Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Berapa Harga Arowana nih? Nak Jual!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lunassp



Posts : 2
Join date : 21/09/2014

PostSubject: Berapa Harga Arowana nih? Nak Jual!   Sun Sep 21, 2014 9:18 am

Salam,

aku mewakili abg aku untuk jual ikan ni sebab dia memerlukan duit.
Berapa range harga untuk ikan besar ni?

Aku xde gambar, so aku upload kt utube je.

LINK : youtu.be/wtcPUuIG5Dg
Back to top Go down
View user profile
AroFluke



Posts : 14
Join date : 28/08/2014

PostSubject: Re: Berapa Harga Arowana nih? Nak Jual!   Sun Sep 21, 2014 10:22 am

Boleh posts link properly jugak bro, try tengok FAQ tu...
Back to top Go down
View user profile
AroFluke



Posts : 14
Join date : 28/08/2014

PostSubject: Re: Berapa Harga Arowana nih? Nak Jual!   Sun Sep 21, 2014 10:24 am

By the way kalau mata aku betul, nampak macam MG.
Nak jual kalu, kasi tau panjang dia agak2 brapa dah tu....
Back to top Go down
View user profile
lunassp



Posts : 2
Join date : 21/09/2014

PostSubject: Re: Berapa Harga Arowana nih? Nak Jual!   Sun Sep 21, 2014 10:50 am

AroFluke wrote:
By the way kalau mata aku betul, nampak macam MG.
Nak jual kalu, kasi tau panjang dia agak2 brapa dah tu....

alamak.. xtau la pulak panjang dia berapa inci.dkat video tu bro agak2 pnjang dia brapa eh?
umo ikan ni dlm 5 - 6 bln camtu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Berapa Harga Arowana nih? Nak Jual!   Today at 3:16 pm

Back to top Go down
 
Berapa Harga Arowana nih? Nak Jual!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: