Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 [WTS] declare MGBB je lar

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Wed Jul 23, 2014 9:24 pm

ok...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Thu Jul 24, 2014 10:39 am

Very Happy untung la kalau ambik850 tu... aku ade f2 je, aku baru je 'terbeli' F0 sekor, hahahaha, nanti aku update gambo ye, hehe  cheers 
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Thu Jul 24, 2014 6:11 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy untung la kalau ambik850 tu... aku ade f2 je, aku baru je 'terbeli' F0 sekor, hahahaha, nanti aku update gambo ye, hehe  cheers 
uishhh...meh tgk gambar F0 tuh...
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Thu Jul 24, 2014 7:52 pm

F0?? pergh.. F0 tu wild caught kan? gempak gile ko... uhuhu.. x sabar nak tgk gambar ikan tu.. aku ni takat bela yg xde F punye je.. wakakaka
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Thu Jul 24, 2014 8:17 pm

aku x ngidam F0 ni...aku ngidam yg gold base jek...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Fri Jul 25, 2014 10:05 am

Very Happy hehe, aku pun tak ngidam jugak ngan F0 ni, sbb kawan sekampung aku dapat tgkap, dia tolak la sekor kat aku bro... tggu aku post nanti bro, aku nak hapdet MGBB aku sekali... camner ngan MGBB bro? dh ada org angkat ke sheed?
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Fri Jul 25, 2014 10:07 am

mr_azhar86 wrote:
F0?? pergh.. F0 tu wild caught kan? gempak gile ko... uhuhu.. x sabar nak tgk gambar ikan tu.. aku ni takat bela yg xde F punye je.. wakakaka

hehe, selalu nya, yg wild ni bullet head kan? aku tengok aro aku tu spoon head pulak... tp mmg tgkap kat sungai, kat Dalat, area Mukah, Sarawak...
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Jul 29, 2014 8:36 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy hehe, aku pun tak ngidam jugak ngan F0 ni, sbb kawan sekampung aku dapat tgkap, dia tolak la sekor kat aku bro... tggu aku post nanti bro, aku nak hapdet MGBB aku sekali... camner ngan MGBB bro? dh ada org angkat ke sheed?
murah ke F0 tu??
mana ada org nak angkat lg MG aku...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Thu Jul 31, 2014 8:57 am

Very Happy murah tu murah jugak la, hehe, sama kawan kan...  lol! 
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Thu Aug 21, 2014 2:22 am

Ambik gambo macam2 posing, mane tau ade yg berkenan cheers 
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Thu Aug 21, 2014 5:14 pm

Very Happy aro bro asheed ni cun sangat dah, tak perlu nak posing2, haha  lol! 
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Thu Aug 21, 2014 6:38 pm

nak suh posing bogel??da bogel larr tuh...
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Mon Aug 25, 2014 10:12 pm

jual skali pakej...
MGBB 13 inci...akua 4x1.5x1.5 da siap spray itam siap kaki...top filter 2ft partition...
lampu n bubble pump x termasuk...
RM900...tinggal bwk balik umah...psg balik akua..letak balik aro dalam tu...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Aug 26, 2014 2:53 am

asheed wrote:
jual skali pakej...
MGBB 13 inci...akua 4x1.5x1.5 da siap spray itam siap kaki...top filter 2ft partition...
lampu n bubble pump x termasuk...
RM900...tinggal bwk balik umah...psg balik akua..letak balik aro dalam tu...

hmmmm, kalau dekat, mesti aku dh angkat ni, hehe Very Happy ... mane plak org yg nak try bela aro ni, ni la permulaan yg cun... cheers
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Aug 26, 2014 6:42 am

Wah murahnye....asal xckp awal2 dengan tank... Skrng dah terbeli scratch
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Aug 26, 2014 5:52 pm

ermm...baru terpikir dpt clearkan umah sket..
Back to top Go down
View user profile
tomkk



Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Aug 26, 2014 9:15 pm

letak kat fb la asheed....masuk kat jual beli arowana tu...rmai buyer gak kat situ...
kot3 bleh jalan...lama dh ko post nk juai ni...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Wed Aug 27, 2014 5:54 pm

tomkk wrote:
letak kat fb la asheed....masuk kat jual beli arowana tu...rmai buyer gak kat situ...
kot3 bleh jalan...lama dh ko post nk juai ni...

dah bro asheed post kat fb bro... tak jalan gak, nak mandi bunga kot bro asheed ni, hehe lol!

p/s : sheed, masok kolam je bro, hehe Razz
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Mon Sep 01, 2014 7:52 pm

tomkk wrote:
letak kat fb la asheed....masuk kat jual beli arowana tu...rmai buyer gak kat situ...
kot3 bleh jalan...lama dh ko post nk juai ni...
bkn takat dlm jual beli..grup ikan kelisa arowana pon aku masuk..x jalan gak...
nak suh tolak rm400 je kot..haha
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Mon Sep 01, 2014 7:53 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
tomkk wrote:
letak kat fb la asheed....masuk kat jual beli arowana tu...rmai buyer gak kat situ...
kot3 bleh jalan...lama dh ko post nk juai ni...

dah bro asheed post kat fb bro... tak jalan gak, nak mandi bunga kot bro asheed ni, hehe lol!

p/s : sheed, masok kolam je bro, hehe  Razz
kolam mana nak aku sumbat??
rumah pon sewa..hahaha
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Tue Sep 02, 2014 7:35 pm

asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
tomkk wrote:
letak kat fb la asheed....masuk kat jual beli arowana tu...rmai buyer gak kat situ...
kot3 bleh jalan...lama dh ko post nk juai ni...

dah bro asheed post kat fb bro... tak jalan gak, nak mandi bunga kot bro asheed ni, hehe lol!

p/s : sheed, masok kolam je bro, hehe  Razz
kolam mana nak aku sumbat??
rumah pon sewa..hahaha

haha, korek lubang kat tengah rumah tu bro, haha lol!

susah jugak skang ni ek, aku tengok ramai jugak org nak jual aro ni... scratch
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Wed Sep 03, 2014 1:21 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
tomkk wrote:
letak kat fb la asheed....masuk kat jual beli arowana tu...rmai buyer gak kat situ...
kot3 bleh jalan...lama dh ko post nk juai ni...

dah bro asheed post kat fb bro... tak jalan gak, nak mandi bunga kot bro asheed ni, hehe lol!

p/s : sheed, masok kolam je bro, hehe  Razz
kolam mana nak aku sumbat??
rumah pon sewa..hahaha

haha, korek lubang kat tengah rumah tu bro, haha lol!

susah jugak skang ni ek, aku tengok ramai jugak org nak jual aro ni... scratch
ko kene tau org nak jual sebab ape...
kot2 jual sebab nak upgrade ke... Cool Cool Cool Cool
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Thu Sep 04, 2014 9:16 am

asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
tomkk wrote:
letak kat fb la asheed....masuk kat jual beli arowana tu...rmai buyer gak kat situ...
kot3 bleh jalan...lama dh ko post nk juai ni...

dah bro asheed post kat fb bro... tak jalan gak, nak mandi bunga kot bro asheed ni, hehe lol!

p/s : sheed, masok kolam je bro, hehe  Razz
kolam mana nak aku sumbat??
rumah pon sewa..hahaha

haha, korek lubang kat tengah rumah tu bro, haha lol!

susah jugak skang ni ek, aku tengok ramai jugak org nak jual aro ni... scratch
ko kene tau org nak jual sebab ape...
kot2 jual sebab nak upgrade ke... Cool Cool Cool Cool

haha, yg nak upgrade yg aku tau, kau sorang je bro... lol!
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Thu Sep 04, 2014 6:40 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
tomkk wrote:
letak kat fb la asheed....masuk kat jual beli arowana tu...rmai buyer gak kat situ...
kot3 bleh jalan...lama dh ko post nk juai ni...

dah bro asheed post kat fb bro... tak jalan gak, nak mandi bunga kot bro asheed ni, hehe lol!

p/s : sheed, masok kolam je bro, hehe  Razz
kolam mana nak aku sumbat??
rumah pon sewa..hahaha

haha, korek lubang kat tengah rumah tu bro, haha lol!

susah jugak skang ni ek, aku tengok ramai jugak org nak jual aro ni... scratch
ko kene tau org nak jual sebab ape...
kot2 jual sebab nak upgrade ke... Cool Cool Cool Cool

haha, yg nak upgrade yg aku tau, kau sorang je bro... lol!
aku nak quit...simpan red je sekor...
hahaha... Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Thu Sep 04, 2014 8:50 pm

asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
tomkk wrote:
letak kat fb la asheed....masuk kat jual beli arowana tu...rmai buyer gak kat situ...
kot3 bleh jalan...lama dh ko post nk juai ni...

dah bro asheed post kat fb bro... tak jalan gak, nak mandi bunga kot bro asheed ni, hehe lol!

p/s : sheed, masok kolam je bro, hehe  Razz
kolam mana nak aku sumbat??
rumah pon sewa..hahaha

haha, korek lubang kat tengah rumah tu bro, haha lol!

susah jugak skang ni ek, aku tengok ramai jugak org nak jual aro ni... scratch
ko kene tau org nak jual sebab ape...
kot2 jual sebab nak upgrade ke... Cool Cool Cool Cool

haha, yg nak upgrade yg aku tau, kau sorang je bro... lol!
aku nak quit...simpan red je sekor...
hahaha... Laughing Laughing Laughing Laughing

Tu bukan quit...lol!
Tu kira slow down.... Hahahaha.. Razz
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: [WTS] declare MGBB je lar   Today at 5:16 pm

Back to top Go down
 
[WTS] declare MGBB je lar
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: