Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 salam perkenalan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
shadirms13



Posts : 5
Join date : 02/10/2014

PostSubject: salam perkenalan   Thu Oct 02, 2014 4:08 am

salam semua warga shopzone...sy budak baru belajar...minta tunjuk ajar dari senior semua.... Very Happy Very Happy tq
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: salam perkenalan   Thu Oct 02, 2014 5:06 am

hi bro..welcome2..
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: salam perkenalan   Thu Oct 02, 2014 5:08 pm

Very Happy hehe, tak perlu mintak tunjuk ajar bro, sama2 belajar,kita kongsi pengetahuan, selamat datang cheers
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: salam perkenalan   Fri Oct 03, 2014 12:47 am

Disini pun masih belajar... Welcome to the club lol Laughing
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: salam perkenalan   Fri Oct 03, 2014 1:03 am

meriahkan lagi la.. aku pun nak kena start aktif balik forum nie kalau tak senyap sunyi je ..
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: salam perkenalan   Fri Oct 03, 2014 2:32 am

zerol86 wrote:
meriahkan lagi la.. aku pun nak kena start aktif balik forum nie kalau tak senyap sunyi je ..

Wah...otai sudah Mali bagus nii cheers
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: salam perkenalan   Fri Oct 03, 2014 9:33 am

zerol86 wrote:
meriahkan lagi la.. aku pun nak kena start aktif balik forum nie kalau tak senyap sunyi je ..

alhamdulillah, kalau tak org dh naik muak tengok post aku bro, haahha lol!
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: salam perkenalan   Fri Oct 03, 2014 11:24 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
zerol86 wrote:
meriahkan lagi la.. aku pun nak kena start aktif balik forum nie kalau tak senyap sunyi je ..

alhamdulillah, kalau tak org dh naik muak tengok post aku bro, haahha lol!

Mane ade kalau xde bro mungkin lebih sepi... Banyak jugak saya blaja Dari bro lan.. Thx bro cheers
Back to top Go down
View user profile
shadirms13



Posts : 5
Join date : 02/10/2014

PostSubject: Re: salam perkenalan   Wed Oct 08, 2014 10:41 pm

tq semua...mmg byk ilmu yg sy dapat dr korang semua...terima kasih krn sudi berkongsi & tdk kedekut ilmu...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: salam perkenalan   Wed Oct 08, 2014 11:31 pm

shadirms13 wrote:
tq semua...mmg byk ilmu yg sy dapat dr korang semua...terima kasih krn sudi berkongsi & tdk kedekut ilmu...

hehe, sama2, plg penting, bro try baca post yg lama2 tu... byk pengetahuan bro blh dpt... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
shadirms13



Posts : 5
Join date : 02/10/2014

PostSubject: Re: salam perkenalan   Thu Oct 09, 2014 8:57 am

tgh study pelan2....skrg pun ada banjar red aje....
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: salam perkenalan   Sat Oct 11, 2014 11:15 am

shadirms13 wrote:
tgh study pelan2....skrg pun ada banjar red aje....

banjar pun aro gak bro... asal jg cun, mesti aro jd cun jugak... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ribut11



Posts : 16
Join date : 03/09/2014
Location : Dari Sabah ke Sepang

PostSubject: Re: salam perkenalan   Sun Oct 12, 2014 7:58 pm

yupp... aku pun Banjar Red jugak.... aku layan dia mcm super MG he he he he.... dah tuh je yg mampu setakat nih..... kalo ada sapa2 nk swap banjar red aku ngan xback ke MG ke boleh jugak...... Laughing
Back to top Go down
View user profile
shadirms13



Posts : 5
Join date : 02/10/2014

PostSubject: Re: salam perkenalan   Mon Oct 13, 2014 4:06 am

ha...ha...sama la kita...niat dihati tu nk upgrade tapi apa kan daya....hu...hu....tgk aje la ikan otai2 sekalian....
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: salam perkenalan   Mon Oct 13, 2014 8:29 am

Saya lagi la silver aro Embarassed
Back to top Go down
View user profile
raj



Posts : 18
Join date : 09/10/2014
Age : 34
Location : shah alam

PostSubject: Re: salam perkenalan   Mon Oct 13, 2014 6:53 pm

morning bro....nak tanye
pokok ketapang ini mcm mana rupa dia yer? ingat nak pakai daun ketapang untuk black water...
saya duk shah alam...puas saya cari tapi x dpt gak
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: salam perkenalan   Mon Oct 13, 2014 9:07 pm

raj wrote:
morning bro....nak tanye
pokok ketapang ini mcm mana rupa dia yer? ingat nak pakai daun ketapang untuk black water...
saya duk shah alam...puas saya cari tapi x dpt gak

beli je black water yg kat kedai tu bro...
Back to top Go down
View user profile
raj



Posts : 18
Join date : 09/10/2014
Age : 34
Location : shah alam

PostSubject: Re: salam perkenalan   Mon Oct 13, 2014 9:12 pm

dah beli bro....tanye utk pakai future nanti...
bro...apa itu AQUACLAY yer? semalam member suruh pakai kat media filter...
semalam lepas 5 jam saya tuang black water result PH still sama...pukul 11pm saya tambahkan lagi 15ml black water...nanti saya akan check balik PH...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: salam perkenalan   Tue Oct 14, 2014 11:46 pm

raj wrote:
dah beli bro....tanye utk pakai future nanti...
bro...apa itu AQUACLAY yer? semalam member suruh pakai kat media filter...
semalam lepas 5 jam saya tuang black water result PH still sama...pukul 11pm saya tambahkan lagi 15ml black water...nanti saya akan check balik PH...

bro, bincang kat dlm post bro tu, jgn dlm ni... ni untuk perkenalan sahaja, hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile
persona



Posts : 21
Join date : 28/10/2014
Age : 34
Location : Selangor~Melake

PostSubject: Re: salam perkenalan   Tue Oct 28, 2014 4:10 am

Salam perkenalan.. Dari Semenyih mari...
Sharing Sharing....
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: salam perkenalan   Tue Oct 28, 2014 9:32 am

persona wrote:
Salam perkenalan.. Dari Semenyih mari...
Sharing Sharing....

selamat datang bro... selamat berkenalan...
Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: salam perkenalan   Tue Oct 28, 2014 11:51 pm



Macam ni... Biase orang amik yg dah kering
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: salam perkenalan   Today at 11:23 am

Back to top Go down
 
salam perkenalan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Arowana Shopzone :: Kenali member-member forum arowana shopzone-
Jump to: