Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Mangsa banjir

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Mangsa banjir   Sun Dec 28, 2014 8:33 pm

As' Salam..sorry off topic.. kepada saudara dan saudari ada sesesiapa nak menderma barang2 kerpeluan asas kepada mangsa2 banjir boleh pm saya.. barang yang diperlukan segera seperti barang2 baby dan kanak2, tilam, selimut, bantal, pakaian dalam, pakaian, air mineral, selipar, etc.. saya akan antar barang semua ke tempat pengumpulan barang di Kem Komunikasi dan Multimedia.. hari isnin smapi jumaat sahaja.. sabtu dorang dah nak antar.. atau boleh trus saje ke sana..barang2 tersebut boleh bagi saya di cyberjaya, putrajaya (after office hours).. kat raja chulan (during office hours lunch time) .. barang akan di antar ke kkm setiap hari pagi..
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mangsa banjir   Tue Dec 30, 2014 12:20 am

Very Happy selamat maju jaya bro, aku ni nak jugak bg, tp jauh sangat.... Sad
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Mangsa banjir   Tue Dec 30, 2014 8:32 pm

counter dah tutup huhu.. barang dah selamat hantar oleh pihak terbabit
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mangsa banjir   Wed Dec 31, 2014 4:16 pm

zerol86 wrote:
counter dah tutup huhu.. barang dah selamat hantar oleh pihak terbabit

Alhamdulillah... tempat bro tak naik air? No
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Mangsa banjir   Mon Jan 12, 2015 10:16 pm

aku kl mana banjir hehe..
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mangsa banjir   Fri Jan 16, 2015 4:49 am

zerol86 wrote:
aku kl mana banjir hehe..

banjir kilat pun takde bro? hehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Mangsa banjir   Today at 5:20 pm

Back to top Go down
 
Mangsa banjir
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: