn hanya buat cerita dan babitkan nama 5 orang yg kononnya kena tipu dgn AV...aku nak jumpa hang, hang pilih cara mcmana nak selesai mslh ni, hang yg mula, game hang terlalu longgar, klu tak berani bagi ctc no, hang call aku guna private no...klu hang takut jumpa aku sorang2, ajak din dan rosli sekali sebagai teman...cukup berlakon sikit2, kita selesaikan mslh ni cara jantan. jangan ada2kan benda yg tidak ada. klu takut mati jgn hidup, klu hidup sebagai bacul...lebih baik lu pergi mati....forum ni utk sharing benda2 baik, bkn utk member baca mslh kita

bro jamil, you memang nampat terlalu emosional, pasal apa aku nak tampilkan diri??? AKU TAK PERNAH BELI IKAN DARI AV. aku cuma bawa isu2 yang diceritakan oleh buyer2/broker2 yang pernah beli dari AV yang mana ikan yg di beli x jadi seperti yang dikatakan, dan aku sendiri pernah tengok dengan mata kepala aku sendiri ikan yang tak jadi tu... jual MG atau GH jadi Highback je .... pastu pula kalau nak tukar ikan, AV berdolak-dalih dgn pelbagai alasan. perkara yg aku dengar tu memang BENAR-BENAR BERLAKU KANNN???? jadi , untuk kepastian dan mengelak daripada perkara berulang berlaku terhadap member2 forum, aku timbulkan isu ini utk lihat sejauh mana kebenaran cerita ini, baguslah aku dan member2 forum dah dengar hang punya hujah utk pertahankan AV. biarlah member2 buat kesimpulan dan penilaian.
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Tue Jul 26, 2011 9:17 am

Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Tue Jul 26, 2011 9:23 am

cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Tue Jul 26, 2011 9:49 am

What a Face What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile
kama_aro



Posts : 123
Join date : 01/04/2011
Age : 36
Location : MS

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Tue Jul 26, 2011 6:18 pm

Shocked Like a Star @ heaven Shocked
Back to top Go down
View user profile
HBQ



Posts : 116
Join date : 14/12/2010

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Tue Jul 26, 2011 10:10 pm

geek
Back to top Go down
View user profile
HBQ



Posts : 116
Join date : 14/12/2010

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Tue Jul 26, 2011 10:11 pm

Bang Jamil bila nak kawin bini no 4..hehehehhehe
Back to top Go down
View user profile
jamil_44



Posts : 18
Join date : 12/07/2011

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Wed Jul 27, 2011 9:05 am

Bro HBQ, soalan ni tak de sangkut paut dengan tajuk ni kan? i baru ada satu isteri .. mcm Bro Azzam cakap, semua tu qada dan qadar di tentukan oleh Allah, hanya Allah sahaja yg dpt membalas segala perbuatan hambanya samada di dunia ataupun di akhirat...kita hanya mampu berusaha dan berdoa....selebihnya berserah

HBQ wrote:
Bang Jamil bila nak kawin bini no 4..hehehehhehe
Back to top Go down
View user profile
HBQ



Posts : 116
Join date : 14/12/2010

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Thu Jul 28, 2011 8:52 pm

hehehe gurau je bro Jamil...teringat Jamil Madu Tiga la hehee
Back to top Go down
View user profile
qh!m@u



Posts : 1
Join date : 29/10/2011

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Sun Oct 30, 2011 12:11 am

admin...................
i'm new here,
ble bg info ckit,
mna farm yg ble d prcyai kt bkt merh 2.?
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Sun Oct 30, 2011 8:31 am

qh!m@u wrote:
admin...................
i'm new here,
ble bg info ckit,
mna farm yg ble d prcyai kt bkt merh 2.?

kat bukit merah bnyk farm yg boleh dpercayai
nape? nk beli ikan atau nk melabur?
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
jett lizdaf



Posts : 223
Join date : 21/06/2012
Age : 31
Location : Ampang

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Tue Jun 26, 2012 12:44 am

qh!m@u wrote:
admin...................
i'm new here,
ble bg info ckit,
mna farm yg ble d prcyai kt bkt merh 2.?

kita sbg org bru byk nk tahu psal farm ni kn? hehe xksah la mna2 farm pon.. kta tak pilih bulu.. klau ada offer yg best kta sambar je ye dak? hehe ntuk pngusaha farm teruskn usaha ntuk suburkn industi aro nih.. aku sbg pcinta aro yg newbie support sape2 yg nk berurusniaga dgn baik. psaingan tu biasalah.. lumrah la mana2 pon ada bnda camni.. tp xpe, yg pnting melayu ni kaya dgn sifat sopan santun hrmat mghormati.. so pkara ni hrp boleh slesai cara baik ok?
Back to top Go down
View user profile
Arojaz



Posts : 53
Join date : 15/11/2012

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Mon Nov 19, 2012 12:48 am

Dari pemerhatian kawan, bro nagaliar xde pun promote org beli dari farm dia dgn cara kondem org lain.. AV kalo dh salah tu ngaku la, betulkn mane yg xbtul, insaf, xyah nk tduh org saje nk dengki.. Huhu.


Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Mon Nov 19, 2012 12:59 am

uiks cita lama jgn di buka panas huhuhu.. auch.. sorry menyampuk.. yang salah mintak maaf yang betul maafkan yang lain..
Back to top Go down
View user profile
Arojaz



Posts : 53
Join date : 15/11/2012

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Mon Nov 19, 2012 1:04 am

Dh lame eh? Oh sory2.. Kwn baru lg kat forum ni, sumenye nk bace.. Salam knal bro zerol, duk mane?
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Mon Nov 19, 2012 1:11 am

hehe takde hal la.. tanak nanti start yang baru keke.. semua dah maklum apa terjadi.. kita jadikan ikhtibar je hehe.. eleh baru tapi tau cita av keke.. aku duk subang je bro.. baru setahun jagung dlm dunia aro..
Back to top Go down
View user profile
jett lizdaf



Posts : 223
Join date : 21/06/2012
Age : 31
Location : Ampang

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Mon Nov 19, 2012 1:12 am

ye la ni cita lama.. aku pun pnah komen rupanya... tp syok klau baca balik dari mula.. haha
Back to top Go down
View user profile
Arojaz



Posts : 53
Join date : 15/11/2012

PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Mon Nov 19, 2012 1:21 am

Greetigns bro jett..
@zerol86: ok la tu, aku baru berjinak2 ni, bertatih kata org.. Bro, kalo nk g BM ke, singgah la spg pulai, aku nk ikot:> muka tembok ni:D haha
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD   Today at 4:53 am

Back to top Go down
 
Pengenalan kepada AROWANA VILLAGE SDN BHD
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: