Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Fri Jul 08, 2011 12:50 pm

sham/kb wrote:
cantikk2..aro red tu...mintak2 CR aku bleh jadi camtu...aku rasa tuan dia bagi lipan hari2 kat aro tu..tu kaler dia merah saga...menyala-yala...lipan yg besar dah dkt rm20 sekor...kalau bagi hari2 mau mati....empunya diri..hehe

kasi ternak la bang itu lipan...boleh apa he3...




Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Fri Jul 08, 2011 5:55 pm

hokevetss wrote:
ini ikan Hendri Leong la

Btul ka ikan Hendri?Cam xcaya lak dia tgkap gambar cam tu...
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Fri Jul 08, 2011 11:57 pm

hokevetss wrote:
ini ikan Hendri Leong la


hendri leong bukan kerja tangkap gambar je ke?ada g sana tengok dia punya ikan ke?
Back to top Go down
View user profile
senecavkb1



Posts : 154
Join date : 06/04/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 1:34 am

kyo82 wrote:
xback_aro wrote:
http://www.mudah.my/Super+Fire+Red+Arowana-10443109.htm

kl nk main super/chili/blood red hampa kena cari yg kualiti mcm nie baru syokkkkk

Huhuhu....ganas ko melawak bro...tgk ikan seluang yg kecik dalam akua tu pun dah jadi merah bukan main lagi...hehehe...pasal gambar mcm2 org letak skrg...

Hahahahahaaaa....ak neh setakat melawak tu boleh arr bro....kenyataannya usah 28k....28 hinggit pun tak termampu nak bayar arrr....huhuhuhuuuu.... Crying or Very sad Crying or Very sad

THx arr...
Back to top Go down
View user profile
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 5:09 am

memang flash lampu lebih..anak kap dia pn menyala merah..apa daa..
smpai arini aku call x angkat2..
28K x kene ngan kualiti..body shape kureng..
kaler pn sakit mata nengok..br tgk comptr..blum lg live..
aku sokong apa bro senecav ckpkn tu.. What a Face What a Face


Last edited by gabanzshah on Sat Jul 09, 2011 5:16 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 5:12 am

itu taikun byk sohor lor..indodragon..
ye ke keje dia tgkap gambar..bukan jual buku ke?? affraid
Back to top Go down
View user profile
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 5:17 am

senecavkb1 wrote:
kyo82 wrote:
xback_aro wrote:
http://www.mudah.my/Super+Fire+Red+Arowana-10443109.htm

kl nk main super/chili/blood red hampa kena cari yg kualiti mcm nie baru syokkkkk

Huhuhu....ganas ko melawak bro...tgk ikan seluang yg kecik dalam akua tu pun dah jadi merah bukan main lagi...hehehe...pasal gambar mcm2 org letak skrg...

Hahahahahaaaa....ak neh setakat melawak tu boleh arr bro....kenyataannya usah 28k....28 hinggit pun tak termampu nak bayar arrr....huhuhuhuuuu.... Crying or Very sad Crying or Very sad

THx arr...
hg ni x abis2 merendah diri..tunjuk aje la koleksi2 hg tu..
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 5:38 am

gabanzshah wrote:
itu taikun byk sohor lor..indodragon..
ye ke keje dia tgkap gambar..bukan jual buku ke?? affraid


dulu dia tangkat gambar..jual buku...skrg dia jual ikan...tu ikan dia tu...
Back to top Go down
View user profile
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 5:48 am

miang wrote:
gabanzshah wrote:
itu taikun byk sohor lor..indodragon..
ye ke keje dia tgkap gambar..bukan jual buku ke?? affraid


dulu dia tangkat gambar..jual buku...skrg dia jual ikan...tu ikan dia tu...
hehe..tau..tau..tp mana hg tau tu ikan dia..mau angkat sekor ikan dr hendri ni.. Idea Idea
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 6:17 am

Aku rasa dia pinjam kamera hp anak dia kot...hehehe...aku xrasa tu gambar yg dia amik...buat malu je...level sekolah tadika
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 6:53 am

hokevetss wrote:
ini ikan Hendri Leong la


ini post kata la...bukan aku
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 6:54 am

kyo82 wrote:
Aku rasa dia pinjam kamera hp anak dia kot...hehehe...aku xrasa tu gambar yg dia amik...buat malu je...level sekolah tadika

adoyaiii
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 7:00 am

Btulla bro...ko penah tgk ka ikan cam tu?Rim putih tapi base merah...kalo btul2 ada ikan camni xtaula...Kalo letak talapia lombong pun jadi merah gak pa...
Back to top Go down
View user profile
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 7:39 am

kyo82 wrote:
Btulla bro...ko penah tgk ka ikan cam tu?Rim putih tapi base merah...kalo btul2 ada ikan camni xtaula...Kalo letak talapia lombong pun jadi merah gak pa...
aikk..ini bro sudah layan SR nampak..hehehe
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 8:12 am

hehe...ada 2 jenis je aro kt dunia ni yg cantik...jenis gold n jenis red...masing2 ada kelebihan...so aku minat kedua2nya...nak bela xda minat la sebab xda msa nak jaga byk2..hehehe
Back to top Go down
View user profile
senecavkb1



Posts : 154
Join date : 06/04/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 8:45 am

gabanzshah wrote:
senecavkb1 wrote:
kyo82 wrote:
xback_aro wrote:
http://www.mudah.my/Super+Fire+Red+Arowana-10443109.htm

kl nk main super/chili/blood red hampa kena cari yg kualiti mcm nie baru syokkkkk

Huhuhu....ganas ko melawak bro...tgk ikan seluang yg kecik dalam akua tu pun dah jadi merah bukan main lagi...hehehe...pasal gambar mcm2 org letak skrg...

Hahahahahaaaa....ak neh setakat melawak tu boleh arr bro....kenyataannya usah 28k....28 hinggit pun tak termampu nak bayar arrr....huhuhuhuuuu.... Crying or Very sad Crying or Very sad

THx arr...
hg ni x abis2 merendah diri..tunjuk aje la koleksi2 hg tu..

Hahahahahaaaaa.....ko ni pun satu arr bro gabanz....cam ler ko tak kenal haku neh....mane la aku neh ade koleksi2 nyer....sekor je ade....bleh kata koleksi gak ke tu arr...??? merendah diri ape plaknyer bro...??? dah mmg lagu tu aaiihhh....tapi kalau merendah diri owang tak marah....kalau meninggi diri...menyombong diri...itu ramai owang tak suka....hik3...haku neh dah laa kais pagi makan pagi...kalau owang tak suka pulak....parah laa haku...takder kawan....huhuhuhuuuuu... Sad Sad

THx arr...
Back to top Go down
View user profile
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 9:08 am

senecavkb1 wrote:
gabanzshah wrote:
senecavkb1 wrote:
kyo82 wrote:
xback_aro wrote:
http://www.mudah.my/Super+Fire+Red+Arowana-10443109.htm

kl nk main super/chili/blood red hampa kena cari yg kualiti mcm nie baru syokkkkk

Huhuhu....ganas ko melawak bro...tgk ikan seluang yg kecik dalam akua tu pun dah jadi merah bukan main lagi...hehehe...pasal gambar mcm2 org letak skrg...

Hahahahahaaaa....ak neh setakat melawak tu boleh arr bro....kenyataannya usah 28k....28 hinggit pun tak termampu nak bayar arrr....huhuhuhuuuu.... Crying or Very sad Crying or Very sad

THx arr...
hg ni x abis2 merendah diri..tunjuk aje la koleksi2 hg tu..

Hahahahahaaaaa.....ko ni pun satu arr bro gabanz....cam ler ko tak kenal haku neh....mane la aku neh ade koleksi2 nyer....sekor je ade....bleh kata koleksi gak ke tu arr...??? merendah diri ape plaknyer bro...??? dah mmg lagu tu aaiihhh....tapi kalau merendah diri owang tak marah....kalau meninggi diri...menyombong diri...itu ramai owang tak suka....hik3...haku neh dah laa kais pagi makan pagi...kalau owang tak suka pulak....parah laa haku...takder kawan....huhuhuhuuuuu... Sad Sad

THx arr...

sabor2..x baik cmtu..kita org ader..hahaha
Back to top Go down
View user profile
senecavkb1



Posts : 154
Join date : 06/04/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 9:17 am

gabanzshah wrote:
senecavkb1 wrote:
gabanzshah wrote:
senecavkb1 wrote:
kyo82 wrote:
xback_aro wrote:
http://www.mudah.my/Super+Fire+Red+Arowana-10443109.htm

kl nk main super/chili/blood red hampa kena cari yg kualiti mcm nie baru syokkkkk

Huhuhu....ganas ko melawak bro...tgk ikan seluang yg kecik dalam akua tu pun dah jadi merah bukan main lagi...hehehe...pasal gambar mcm2 org letak skrg...

Hahahahahaaaa....ak neh setakat melawak tu boleh arr bro....kenyataannya usah 28k....28 hinggit pun tak termampu nak bayar arrr....huhuhuhuuuu.... Crying or Very sad Crying or Very sad

THx arr...
hg ni x abis2 merendah diri..tunjuk aje la koleksi2 hg tu..

Hahahahahaaaaa.....ko ni pun satu arr bro gabanz....cam ler ko tak kenal haku neh....mane la aku neh ade koleksi2 nyer....sekor je ade....bleh kata koleksi gak ke tu arr...??? merendah diri ape plaknyer bro...??? dah mmg lagu tu aaiihhh....tapi kalau merendah diri owang tak marah....kalau meninggi diri...menyombong diri...itu ramai owang tak suka....hik3...haku neh dah laa kais pagi makan pagi...kalau owang tak suka pulak....parah laa haku...takder kawan....huhuhuhuuuuu... Sad Sad

THx arr...

sabor2..x baik cmtu..kita org ader..hahaha


Haaaa....tu laa...sib baik laa korang semua ader....tima kacih semua arr...tima kacih... Smile Smile

THx arr semua..
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 11:15 am

kyo82 wrote:
hehe...ada 2 jenis je aro kt dunia ni yg cantik...jenis gold n jenis red...masing2 ada kelebihan...so aku minat kedua2nya...nak bela xda minat la sebab xda msa nak jaga byk2..hehehe


ini org sibuk dgn ragbi....pagi petang siang malam ragbi je kerjanya....dia mmg tak ada masa nak jaga...sbb dah ada org 'jaga'kan aro2 dia ha3.....
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 11:22 am

senecavkb1 wrote:
gabanzshah wrote:
senecavkb1 wrote:
gabanzshah wrote:
senecavkb1 wrote:
kyo82 wrote:
xback_aro wrote:
http://www.mudah.my/Super+Fire+Red+Arowana-10443109.htm

kl nk main super/chili/blood red hampa kena cari yg kualiti mcm nie baru syokkkkk

Huhuhu....ganas ko melawak bro...tgk ikan seluang yg kecik dalam akua tu pun dah jadi merah bukan main lagi...hehehe...pasal gambar mcm2 org letak skrg...

Hahahahahaaaa....ak neh setakat melawak tu boleh arr bro....kenyataannya usah 28k....28 hinggit pun tak termampu nak bayar arrr....huhuhuhuuuu.... Crying or Very sad Crying or Very sad

THx arr...
hg ni x abis2 merendah diri..tunjuk aje la koleksi2 hg tu..

Hahahahahaaaaa.....ko ni pun satu arr bro gabanz....cam ler ko tak kenal haku neh....mane la aku neh ade koleksi2 nyer....sekor je ade....bleh kata koleksi gak ke tu arr...??? merendah diri ape plaknyer bro...??? dah mmg lagu tu aaiihhh....tapi kalau merendah diri owang tak marah....kalau meninggi diri...menyombong diri...itu ramai owang tak suka....hik3...haku neh dah laa kais pagi makan pagi...kalau owang tak suka pulak....parah laa haku...takder kawan....huhuhuhuuuuu... Sad Sad

THx arr...

sabor2..x baik cmtu..kita org ader..hahaha


Haaaa....tu laa...sib baik laa korang semua ader....tima kacih semua arr...tima kacih... Smile Smile

THx arr semua..


rileks la bro...ada org pakai bmw,pakai mercedes benz,wira,kancil, sama jugak mcm ikan ada yg manyak duit...main kolam,main bb,mian mcm2 jns aro...yg ptg minat sama...bela ikut kemampuan sudah...jangan di pikirkan org...dia post gambar kita layan tgk kecantikan dia dahlah....nak beli aku pun tak mampu he3..
Back to top Go down
View user profile
sham/kb



Posts : 102
Join date : 19/03/2011
Age : 38
Location : kota bharu,kelantan

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 11:44 am

hhaha...jgn ribut2....pasal SR tu yg kaler lampu lebih..aku rasa pakai lampu limpah ko masa tuan dia amik tu...
aku nie...juga la tgh pening duk tgk CR aku tu..hari2 tengok rasa cam besar dah tapi ring oren belum kuar2 lagi...adoiii....kena complain dgn P.D mutiara borneo nampak gaya nyeerr..
Back to top Go down
View user profile
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sat Jul 09, 2011 8:42 pm

sham/kb wrote:
hhaha...jgn ribut2....pasal SR tu yg kaler lampu lebih..aku rasa pakai lampu limpah ko masa tuan dia amik tu...
aku nie...juga la tgh pening duk tgk CR aku tu..hari2 tengok rasa cam besar dah tapi ring oren belum kuar2 lagi...adoiii....kena complain dgn P.D mutiara borneo nampak gaya nyeerr..
lampu limpah tu jenis yg camner??
aku ada korek2 rahsia ttg CR p.d mutiara tu..aku tanya kt pekerja LFS ***,betulke dia amik dr seberang..terus pekerja tu yg aku kenal dh lama tarik aku p blkg..dia ckp : ikan m'sia ni bang..cert n tag pn m'sia punya..cuma cert. tu dia bwk p sana n cop kt sana..huhhh..sejauh mana kebenarannya terpulang pd msg2.. yg penting,x kira la ikan mana2 pn..janji ati gumbira.. Surprised Surprised
Back to top Go down
View user profile
senecavkb1



Posts : 154
Join date : 06/04/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sun Jul 10, 2011 2:19 am

sham/kb wrote:
hhaha...jgn ribut2....pasal SR tu yg kaler lampu lebih..aku rasa pakai lampu limpah ko masa tuan dia amik tu...
aku nie...juga la tgh pening duk tgk CR aku tu..hari2 tengok rasa cam besar dah tapi ring oren belum kuar2 lagi...adoiii....kena complain dgn P.D mutiara borneo nampak gaya nyeerr..

Hok aloh laa gu...tak yah dok pening2 laa gu...confirm x jadik...pi jumpa cindy....tukar je laa ehh...tak pun suh dia cari CR yg dah dekat2 nak jadik...trade in jew...beli mahal2 kalau tak menjadik....tak berapa nak besshh arr...kalau barang 2-3 puloh hengget...tak kesah arr....tak menjadik....campak jew dalam telaga...dalam tali air....pastu beli lain....hak3..

THx..
Back to top Go down
View user profile
senecavkb1



Posts : 154
Join date : 06/04/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sun Jul 10, 2011 2:25 am

gabanzshah wrote:
sham/kb wrote:
hhaha...jgn ribut2....pasal SR tu yg kaler lampu lebih..aku rasa pakai lampu limpah ko masa tuan dia amik tu...
aku nie...juga la tgh pening duk tgk CR aku tu..hari2 tengok rasa cam besar dah tapi ring oren belum kuar2 lagi...adoiii....kena complain dgn P.D mutiara borneo nampak gaya nyeerr..
lampu limpah tu jenis yg camner??
aku ada korek2 rahsia ttg CR p.d mutiara tu..aku tanya kt pekerja LFS ***,betulke dia amik dr seberang..terus pekerja tu yg aku kenal dh lama tarik aku p blkg..dia ckp : ikan m'sia ni bang..cert n tag pn m'sia punya..cuma cert. tu dia bwk p sana n cop kt sana..huhhh..sejauh mana kebenarannya terpulang pd msg2.. yg penting,x kira la ikan mana2 pn..janji ati gumbira.. Surprised Surprised


Haku rasa dia pakai flash diffuser yg kaler merah tu....tu yg merah jadiknya tu....pasni haku nak amik gambar aro haku pakai flash diffuser kaler biru arr....peeerrrgghhh...jadik BB gilerr aro haku nanti...sampai ikan bandaraya pun jadik kaler biru....huhuhuuu...besshhh...beesshhh.... Very Happy Very Happy Very Happy

THx arr...
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Sun Jul 10, 2011 3:45 am

mmm.ni semua geng2 Chilli Red la ye...tapi mg lambat skit jenis ni...nak ikut taste Gabanz merah saga je lagila payah nak jumpa...umur 2tahun warna oren dia masih ada...Cam dalam video aku amik ni...ikan dah 2tahun...Tgk dalam 720p HD punya video baru clear skit...

[youtube][/youtube]
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...   Today at 3:55 am

Back to top Go down
 
SALAM...NAK TANYA BRO GABANZSHAH...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: