Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 My red Arowana untuk di komen rakan2 sekalian

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: My red Arowana untuk di komen rakan2 sekalian   Fri Oct 24, 2014 6:42 am

Huhu come.. Come... Laughing Shocked
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: My red Arowana untuk di komen rakan2 sekalian   Sun Oct 26, 2014 9:52 am

Thnx bro
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: My red Arowana untuk di komen rakan2 sekalian   Sun Oct 26, 2014 8:10 pm

Kawan gak masih belum ada red.. huhuhu
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: My red Arowana untuk di komen rakan2 sekalian   Sun Oct 26, 2014 9:26 pm

wanotz wrote:
Kawan gak masih belum ada red.. huhuhu

tu dok seru2 banyak kali tu.. da kire niat tu.. hehe.. insyaAllah, x lame lagi, ade la red sekor dlm aquarium kat umah tu.. hehehe
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: My red Arowana untuk di komen rakan2 sekalian   Mon Oct 27, 2014 9:49 pm

mr_azhar86 wrote:
Update as per date 24 October 2014" />

Gune lampu putih

rim putus2 tu kene chipscales ke bro? scratch
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: My red Arowana untuk di komen rakan2 sekalian   Mon Oct 27, 2014 9:50 pm

mr_azhar86 wrote:
Ni bila on lampu merah. As per date 24 October 2014

" />

ni lampu pink ni bro, beli LED merah baru cun, hehe cheers
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: My red Arowana untuk di komen rakan2 sekalian   Mon Oct 27, 2014 10:02 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
mr_azhar86 wrote:
Update as per date 24 October 2014" />

Gune lampu putih

rim putus2 tu kene chipscales ke bro? scratch

Yup... tu yg aku tensen tu.. hahaha.. tp bukan salah sape2.. sendiri cari penyakit.. sebulan lebih tak tukar air sampai jadi keruh gile air.. tukar pun sebab ikan aku tu da xmo makan.. hahaha.. kesian dier dpt tuan mcm aku.. kikiki...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: My red Arowana untuk di komen rakan2 sekalian   Tue Oct 28, 2014 9:30 am

mr_azhar86 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
mr_azhar86 wrote:
Update as per date 24 October 2014" />

Gune lampu putih

rim putus2 tu kene chipscales ke bro? scratch

Yup... tu yg aku tensen tu.. hahaha.. tp bukan salah sape2.. sendiri cari penyakit.. sebulan lebih tak tukar air sampai jadi keruh gile air.. tukar pun sebab ikan aku tu da xmo makan.. hahaha.. kesian dier dpt tuan mcm aku.. kikiki...

haha, membuli nama tu bro... kesian kena chipscale... bro pakai coral ke? scratch
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: My red Arowana untuk di komen rakan2 sekalian   Tue Oct 28, 2014 7:50 pm

tu la.. kesian plak aku kat ikan ni.. haiz..
lepas ni aku akan rajin tukar air.. hahaha
xde choral2 bro.. garam je.. ngan WC kerap..
tu je treatment aku spanjang aku bela aro ni.. x reti choral2 bagai.. ahaha..

Noob treatment je bro.. nanti aku update gambar ikan ni dari semasa ke semasa (^_^)
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: My red Arowana untuk di komen rakan2 sekalian   Wed Oct 29, 2014 9:40 am

mr_azhar86 wrote:
tu la.. kesian plak aku kat ikan ni.. haiz..
lepas ni aku akan rajin tukar air.. hahaha
xde choral2 bro.. garam je.. ngan WC kerap..
tu je treatment aku spanjang aku bela aro ni.. x reti choral2 bagai.. ahaha..

Noob treatment je bro.. nanti aku update gambar ikan ni dari semasa ke semasa (^_^)

ooo, air ijau tu span bro cuci ke tak? Smile
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: My red Arowana untuk di komen rakan2 sekalian   Today at 10:42 am

Back to top Go down
 
My red Arowana untuk di komen rakan2 sekalian
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: