Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Kawan-kawan, minta pandangan tentang aro saya

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
joeyss



Posts : 29
Join date : 10/02/2013

PostSubject: Kawan-kawan, minta pandangan tentang aro saya   Mon Mar 09, 2015 2:22 am

salam kengkawan, minta pandangan tentang aro saya..
beli 24/10/2015 hari tu.. tangan kiri yang patah baru tumbuh sikit



semalam try tembak dengan Submersible Lamp, sekali terus tak mau makan pulak dah
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Kawan-kawan, minta pandangan tentang aro saya   Mon Mar 09, 2015 8:45 am

bone1207 wrote:
salam kengkawan, minta pandangan tentang aro saya..
beli 24/10/2015 hari tu.. tangan kiri yang patah baru tumbuh sikit



semalam try tembak dengan Submersible Lamp, sekali terus tak mau makan pulak dah

dia tgh merajuk tu bro, tu la dia tak nak mkn tu, hehe... takpe, 2 3 ari lagi nak la dia mkn tu... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Kawan-kawan, minta pandangan tentang aro saya   Sun Apr 05, 2015 12:25 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
bone1207 wrote:
salam kengkawan, minta pandangan tentang aro saya..
beli 24/10/2015 hari tu.. tangan kiri yang patah baru tumbuh sikit



semalam try tembak dengan Submersible Lamp, sekali terus tak mau makan pulak dah

dia tgh merajuk tu bro, tu la dia tak nak mkn tu, hehe... takpe, 2 3 ari lagi nak la dia mkn tu... Very Happy

kita baru masuk bulan GST ni bro...bln 4..camne bro dah sampai bln 10..heheh saje je...

ikan masih nak sesuaikan ngan pencahayaan baru...selang seli ckit...bukak 3 jam lampu ni...pastu 3 jalam lampu lama...dia terkejut tu...
terang sangat..hehhe
Back to top Go down
View user profile
joeyss



Posts : 29
Join date : 10/02/2013

PostSubject: Re: Kawan-kawan, minta pandangan tentang aro saya   Fri Apr 10, 2015 4:18 am

aro2011 wrote:

kita baru masuk bulan GST ni bro...bln 4..camne bro dah sampai bln 10..heheh saje je...

ikan masih nak sesuaikan ngan pencahayaan baru...selang seli ckit...bukak 3 jam lampu ni...pastu 3 jalam lampu lama...dia terkejut tu...
terang sangat..hehhe

^MoloT0V*Lan^ wrote:

dia tgh merajuk tu bro, tu la dia tak nak mkn tu, hehe... takpe, 2 3 ari lagi nak la dia mkn tu... Very Happy

TQ bro.. dah dekat sebulan tanning. ada la nampak perubahan sikit
tapi mood makan tu, kurang sikit. ada masa nak makan, ada masa tak mau makan langsung
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Kawan-kawan, minta pandangan tentang aro saya   Thu Apr 16, 2015 3:40 am

joeyss wrote:
aro2011 wrote:

kita baru masuk bulan GST ni bro...bln 4..camne bro dah sampai bln 10..heheh saje je...

ikan masih nak sesuaikan ngan pencahayaan baru...selang seli ckit...bukak 3 jam lampu ni...pastu 3 jalam lampu lama...dia terkejut tu...
terang sangat..hehhe

^MoloT0V*Lan^ wrote:

dia tgh merajuk tu bro, tu la dia tak nak mkn tu, hehe... takpe, 2 3 ari lagi nak la dia mkn tu... Very Happy

TQ bro.. dah dekat sebulan tanning. ada la nampak perubahan sikit
tapi mood makan tu, kurang sikit. ada masa nak makan, ada masa tak mau makan langsung

hehe, biasa tu bro, takpe, nanti2 da ok la tu... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ribut11



Posts : 16
Join date : 03/09/2014
Location : Dari Sabah ke Sepang

PostSubject: Re: Kawan-kawan, minta pandangan tentang aro saya   Wed Apr 22, 2015 1:28 am

Ni model aro ape ek?? red ke.
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Kawan-kawan, minta pandangan tentang aro saya   Wed Apr 22, 2015 5:41 pm

ribut11 wrote:
Ni model aro ape ek?? red ke.

bukan kot, hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile
joeyss



Posts : 29
Join date : 10/02/2013

PostSubject: Re: Kawan-kawan, minta pandangan tentang aro saya   Fri Apr 24, 2015 7:48 pm

ribut11 wrote:
Ni model aro ape ek?? red ke.
HB je bro
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Kawan-kawan, minta pandangan tentang aro saya   Sat Apr 25, 2015 10:33 am

joeyss wrote:
ribut11 wrote:
Ni model aro ape ek?? red ke.
HB je bro

hehe, cun bro... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kawan-kawan, minta pandangan tentang aro saya   Today at 7:26 am

Back to top Go down
 
Kawan-kawan, minta pandangan tentang aro saya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: