Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Mencari Green Arowana Liar

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
AroFluke



Posts : 14
Join date : 28/08/2014

PostSubject: Mencari Green Arowana Liar   Fri Aug 29, 2014 10:59 am

Dulu ada thread lama pasal Arowana Green yg dari Pahang.

Siapa2 yg ada contact untuk dapatkan Green Arowana Liar, boleh la sms/WhatsApp 012 221 5350.
Kalau ada apa2 Arowana liar lain pun lagi bagus.

Terima Kasih.
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Fri Aug 29, 2014 9:32 pm

scratch post dr bro zcool kot tu bro? tp bro zcool tu entah hilang kemana dh skang, hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile
AroFluke



Posts : 14
Join date : 28/08/2014

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Fri Aug 29, 2014 9:43 pm

Yup betol bro...
Ada gak aku try msg dia tapi tak de reply...
Call je belom lagi...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Fri Aug 29, 2014 11:20 pm

AroFluke wrote:
Yup betol bro...
Ada gak aku try msg dia tapi tak de reply...
Call je belom lagi...

call je bro, kalau tak salah aku bro zcool tu kat kelantan... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
AroFluke



Posts : 14
Join date : 28/08/2014

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Fri Aug 29, 2014 11:26 pm

Nanti aku call.
Ko orang Bintulu, atau keje kat Bintulu ke cemana tu bro...?
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Mon Sep 01, 2014 5:34 pm

Very Happy aku org Bintulu, keje kat Bintulu..
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Fri Sep 05, 2014 3:16 am

intrested dengan nami green arowana boleh call sy ok..012-9060197
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Fri Sep 05, 2014 3:48 am

ikan_akeem wrote:
intrested dengan nami green arowana boleh call sy ok..012-9060197

uiii~ bro punye ke tolong kawan bro? Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Fri Sep 05, 2014 4:03 am

ikan_akeem wrote:
intrested dengan nami green arowana boleh call sy ok..012-9060197
Agak2 berape sekor nami? Berape inci?
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Fri Sep 05, 2014 7:26 am

Vols wrote:
ikan_akeem wrote:
intrested dengan nami green arowana boleh call sy ok..012-9060197
Agak2 berape sekor nami? Berape inci?

bro akeem dh bagi nombor tu bro, call jer, hehe cheers
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Fri Sep 05, 2014 8:09 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Vols wrote:
ikan_akeem wrote:
intrested dengan nami green arowana boleh call sy ok..012-9060197
Agak2 berape sekor nami? Berape inci?

bro akeem dh bagi nombor tu bro, call jer, hehe cheers
Uish... Nanti xjadi dia Kate ape plak kang silent
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Fri Sep 05, 2014 8:25 am

Very Happy ish2, klau takut ngan bro akeem, camner nak tau harge bro... tak brani call, msg je la...
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Fri Sep 05, 2014 8:37 am

Okok... Akan diusahakan tapi cun2 nami ni kan, dalam hati nak beli merah punye dulu:lol: Shocked
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Fri Sep 05, 2014 8:49 am

Vols wrote:
Okok... Akan diusahakan tapi cun2 nami ni kan, dalam hati nak beli merah punye dulu:lol: Shocked

merah? kena simpan byk duit la bro, hehe, nak beli red, jgn beli yg lom nampak apa2, kena beli yg dh nampak ciri2 red... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Fri Sep 05, 2014 9:04 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Vols wrote:
Okok... Akan diusahakan tapi cun2 nami ni kan, dalam hati nak beli merah punye dulu:lol: Shocked

merah? kena simpan byk duit la bro, hehe, nak beli red, jgn beli yg lom nampak apa2, kena beli yg dh nampak ciri2 red... Very Happy

Tu la masalah nye mesti money talk dulu.. Haizz.. Baik boss! Akan ku ingat nasihat mu hahahaha...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Fri Sep 05, 2014 9:14 am

Vols wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Vols wrote:
Okok... Akan diusahakan tapi cun2 nami ni kan, dalam hati nak beli merah punye dulu:lol: Shocked

merah? kena simpan byk duit la bro, hehe, nak beli red, jgn beli yg lom nampak apa2, kena beli yg dh nampak ciri2 red... Very Happy

Tu la masalah nye mesti money talk dulu.. Haizz.. Baik boss! Akan ku ingat nasihat mu hahahaha...

nak tak nak, kene simpan jugak duit bro, haha lol!

sbb kalau nak main red, jgn beli yg tak nampak potensi, sbb ber'potensi' kene tiupu, hehe Laughing
Back to top Go down
View user profile
AroFluke



Posts : 14
Join date : 28/08/2014

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Sun Sep 21, 2014 10:11 am

ikan_akeem wrote:
intrested dengan nami green arowana boleh call sy ok..012-9060197

Settle sudah Nami ditapau ku hari ini dari Hakim.

Terima Kaseh Hakim... Smile

Nanti in sha Allah panjang umur aku dan ikan, ada lah update nya ...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Sun Sep 21, 2014 5:38 pm

AroFluke wrote:
ikan_akeem wrote:
intrested dengan nami green arowana boleh call sy ok..012-9060197

Settle sudah Nami ditapau ku hari ini dari Hakim.

Terima Kaseh Hakim... Smile

Nanti in sha Allah panjang umur aku dan ikan, ada lah update nya ...

harga brapa bro? boleh pm? hehe Razz
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Sun Sep 21, 2014 8:20 pm

AroFluke wrote:
ikan_akeem wrote:
intrested dengan nami green arowana boleh call sy ok..012-9060197

Settle sudah Nami ditapau ku hari ini dari Hakim.

Terima Kaseh Hakim... Smile

Nanti in sha Allah panjang umur aku dan ikan, ada lah update nya ...

Cun la.... Nanti share2 le gambo aro nami tu... Kawan berkenan jugak nami ni cuma pulus dia Belum lagi..
Back to top Go down
View user profile
k321



Posts : 187
Join date : 24/10/2012

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Mon Sep 22, 2014 3:42 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
AroFluke wrote:
ikan_akeem wrote:
intrested dengan nami green arowana boleh call sy ok..012-9060197

Settle sudah Nami ditapau ku hari ini dari Hakim.

Terima Kaseh Hakim... Smile

Nanti in sha Allah panjang umur aku dan ikan, ada lah update nya ...

harga brapa bro? boleh pm? hehe Razz

blh pm harga?
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Mon Sep 22, 2014 7:25 am

orait halda..ada jgk yg sudi beli nami saya..alhamdulillah.
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Mon Sep 22, 2014 9:54 am

ikan_akeem wrote:
orait halda..ada jgk yg sudi beli nami saya..alhamdulillah.

hehe, harga brapa bro akeem? Razz
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Mon Sep 22, 2014 10:17 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
ikan_akeem wrote:
orait halda..ada jgk yg sudi beli nami saya..alhamdulillah.

hehe, harga brapa bro akeem?  Razz

Kan bro Akeem dah bagi number phone ape lagi??? call jela Laughing
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Mon Sep 22, 2014 10:45 am

Vols wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
ikan_akeem wrote:
orait halda..ada jgk yg sudi beli nami saya..alhamdulillah.

hehe, harga brapa bro akeem?  Razz

Kan bro Akeem dah bagi number phone ape lagi??? call jela Laughing

aku ni tak berani nak call kalau tak comfirm nak beli bro, haha lol!
Back to top Go down
View user profile
AroFluke



Posts : 14
Join date : 28/08/2014

PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Tue Dec 30, 2014 10:29 am

Test share link on updare for this Nami Green. This is how she looks like today.

Ikan Nami - update terkini


Last edited by AroFluke on Tue Dec 30, 2014 7:10 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : recorrect image into link)
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Mencari Green Arowana Liar   Today at 5:49 pm

Back to top Go down
 
Mencari Green Arowana Liar
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: