Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 arowana highback 380 size 10" ke 11"

Go down 
AuthorMessage
rash_79



Posts : 2
Join date : 09/12/2014
Age : 39
Location : semarak kuala lumpur

arowana highback 380 size 10" ke 11" Empty
PostSubject: arowana highback 380 size 10" ke 11"   arowana highback 380 size 10" ke 11" Icon_minitimeTue Dec 09, 2014 3:19 am

nak letgo sampai jadi.. ikan sihat.. sy nk beli ikan lain.. boleh wasthap.. utk pertanya or pic.. 0177742753.. tak reti nk upload..
Back to top Go down
View user profile
rash_79



Posts : 2
Join date : 09/12/2014
Age : 39
Location : semarak kuala lumpur

arowana highback 380 size 10" ke 11" Empty
PostSubject: Re: arowana highback 380 size 10" ke 11"   arowana highback 380 size 10" ke 11" Icon_minitimeTue Dec 09, 2014 3:20 am

area keramat.. kl
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

arowana highback 380 size 10" ke 11" Empty
PostSubject: Re: arowana highback 380 size 10" ke 11"   arowana highback 380 size 10" ke 11" Icon_minitimeTue Dec 09, 2014 8:41 am

http://arowana.forumotion.com/t1464-cara-cara-upload-gambar-ke-forum-sz

untuk org yg takde hp canggih cam aku ni bro, blh lah try cara ni nak post gambar k, hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




arowana highback 380 size 10" ke 11" Empty
PostSubject: Re: arowana highback 380 size 10" ke 11"   arowana highback 380 size 10" ke 11" Icon_minitime

Back to top Go down
 
arowana highback 380 size 10" ke 11"
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: