Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Hello... ahli baru

Go down 
AuthorMessage
LD Aqua Store



Posts : 5
Join date : 18/02/2015

Hello... ahli baru Empty
PostSubject: Hello... ahli baru   Hello... ahli baru Icon_minitimeWed Feb 18, 2015 2:00 am

Salam semua warga forum, saya cuma ingin memperkenalkan diri saya. Saya menggunakan nama LD Aqua Store kerana saya menjalankan bisnes ikan hiasan, (skrg nak focus pada arowana) secara kecil-kecilan sahaja. Dah 4 tahun main bisnes ikan hiasan/aquarium supply, tapi berhenti sekejap kerana berumah tangga dan berpindah ke Lahad Datu (LD) Sabah. Skrg baru mula on balik secara perlahan2. Saya bukan pro ya... org2 biasa saja. Skrg arowana baru ada satu saja, (green saja) tu pun tahun depan baru nak cadang jual. Bela dalam kolam tanah. (NATURAL katanye...)
Harap blh brkongsi ilmu dngn ahli2 di sini. Tq.
Nama betul saya Hakiim...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

Hello... ahli baru Empty
PostSubject: Re: Hello... ahli baru   Hello... ahli baru Icon_minitimeTue Feb 24, 2015 5:13 pm

LD Aqua Store wrote:
Salam semua warga forum, saya cuma ingin memperkenalkan diri saya. Saya menggunakan nama LD Aqua Store kerana saya menjalankan bisnes ikan hiasan, (skrg nak focus pada arowana) secara kecil-kecilan sahaja. Dah 4 tahun main bisnes ikan hiasan/aquarium supply, tapi berhenti sekejap kerana berumah tangga dan berpindah ke Lahad Datu (LD) Sabah. Skrg baru mula on balik secara perlahan2. Saya bukan pro ya... org2 biasa saja. Skrg arowana baru ada satu saja, (green saja) tu pun tahun depan baru nak cadang jual. Bela dalam kolam tanah. (NATURAL katanye...)
Harap blh brkongsi ilmu dngn ahli2 di sini.  Tq.
Nama betul saya Hakiim...

selamat dtg hakim... cheers

kalau boleh umtuk memperkenalkan diri masuk dlm forum kat bawah ni k? hehe Very Happy

http://arowana.forumotion.com/f7-kenali-member-member-forum-arowana-shopzone
Back to top Go down
View user profile
 
Hello... ahli baru
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Arowana Shopzone :: Pertanyaan harga ikan arowana terkini-
Jump to: