Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 WTS> MG 1.5 size lebih 6'

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Fri Oct 03, 2014 12:59 am

ada 2 ekor.. sekor beli direct dgn ein kolam PAT lagi sekor beli kat buyer yang beli kat trader yang selalu beli kat ein..




nie beli dari trader.. bini den nak rm1k nego leh je



yang atas nie beli kat ein direct nampak tak spoon head dia hehe.. nie rm800
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Fri Oct 03, 2014 9:30 am

Very Happy yela, cun spoon head tu nampak cam short body je bro, hehe...

mari2, sapa yg nak try aro yg mmg power boleh try beli ni... nego ngan bro zerol...

aku takde tempat nak simpan, kalau tak nak jugak aku ambik 1.5 tu, hehe Razz
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Fri Oct 03, 2014 11:07 am

Wah cantik... Meh beli... Tank aku penuh xleh sumbat lagi Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Fri Oct 03, 2014 10:30 pm

Cheh ingg korang nak beli haha.. puji lebih
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Sat Oct 04, 2014 3:21 am

zerol86 wrote:
Cheh ingg korang nak beli haha.. puji lebih

Biase le promoter katekan geek
Back to top Go down
View user profile
ribut11



Posts : 16
Join date : 03/09/2014
Location : Dari Sabah ke Sepang

PostSubject: Re: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Tue Oct 07, 2014 10:07 pm

kalo yg hensem mcam nih berapa duit nk kena bayar
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Tue Oct 07, 2014 11:47 pm

ribut11 wrote:
kalo yg hensem mcam nih berapa duit nk kena bayar

boleh PM bro zerol... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Wed Oct 08, 2014 9:14 am

Aku bkk harga tu offer je kalau bini den ok den jual.je
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Wed Oct 08, 2014 10:33 pm

ribut11 wrote:
kalo yg hensem mcam nih berapa duit nk kena bayar

bro, boleh sebut harga ngan bro zerol... Razz offer baik camnie, susah nak tolak, sebut harga plak tu...
Back to top Go down
View user profile
shadirms13



Posts : 5
Join date : 02/10/2014

PostSubject: Re: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Thu Oct 09, 2014 9:25 am

mcm berminat...area kajang boleh hantar tak bro....nego sampai brp max....
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Sat Oct 11, 2014 10:57 am

shadirms13 wrote:
mcm berminat...area kajang boleh hantar tak bro....nego sampai brp max....

nak nego, PM je bro zerol tu, hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Sat Oct 11, 2014 12:09 pm

boleh nego tp offer price dulu.. kalau ngam aku leh je antar
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Sat Oct 11, 2014 4:34 pm

zerol86 wrote:
boleh nego tp offer price dulu.. kalau ngam aku leh je antar

beri no phone je bro, ape istilah org skang ni, wassap? ha... hehe Razz
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Mon Oct 13, 2014 2:04 am

meh2 yg kecik...bole jd masterpiece aku...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: WTS> MG 1.5 size lebih 6'   Today at 4:51 am

Back to top Go down
 
WTS> MG 1.5 size lebih 6'
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: