Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Persoalan Berulang

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zaltaiho



Posts : 53
Join date : 30/01/2013
Location : Kuala Ketil Kedah

PostSubject: Persoalan Berulang   Sun Sep 21, 2014 1:28 am

Askum warga shopzone. Sejak kebelakangan ni byk aku tgk topik, tajuk atau soalan yg yg keluar adalah benda yg dh dibincangkan sblm ni.Ini menunjukkan org yg bertanya tu tak pernah baca pun apa yg dh dibincangkan oleh otai2 kita sblm ni. Mungkin atas sbb ni jgklah otai2 kita dh byk yg menghilang mungkin sbb bosan dgn persoalan2 yg berulang.Jadi aku nk tanya pendapat semua perlukah dilayan persoalan2 seperti itu?Padahal klu org yg bertanya tu rujuk blk post2 yg lama memang dia akan dpt jawapannya. Sebenarnya membela arowana ni ada seribu satu persoalan yg belum terjawab. Jadi pendapt aku gunakanlah forum kita utk bincang benda2 baru dan semoga kita dpt manfaat sepenuhnya.Just pendapat newbie.
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

avatar

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Persoalan Berulang   Sun Sep 21, 2014 5:48 pm

zaltaiho wrote:
Askum warga shopzone. Sejak kebelakangan ni byk aku tgk topik, tajuk atau soalan yg yg keluar adalah benda yg dh dibincangkan sblm ni.Ini menunjukkan org yg bertanya tu tak pernah baca pun apa yg dh dibincangkan oleh otai2 kita sblm ni. Mungkin atas sbb ni jgklah otai2 kita dh byk yg menghilang mungkin sbb bosan dgn persoalan2 yg berulang.Jadi aku nk tanya pendapat semua perlukah dilayan persoalan2 seperti itu?Padahal klu org yg bertanya tu rujuk blk post2 yg lama memang dia akan dpt jawapannya. Sebenarnya membela arowana ni ada seribu satu persoalan yg belum terjawab. Jadi pendapt aku gunakanlah forum kita utk bincang benda2 baru dan semoga kita dpt manfaat sepenuhnya.Just pendapat newbie.

cheers betul tu bro, tp aku layan je takut diorang boring pulak kalau aku tak layan... hehe lol!

p/s, rajin2 lah baca post yg lepas2, aku pun byk baca dr post yg lepas2 masa baru join forum ni, berbulan jugak la aku nak habiskan semua topik study
topik lepas byk rahsia2 dan pengajaran2 yg kita boleh ambik dari pengalaman otai2, jgn malas membaca untuk yg baru2 nak layan forum ni... cheers
Back to top Go down
View user profile
zaltaiho



Posts : 53
Join date : 30/01/2013
Location : Kuala Ketil Kedah

PostSubject: Re: Persoalan Berulang   Sun Sep 21, 2014 7:37 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
zaltaiho wrote:
Askum warga shopzone. Sejak kebelakangan ni byk aku tgk topik, tajuk atau soalan yg yg keluar adalah benda yg dh dibincangkan sblm ni.Ini menunjukkan org yg bertanya tu tak pernah baca pun apa yg dh dibincangkan oleh otai2 kita sblm ni. Mungkin atas sbb ni jgklah otai2 kita dh byk yg menghilang mungkin sbb bosan dgn persoalan2 yg berulang.Jadi aku nk tanya pendapat semua perlukah dilayan persoalan2 seperti itu?Padahal klu org yg bertanya tu rujuk blk post2 yg lama memang dia akan dpt jawapannya. Sebenarnya membela arowana ni ada seribu satu persoalan yg belum terjawab. Jadi pendapt aku gunakanlah forum kita utk bincang benda2 baru dan semoga kita dpt manfaat sepenuhnya.Just pendapat newbie.

cheers" alt="cheers" title="cheers"> betul tu bro, tp aku layan je takut diorang boring pulak kalau aku tak layan... hehe lol!" alt="lol!" title="lol!">

p/s, rajin2 lah baca post yg lepas2, aku pun byk baca dr post yg lepas2 masa baru join forum ni, berbulan jugak la aku nak habiskan semua topik study" alt="study" title="study">
topik lepas byk rahsia2 dan pengajaran2 yg kita boleh ambik dari pengalaman otai2, jgn malas membaca untuk yg baru2 nak layan forum ni... cheers" alt="cheers" title="cheers">
Betul tu Lan. cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
Vols

avatar

Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: Persoalan Berulang   Sun Sep 21, 2014 8:14 pm

zaltaiho wrote:

^MoloT0V*Lan^ wrote:
zaltaiho wrote:
Askum warga shopzone. Sejak kebelakangan ni byk aku tgk topik, tajuk atau soalan yg yg keluar adalah benda yg dh dibincangkan sblm ni.Ini menunjukkan org yg bertanya tu tak pernah baca pun apa yg dh dibincangkan oleh otai2 kita sblm ni. Mungkin atas sbb ni jgklah otai2 kita dh byk yg menghilang mungkin sbb bosan dgn persoalan2 yg berulang.Jadi aku nk tanya pendapat semua perlukah dilayan persoalan2 seperti itu?Padahal klu org yg bertanya tu rujuk blk post2 yg lama memang dia akan dpt jawapannya. Sebenarnya membela arowana ni ada seribu satu persoalan yg belum terjawab. Jadi pendapt aku gunakanlah forum kita utk bincang benda2 baru dan semoga kita dpt manfaat sepenuhnya.Just pendapat newbie.

cheers" alt="cheers" title="cheers"> betul tu bro, tp aku layan je takut diorang boring pulak kalau aku tak layan... hehe lol!" alt="lol!" title="lol!">

p/s, rajin2 lah baca post yg lepas2, aku pun byk baca dr post yg lepas2 masa baru join forum ni, berbulan jugak la aku nak habiskan semua topik study" alt="study" title="study">
     topik lepas byk rahsia2 dan pengajaran2 yg kita boleh ambik dari pengalaman otai2, jgn malas membaca untuk yg baru2 nak layan forum ni... cheers" alt="cheers" title="cheers">
Betul tu Lan. cheers cheers
Betul cheers
Kalau pendapat aku sesetengah dah bace tapi xpasti sebab tu di orng tanye lagi for confirmation. Ade plak dah tau sengaja tanye mungkin bosan... Mungkin sengaja nak meriahkan topic.... 1 lagi topic baru xkuar2 pun Mad dan mungkin jugak ramai yg dah buat bisnis lain kot.... Jangan marah sekadar pendapat Surprised
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

avatar

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Persoalan Berulang   Mon Sep 22, 2014 9:59 am

zaltaiho wrote:

^MoloT0V*Lan^ wrote:
zaltaiho wrote:
Askum warga shopzone. Sejak kebelakangan ni byk aku tgk topik, tajuk atau soalan yg yg keluar adalah benda yg dh dibincangkan sblm ni.Ini menunjukkan org yg bertanya tu tak pernah baca pun apa yg dh dibincangkan oleh otai2 kita sblm ni. Mungkin atas sbb ni jgklah otai2 kita dh byk yg menghilang mungkin sbb bosan dgn persoalan2 yg berulang.Jadi aku nk tanya pendapat semua perlukah dilayan persoalan2 seperti itu?Padahal klu org yg bertanya tu rujuk blk post2 yg lama memang dia akan dpt jawapannya. Sebenarnya membela arowana ni ada seribu satu persoalan yg belum terjawab. Jadi pendapt aku gunakanlah forum kita utk bincang benda2 baru dan semoga kita dpt manfaat sepenuhnya.Just pendapat newbie.

cheers" alt="cheers" title="cheers"> betul tu bro, tp aku layan je takut diorang boring pulak kalau aku tak layan... hehe lol!" alt="lol!" title="lol!">

p/s, rajin2 lah baca post yg lepas2, aku pun byk baca dr post yg lepas2 masa baru join forum ni, berbulan jugak la aku nak habiskan semua topik study" alt="study" title="study">
     topik lepas byk rahsia2 dan pengajaran2 yg kita boleh ambik dari pengalaman otai2, jgn malas membaca untuk yg baru2 nak layan forum ni... cheers" alt="cheers" title="cheers">
Betul tu Lan. cheers cheers

Very Happy hehe, aku suka bc topik yg 'zaman batu' tu bro, cam meriah je, haha lol!
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

avatar

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Persoalan Berulang   Mon Sep 22, 2014 10:00 am

Vols wrote:
zaltaiho wrote:

^MoloT0V*Lan^ wrote:
zaltaiho wrote:
Askum warga shopzone. Sejak kebelakangan ni byk aku tgk topik, tajuk atau soalan yg yg keluar adalah benda yg dh dibincangkan sblm ni.Ini menunjukkan org yg bertanya tu tak pernah baca pun apa yg dh dibincangkan oleh otai2 kita sblm ni. Mungkin atas sbb ni jgklah otai2 kita dh byk yg menghilang mungkin sbb bosan dgn persoalan2 yg berulang.Jadi aku nk tanya pendapat semua perlukah dilayan persoalan2 seperti itu?Padahal klu org yg bertanya tu rujuk blk post2 yg lama memang dia akan dpt jawapannya. Sebenarnya membela arowana ni ada seribu satu persoalan yg belum terjawab. Jadi pendapt aku gunakanlah forum kita utk bincang benda2 baru dan semoga kita dpt manfaat sepenuhnya.Just pendapat newbie.

cheers" alt="cheers" title="cheers"> betul tu bro, tp aku layan je takut diorang boring pulak kalau aku tak layan... hehe lol!" alt="lol!" title="lol!">

p/s, rajin2 lah baca post yg lepas2, aku pun byk baca dr post yg lepas2 masa baru join forum ni, berbulan jugak la aku nak habiskan semua topik study" alt="study" title="study">
     topik lepas byk rahsia2 dan pengajaran2 yg kita boleh ambik dari pengalaman otai2, jgn malas membaca untuk yg baru2 nak layan forum ni... cheers" alt="cheers" title="cheers">
Betul tu Lan. cheers cheers
Betul cheers
Kalau pendapat aku sesetengah dah bace tapi xpasti sebab tu di orng tanye lagi for confirmation. Ade plak dah tau sengaja tanye mungkin bosan... Mungkin sengaja nak meriahkan topic.... 1 lagi topic baru xkuar2 pun Mad  dan mungkin jugak ramai yg dah buat bisnis lain kot.... Jangan marah sekadar pendapat Surprised

Very Happy kalau tak phm boleh bc byk lagi topik lam ni bro, hehe, study baca byk2 kasi paham... lol!
Back to top Go down
View user profile
Vols

avatar

Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: Persoalan Berulang   Mon Sep 22, 2014 10:11 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Vols wrote:
zaltaiho wrote:

^MoloT0V*Lan^ wrote:
zaltaiho wrote:
Askum warga shopzone. Sejak kebelakangan ni byk aku tgk topik, tajuk atau soalan yg yg keluar adalah benda yg dh dibincangkan sblm ni.Ini menunjukkan org yg bertanya tu tak pernah baca pun apa yg dh dibincangkan oleh otai2 kita sblm ni. Mungkin atas sbb ni jgklah otai2 kita dh byk yg menghilang mungkin sbb bosan dgn persoalan2 yg berulang.Jadi aku nk tanya pendapat semua perlukah dilayan persoalan2 seperti itu?Padahal klu org yg bertanya tu rujuk blk post2 yg lama memang dia akan dpt jawapannya. Sebenarnya membela arowana ni ada seribu satu persoalan yg belum terjawab. Jadi pendapt aku gunakanlah forum kita utk bincang benda2 baru dan semoga kita dpt manfaat sepenuhnya.Just pendapat newbie.

cheers" alt="cheers" title="cheers"> betul tu bro, tp aku layan je takut diorang boring pulak kalau aku tak layan... hehe lol!" alt="lol!" title="lol!">

p/s, rajin2 lah baca post yg lepas2, aku pun byk baca dr post yg lepas2 masa baru join forum ni, berbulan jugak la aku nak habiskan semua topik study" alt="study" title="study">
     topik lepas byk rahsia2 dan pengajaran2 yg kita boleh ambik dari pengalaman otai2, jgn malas membaca untuk yg baru2 nak layan forum ni... cheers" alt="cheers" title="cheers">
Betul tu Lan. cheers cheers
Betul cheers
Kalau pendapat aku sesetengah dah bace tapi xpasti sebab tu di orng tanye lagi for confirmation. Ade plak dah tau sengaja tanye mungkin bosan... Mungkin sengaja nak meriahkan topic.... 1 lagi topic baru xkuar2 pun Mad  dan mungkin jugak ramai yg dah buat bisnis lain kot.... Jangan marah sekadar pendapat Surprised

Very Happy kalau tak phm boleh bc byk lagi topik lam ni bro, hehe, study  baca byk2 kasi paham... lol!

Aku bace bro... Ape lagi org lame punye post.... Aku cume aku Kate (sesetengah) org... Bak Kate cikgu aku dulu.... rambut sama hitam tapi hati lain2 cheers
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

avatar

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Persoalan Berulang   Mon Sep 22, 2014 10:47 am

Very Happy slh tu, masuk forum sama, tp belum tentu baca bnda yg sama, hahaha, lol! gurau je bro..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Persoalan Berulang   

Back to top Go down
 
Persoalan Berulang
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Bincang atau kongsi pengetahuan anda mengenai cara penjagaan ikan arowana-
Jump to: