Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 MGBB Arowana

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: MGBB Arowana   Mon Nov 24, 2014 6:05 am

Assalamualaikum n selamat sejahtera..

Ada stok ikan arowana jenis MGBB untuk dijual..
kuantiti: 10 ekor
daripada farm arowana di Bukit Merah

boleh hubungi saya di 012-9060197
jual pada harga sangat mampu milik:)
RM380 seekor
bagi yang tinggal disekitar KL dan Lembah Klang digalakkan viewing Basketball
lokasi di Jalan Kebun Shah Alam
no harm kalo nak dtg tgk2 saja:D

bagi luar kawasan penghantaran boleh dibuat ke mana2 destinasi di Semenanjung Malaysia
bagi yang di Malaysia Timur..komen anda saja pun amat dihargai..nak hantar tak boleh..dah tak berani nak buat:no: Laughing

jual untuk seronok2 saja cheers
thanks in advance for support of all the time Smile
as usual..pic later okeh..musti masuk punya dalam nih insyaallah.
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Mon Nov 24, 2014 4:59 pm

Crying or Very sad wuwuwuwuwuwuwuwuwuwu... No

bagi yg berniat nak bela tu boleh la beli ni, MGBB tuuuuuuuuuuu~ Twisted Evil

saiz berapa ni bro? Basketball
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Tue Nov 25, 2014 6:18 am

Asal ade sale cam ni jee, mesti terbeli ikan lain ish.... Rolling Eyes
Ape pun mai beli murah ni wuuuuuu...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Tue Nov 25, 2014 11:16 pm

Vols wrote:
Asal ade sale cam ni jee, mesti terbeli ikan lain ish.... Rolling Eyes
Ape pun mai beli murah ni wuuuuuu...

haha, lumrah dunia tu bro, biasa la tu... Razz
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Wed Nov 26, 2014 2:24 am

aku takleh le beli ni...malaysia timur..huhuhuuh
Back to top Go down
View user profile
farried



Posts : 63
Join date : 30/10/2014

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Wed Nov 26, 2014 6:09 am

Adoi....mgbb nie jenis xback ke atau hiback? Saiz bape? Aku duk shah alam dekat je wahahahahah....
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Wed Nov 26, 2014 5:28 pm

aro2011 wrote:
aku takleh le beli ni...malaysia timur..huhuhuuh

pantai timur tu bro, hahaha cheers
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Wed Nov 26, 2014 5:31 pm

farried wrote:
Adoi....mgbb nie jenis xback ke atau hiback? Saiz bape? Aku duk shah alam dekat je wahahahahah....

hehe, MGBB ni Malaysia golden bluebase, kalau baka baik dan jaga baik boleh cross bro, hehe Twisted Evil

hiback? tu jauh dh tu bro, hehehe... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
farried



Posts : 63
Join date : 30/10/2014

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Thu Nov 27, 2014 5:55 pm

Sebab aku nyer ...MGBB hi back...camner tu?
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Thu Nov 27, 2014 5:56 pm

farried wrote:
Sebab aku nyer ...MGBB hi back...camner tu?
mana ada MGBB hiback...
pendapat nubis..
Back to top Go down
View user profile
farried



Posts : 63
Join date : 30/10/2014

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Thu Nov 27, 2014 6:03 pm

Oh ye ke? Kalau aku nyer MGBB tu boleh jadi cross la yer....hmmm nie nak kena tanning lagi nie...sebab sebelum nie org yang jual tu kata hi back..

Back to top Go down
View user profile
farried



Posts : 63
Join date : 30/10/2014

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Thu Nov 27, 2014 6:05 pm

Nie lagi satu ikan aku cun tak heheeeh...ikan seven nama nyer...hahahahah

Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Thu Nov 27, 2014 6:18 pm

kalo hiback WTT pon utk kasi bersih sisik jek..
chu sume xkan keluar...
Back to top Go down
View user profile
joeyss



Posts : 29
Join date : 10/02/2013

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Fri Nov 28, 2014 4:43 am

farried wrote:
Oh ye ke? Kalau aku nyer MGBB tu boleh jadi cross la yer....hmmm nie nak kena tanning lagi nie...sebab sebelum nie org yang jual tu kata hi back..

Nak tanya, penjual kata hback, tp ko kata MGBB.. Mana satu ek?
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Fri Nov 28, 2014 8:39 am

asheed wrote:
farried wrote:
Sebab aku nyer ...MGBB hi back...camner tu?
mana ada MGBB hiback...
pendapat nubis..

hehe, betul tu, takde MGBB hiback, hiback tetap hiback dan MGBB tetap MGBB..

nak Nampak perbezaan?

MGBB :-



HIBACK :-

Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: MGBB Arowana   Fri Nov 28, 2014 8:41 am

farried wrote:
Oh ye ke? Kalau aku nyer MGBB tu boleh jadi cross la yer....hmmm nie nak kena tanning lagi nie...sebab sebelum nie org yang jual tu kata hi back..


kalau penjual tu gtau hiback, mmg takkan cross la tu bro, tp kalau dia gtaau kat bro MGBB ada kemungkinan... study
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: MGBB Arowana   Today at 4:54 am

Back to top Go down
 
MGBB Arowana
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: