Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Wed Dec 17, 2014 2:15 am

tlg member post...ikan jenis tong yun nak letgo...
tak penah tanning...base cun...
harga:RM 2.2K-leh nego lg
jenis: Tong yun
saiz: 13-14"
diet: semua bedal
tepon/wsap: 018-9078010









Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Wed Dec 17, 2014 3:35 am

scratch macam MGBB gak rope nye bro ek?
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Wed Dec 17, 2014 5:40 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
scratch macam MGBB gak rope nye bro ek?

nampak gen dia lebih kpd gold...kepala je spoon tak bullet mcm mg..
tp skang mcm2 dah breed...sifat tu dah bercelaru...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Wed Dec 17, 2014 6:58 pm

aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
scratch macam MGBB gak rope nye bro ek?

nampak gen dia lebih kpd gold...kepala je spoon tak bullet mcm mg..
tp skang mcm2 dah breed...sifat tu dah bercelaru...

kepala pun mcm dah bercampur spoon dan bullet tu bro, hehe Razz
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Sat Dec 20, 2014 5:52 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
scratch macam MGBB gak rope nye bro ek?

nampak gen dia lebih kpd gold...kepala je spoon tak bullet mcm mg..
tp skang mcm2 dah breed...sifat tu dah bercelaru...

kepala pun mcm dah bercampur spoon dan bullet tu bro, hehe Razz

tule..lailailai...dia beli kat lfs klate ni....display tulis tong yun...wallahualam
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Wed Dec 24, 2014 9:35 am

aku nyer f2 ada bullet head camne tu
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Wed Dec 24, 2014 4:13 pm

zerol86 wrote:
aku nyer f2 ada bullet head camne tu

aku rasa la bro, jenis kepala ni ikut dna aro kot, Razz , hehe, mcm kita jugak, ada yg mancung, ada yg hensem...
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Tue Jan 06, 2015 10:59 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
zerol86 wrote:
aku nyer f2 ada bullet head camne tu

aku rasa la bro, jenis kepala ni ikut dna aro kot, Razz , hehe, mcm kita jugak, ada yg mancung, ada yg hensem...

hehehhe ikut persekitaran kot dah skang ni....
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Fri Jan 09, 2015 9:28 am

aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
zerol86 wrote:
aku nyer f2 ada bullet head camne tu

aku rasa la bro, jenis kepala ni ikut dna aro kot, Razz , hehe, mcm kita jugak, ada yg mancung, ada yg hensem...

hehehhe ikut persekitaran kot dah skang ni....

haha, mungkin camtu kot bro... Razz
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Mon Jan 12, 2015 10:18 pm

haha langgar lari je keje aku.. anyway tu la aku dah confuse .. anyway ikan mcm mgbb dah.. good luck bro.. try mudah atau fb .. mesti boleh
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Tue Jan 13, 2015 9:17 pm

zerol86 wrote:
haha langgar lari je keje aku.. anyway tu la aku dah confuse .. anyway ikan mcm mgbb dah.. good luck bro.. try mudah atau fb .. mesti boleh

hehe nohal...gluck kat tuan dia.....tak tanye status lg..hehehe aku tlg post kat cni je...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Fri Jan 16, 2015 4:52 am

aro2011 wrote:
zerol86 wrote:
haha langgar lari je keje aku.. anyway tu la aku dah confuse .. anyway ikan mcm mgbb dah.. good luck bro.. try mudah atau fb .. mesti boleh

hehe nohal...gluck kat tuan dia.....tak tanye status lg..hehehe aku tlg post kat cni je...

lom terjual lagi ke bro? Neutral
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Wed Jan 28, 2015 11:29 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
zerol86 wrote:
haha langgar lari je keje aku.. anyway tu la aku dah confuse .. anyway ikan mcm mgbb dah.. good luck bro.. try mudah atau fb .. mesti boleh

hehe nohal...gluck kat tuan dia.....tak tanye status lg..hehehe aku tlg post kat cni je...

lom terjual lagi ke bro? Neutral

rasa mcm tak jadi...sbb yg kecik 2 ekor lg ( 8" ) org dah amik...tinggal yg ni sekor...cam sayang je katanya...kuikui
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Sat Feb 07, 2015 10:12 am

aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
zerol86 wrote:
haha langgar lari je keje aku.. anyway tu la aku dah confuse .. anyway ikan mcm mgbb dah.. good luck bro.. try mudah atau fb .. mesti boleh

hehe nohal...gluck kat tuan dia.....tak tanye status lg..hehehe aku tlg post kat cni je...

lom terjual lagi ke bro? Neutral

rasa mcm tak jadi...sbb yg kecik 2 ekor lg ( 8" ) org dah amik...tinggal yg ni sekor...cam sayang je katanya...kuikui

hhe, kalu org terus beli aritu ok lagi kot... ni dh lmaa2 jd syg balik... Razz
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo   Today at 3:15 pm

Back to top Go down
 
Tong Yun Arowana 13"-14" nak letgo
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: