Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 [WTS] declare MGBB je lar

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Fri Sep 05, 2014 1:23 am

asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
tomkk wrote:
letak kat fb la asheed....masuk kat jual beli arowana tu...rmai buyer gak kat situ...
kot3 bleh jalan...lama dh ko post nk juai ni...

dah bro asheed post kat fb bro... tak jalan gak, nak mandi bunga kot bro asheed ni, hehe lol!

p/s : sheed, masok kolam je bro, hehe  Razz
kolam mana nak aku sumbat??
rumah pon sewa..hahaha

haha, korek lubang kat tengah rumah tu bro, haha lol!

susah jugak skang ni ek, aku tengok ramai jugak org nak jual aro ni... scratch
ko kene tau org nak jual sebab ape...
kot2 jual sebab nak upgrade ke... Cool Cool Cool Cool

haha, yg nak upgrade yg aku tau, kau sorang je bro... lol!
aku nak quit...simpan red je sekor...
hahaha... Laughing Laughing Laughing Laughing

tu bukan nak quit tu bro, tu upgrading nama nya, hahaha lol!
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Fri Sep 05, 2014 2:09 am

Vols wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
tomkk wrote:
letak kat fb la asheed....masuk kat jual beli arowana tu...rmai buyer gak kat situ...
kot3 bleh jalan...lama dh ko post nk juai ni...

dah bro asheed post kat fb bro... tak jalan gak, nak mandi bunga kot bro asheed ni, hehe lol!

p/s : sheed, masok kolam je bro, hehe  Razz
kolam mana nak aku sumbat??
rumah pon sewa..hahaha

haha, korek lubang kat tengah rumah tu bro, haha lol!

susah jugak skang ni ek, aku tengok ramai jugak org nak jual aro ni... scratch
ko kene tau org nak jual sebab ape...
kot2 jual sebab nak upgrade ke... Cool Cool Cool Cool

haha, yg nak upgrade yg aku tau, kau sorang je bro... lol!
aku nak quit...simpan red je sekor...
hahaha... Laughing Laughing Laughing Laughing

Tu bukan quit...lol!
Tu kira slow down.... Hahahaha.. Razz
slow down tu btol larr...
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Fri Sep 05, 2014 2:11 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
tomkk wrote:
letak kat fb la asheed....masuk kat jual beli arowana tu...rmai buyer gak kat situ...
kot3 bleh jalan...lama dh ko post nk juai ni...

dah bro asheed post kat fb bro... tak jalan gak, nak mandi bunga kot bro asheed ni, hehe lol!

p/s : sheed, masok kolam je bro, hehe  Razz
kolam mana nak aku sumbat??
rumah pon sewa..hahaha

haha, korek lubang kat tengah rumah tu bro, haha lol!

susah jugak skang ni ek, aku tengok ramai jugak org nak jual aro ni... scratch
ko kene tau org nak jual sebab ape...
kot2 jual sebab nak upgrade ke... Cool Cool Cool Cool

haha, yg nak upgrade yg aku tau, kau sorang je bro... lol!
aku nak quit...simpan red je sekor...
hahaha... Laughing Laughing Laughing Laughing

tu bukan nak quit tu bro, tu upgrading nama nya, hahaha lol!
xde modal nak upgrade bro...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Fri Sep 05, 2014 3:47 am

Very Happy Takde modal tu la tgh cari modal kan? hehe.. usaha lagi bro, try tolak kat LFS bro.. Basketball
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Mon Sep 08, 2014 6:46 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy Takde modal tu la tgh cari modal kan? hehe.. usaha lagi bro, try tolak kat LFS bro.. Basketball
tu cara yg paling last...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Mon Sep 08, 2014 10:09 pm

asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy Takde modal tu la tgh cari modal kan? hehe.. usaha lagi bro, try tolak kat LFS bro.. Basketball
tu cara yg paling last...

dh try tanyer tak? scratch
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Sep 09, 2014 12:17 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy Takde modal tu la tgh cari modal kan? hehe.. usaha lagi bro, try tolak kat LFS bro.. Basketball
tu cara yg paling last...

dh try tanyer tak? scratch
blom lg...tu mmg dlm perancangan gak...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Sep 09, 2014 8:03 am

Very Happy jgn jual kat tempat yg ada jual aro bro, sng nak naik harga, hehe Basketball
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Sep 09, 2014 6:54 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy jgn jual kat tempat yg ada jual aro bro, sng nak naik harga, hehe Basketball
kt pj ni xde pilihan da...lfs berlambak jual aro...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Sep 09, 2014 8:30 pm

Razz tak dapek kawe nak nolong, haha
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Sep 09, 2014 8:35 pm

haha..belasah je larr..dari aro kene campak tasik..
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Sep 09, 2014 8:50 pm

haha, tu la psl... aku ok la , aku duk kat lot kampung, kalau aro dh besar, campak kolam tepi rumah, hehe lol!
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Sep 09, 2014 9:19 pm

untung larr ada kolam...
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Sep 09, 2014 9:33 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
haha, tu la psl... aku ok la , aku duk kat lot kampung, kalau aro dh besar, campak kolam tepi rumah, hehe lol!

Uishh... Kalau dah bertelur... Agak2 boleh dapat 1?? Hehe.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Sep 09, 2014 10:01 pm

asheed wrote:
untung larr ada kolam...

kolam biasa2 je bro, kolam laman, hehe Razz
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Sep 09, 2014 10:02 pm

Vols wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
haha, tu la psl... aku ok la , aku duk kat lot kampung, kalau aro dh besar, campak kolam tepi rumah, hehe lol!

Uishh... Kalau dah bertelur... Agak2 boleh dapat 1?? Hehe.. Laughing

ish3, boleh je bro, tp kalau kene ngan harga la,. hahahaha lol!

p/s aro sekor, nak betelur ape nye bro, hahaha Laughing
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Sep 09, 2014 10:31 pm

Cari kan la bini dia haha... Atau beli aro ashes tu...investment tu Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Sep 09, 2014 10:38 pm

Vols wrote:
Cari kan la bini dia haha... Atau beli aro ashes tu...investment tu Twisted Evil
jauh nak anto bro...
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Fri Sep 19, 2014 8:43 pm

asheed wrote:
dalam mudah pon da post...
org da x heran aro besar2 ni...hahaha

meh aku tlg jaga
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Fri Sep 19, 2014 8:56 pm

aro2011 wrote:
asheed wrote:
dalam mudah pon da post...
org da x heran aro besar2 ni...hahaha

meh aku tlg jaga

hehe, jg pun kena byr kot, hahaha lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Today at 3:17 pm

Back to top Go down
 
[WTS] declare MGBB je lar
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: