Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 baby MG untuk dikomen.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Tue Nov 11, 2014 5:55 am

hhee, kalau bro nak boleh je ambik 3 kaki tu, kalau bro taknak tukar2 pakai akua 4 kaki, lambat sikit nak tukar, hehe Razz
Back to top Go down
View user profile
flutterstick9



Posts : 55
Join date : 13/02/2014
Location : Bagan Serai > Tronoh > Seri Iskandar

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Tue Nov 11, 2014 8:08 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
hhee, kalau bro nak boleh je ambik 3 kaki tu, kalau bro taknak tukar2 pakai akua 4 kaki, lambat sikit nak tukar, hehe Razz


ooooo, kiranya kena upgrade akua 4 kaki jugak la ni ye? haha.
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Tue Nov 11, 2014 9:38 pm

flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
hhee, kalau bro nak boleh je ambik 3 kaki tu, kalau bro taknak tukar2 pakai akua 4 kaki, lambat sikit nak tukar, hehe Razz


ooooo, kiranya kena upgrade akua 4 kaki jugak la ni ye? haha.

hehe, ikut suka la bro, tp kalau nak senang, baik pakai 4 kaki... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
flutterstick9



Posts : 55
Join date : 13/02/2014
Location : Bagan Serai > Tronoh > Seri Iskandar

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 5:38 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
hhee, kalau bro nak boleh je ambik 3 kaki tu, kalau bro taknak tukar2 pakai akua 4 kaki, lambat sikit nak tukar, hehe Razz


ooooo, kiranya kena upgrade akua 4 kaki jugak la ni ye? haha.

hehe, ikut suka la bro, tp kalau nak senang, baik pakai 4 kaki... Very Happy


Bro Molotov, boleh describe x MG sy ni species apa? kedai ckp HB.

nanti dah masuk akua 3kaki, nak teruskan dgn tanning background putih ke? atau tukar background pulak?
Back to top Go down
View user profile
flutterstick9



Posts : 55
Join date : 13/02/2014
Location : Bagan Serai > Tronoh > Seri Iskandar

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 6:04 am









Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 9:46 am

Very Happy kalau ikut aku, spec dh lepas HB dah ni., tp boleh tengok lagi perkembangan ni bro... cheers

saiz dh berapa ni? chu belum keluar habis tu... kalau dh Nampak chu atau tak Nampak nanti boleh la komen lagi,hehe Basketball
Back to top Go down
View user profile
flutterstick9



Posts : 55
Join date : 13/02/2014
Location : Bagan Serai > Tronoh > Seri Iskandar

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 9:54 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy kalau ikut aku, spec dh lepas HB dah ni., tp boleh tengok lagi perkembangan ni bro... cheers

saiz dh berapa ni? chu belum keluar habis tu... kalau dh Nampak chu atau tak Nampak nanti boleh la komen lagi,hehe Basketball


hmmm, lebih kurang 7 - 8 inci. apa mksud bro dah lps HB? mknanya dia dah layak dpanggil HB, tapi at the same time dia tgh develop crossback? haha btol ke ni? scratch

so ni nak continue tanning la eh?
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 9:57 am

flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy kalau ikut aku, spec dh lepas HB dah ni., tp boleh tengok lagi perkembangan ni bro... cheers

saiz dh berapa ni? chu belum keluar habis tu... kalau dh Nampak chu atau tak Nampak nanti boleh la komen lagi,hehe Basketball


hmmm, lebih kurang 7 - 8 inci. apa mksud bro dah lps HB? mknanya dia dah layak dpanggil HB, tapi at the same time dia tgh develop crossback? haha btol ke ni? scratch

so ni nak continue tanning la eh?

kalau ikut kan yg aku belajar (chewah, haha Razz ) HB sampai level 3, ni dah level 5, kalau keluar chu bercampur2 kasar ngan halus, boleh pggl SHB..

kalau chu halus jer yg timbul boleh panggil MG ni bro, hehe cheers

pasal tanning ikut suka bro la, ni dh berapa lama tanning ni bro? scratch
Back to top Go down
View user profile
flutterstick9



Posts : 55
Join date : 13/02/2014
Location : Bagan Serai > Tronoh > Seri Iskandar

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 10:06 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy kalau ikut aku, spec dh lepas HB dah ni., tp boleh tengok lagi perkembangan ni bro... cheers

saiz dh berapa ni? chu belum keluar habis tu... kalau dh Nampak chu atau tak Nampak nanti boleh la komen lagi,hehe Basketball


hmmm, lebih kurang 7 - 8 inci. apa mksud bro dah lps HB? mknanya dia dah layak dpanggil HB, tapi at the same time dia tgh develop crossback? haha btol ke ni? scratch

so ni nak continue tanning la eh?

kalau ikut kan yg aku belajar (chewah, haha Razz ) HB sampai level 3, ni dah level 5, kalau keluar chu bercampur2 kasar ngan halus, boleh pggl SHB..

kalau chu halus jer yg timbul boleh panggil MG ni bro, hehe cheers

pasal tanning ikut suka bro la, ni dh berapa lama tanning ni bro? scratch


hehe Cool okay, baru saya paham. tq tq

dh tanning dlm 6 bulan kot. tapi tanning pun pkai lampu philip 2 bijik. on pun xtentu (kdg2 4jam, 24jam, 8jam) mungkin sbb tu kot ikan xbrapa nmpk menyerlah mcm sifu2 yang lain. huhu Smile Smile

dalam minggu ni baru nk pindah masuk akua 3ft. dilema nk buat sump tank ke idak. scratch
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 10:09 am

flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy kalau ikut aku, spec dh lepas HB dah ni., tp boleh tengok lagi perkembangan ni bro... cheers

saiz dh berapa ni? chu belum keluar habis tu... kalau dh Nampak chu atau tak Nampak nanti boleh la komen lagi,hehe Basketball


hmmm, lebih kurang 7 - 8 inci. apa mksud bro dah lps HB? mknanya dia dah layak dpanggil HB, tapi at the same time dia tgh develop crossback? haha btol ke ni? scratch

so ni nak continue tanning la eh?

kalau ikut kan yg aku belajar (chewah, haha Razz ) HB sampai level 3, ni dah level 5, kalau keluar chu bercampur2 kasar ngan halus, boleh pggl SHB..

kalau chu halus jer yg timbul boleh panggil MG ni bro, hehe cheers

pasal tanning ikut suka bro la, ni dh berapa lama tanning ni bro? scratch


hehe Cool  okay, baru saya paham. tq tq

dh tanning dlm 6 bulan kot. tapi tanning pun pkai lampu philip 2 bijik. on pun xtentu (kdg2 4jam, 24jam, 8jam) mungkin sbb tu kot ikan xbrapa nmpk menyerlah mcm sifu2 yang lain. huhu Smile Smile

dalam minggu ni baru nk pindah masuk akua 3ft. dilema nk buat sump tank ke idak. scratch

Very Happy try tanning lagi 6 bulan tengok camner... psl ms tanning tak menentu tu takdehal bro, asalkan aro bro biasa ngan keadaan tu, tkut2 aro stress je nanti..

hehe, aro aku pun tanning lebih kurang 6 bulan jugak, tak tahan nak tengok, haha lol!

psl sump tu ikut suka la bro, hehe
Back to top Go down
View user profile
flutterstick9



Posts : 55
Join date : 13/02/2014
Location : Bagan Serai > Tronoh > Seri Iskandar

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 10:18 am

kahkahkah. insyaAllah aro ni tahan jek lightning mcm tu. Very Happy

ok, tq atas nasihat tu. sy try tanning lagi. hehehe

tringin nk tgk aro bro. xpnh nmpk lg ni. haha.
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 10:20 am

flutterstick9 wrote:
kahkahkah. insyaAllah aro ni tahan jek lightning mcm tu. Very Happy

ok, tq atas nasihat tu. sy try tanning lagi. hehehe

tringin nk tgk aro bro. xpnh nmpk lg ni. haha.

eh?? scratch aku dah update la bro... try la usha, hehe.... ni post aku yg ke 2001 ni bro, haha
Back to top Go down
View user profile
flutterstick9



Posts : 55
Join date : 13/02/2014
Location : Bagan Serai > Tronoh > Seri Iskandar

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 10:28 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
kahkahkah. insyaAllah aro ni tahan jek lightning mcm tu. Very Happy

ok, tq atas nasihat tu. sy try tanning lagi. hehehe

tringin nk tgk aro bro. xpnh nmpk lg ni. haha.

eh?? scratch aku dah update la bro... try la usha, hehe.... ni post aku yg ke 2001 ni bro, haha


okay, baru nampak. hahaha

wauuuu... sifu holiawww.. Cool Cool

terbaik la MG bro. geram tgk. siap dgn cabinet lagi tuuuu.. Laughing
bila ler nk dpt setup akua mcm tuh. huhu scratch
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 10:30 am

flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
kahkahkah. insyaAllah aro ni tahan jek lightning mcm tu. Very Happy

ok, tq atas nasihat tu. sy try tanning lagi. hehehe

tringin nk tgk aro bro. xpnh nmpk lg ni. haha.

eh?? scratch aku dah update la bro... try la usha, hehe.... ni post aku yg ke 2001 ni bro, haha


okay, baru nampak. hahaha

wauuuu... sifu holiawww.. Cool Cool

terbaik la MG bro. geram tgk. siap dgn cabinet lagi tuuuu.. Laughing
bila ler nk dpt setup akua mcm tuh. huhu scratch

haha, mekasih bro, komen2 la kat situ bro... Razz

cabinet tu aku buat sendiri bro, pakai kayu yg aku kutip, hehe Basketball
Back to top Go down
View user profile
flutterstick9



Posts : 55
Join date : 13/02/2014
Location : Bagan Serai > Tronoh > Seri Iskandar

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 10:34 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
kahkahkah. insyaAllah aro ni tahan jek lightning mcm tu. Very Happy

ok, tq atas nasihat tu. sy try tanning lagi. hehehe

tringin nk tgk aro bro. xpnh nmpk lg ni. haha.

eh?? scratch aku dah update la bro... try la usha, hehe.... ni post aku yg ke 2001 ni bro, haha


okay, baru nampak. hahaha

wauuuu... sifu holiawww.. Cool Cool

terbaik la MG bro. geram tgk. siap dgn cabinet lagi tuuuu.. Laughing
bila ler nk dpt setup akua mcm tuh. huhu scratch

haha, mekasih bro, komen2 la kat situ bro... Razz

cabinet tu aku buat sendiri bro, pakai kayu yg aku kutip, hehe Basketball

tatkala aku tergamam sehingga xtahu nak komen apa2 dpt situ.. Razz Razz

yeke? cantik bro buat. sbb susah jgk nk buat sndri sbb nk kena kira pressure akua tu lagi, material lagi. fuhhh Surprised Surprised
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 10:36 am

flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
kahkahkah. insyaAllah aro ni tahan jek lightning mcm tu. Very Happy

ok, tq atas nasihat tu. sy try tanning lagi. hehehe

tringin nk tgk aro bro. xpnh nmpk lg ni. haha.

eh?? scratch aku dah update la bro... try la usha, hehe.... ni post aku yg ke 2001 ni bro, haha


okay, baru nampak. hahaha

wauuuu... sifu holiawww.. Cool Cool

terbaik la MG bro. geram tgk. siap dgn cabinet lagi tuuuu.. Laughing
bila ler nk dpt setup akua mcm tuh. huhu scratch

haha, mekasih bro, komen2 la kat situ bro... Razz

cabinet tu aku buat sendiri bro, pakai kayu yg aku kutip, hehe Basketball

tatkala aku tergamam sehingga xtahu nak komen apa2 dpt situ.. Razz Razz

yeke? cantik bro buat. sbb susah jgk nk buat sndri sbb nk kena kira pressure akua tu lagi, material lagi. fuhhh Surprised Surprised

ye bro, disebabkan aku tak tahu berapa pressure kira2 apa semua tu, jd aku buat kuat2 yg boleh, haha lol!
Back to top Go down
View user profile
flutterstick9



Posts : 55
Join date : 13/02/2014
Location : Bagan Serai > Tronoh > Seri Iskandar

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 10:39 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
kahkahkah. insyaAllah aro ni tahan jek lightning mcm tu. Very Happy

ok, tq atas nasihat tu. sy try tanning lagi. hehehe

tringin nk tgk aro bro. xpnh nmpk lg ni. haha.

eh?? scratch aku dah update la bro... try la usha, hehe.... ni post aku yg ke 2001 ni bro, haha


okay, baru nampak. hahaha

wauuuu... sifu holiawww.. Cool Cool

terbaik la MG bro. geram tgk. siap dgn cabinet lagi tuuuu.. Laughing
bila ler nk dpt setup akua mcm tuh. huhu scratch

haha, mekasih bro, komen2 la kat situ bro... Razz

cabinet tu aku buat sendiri bro, pakai kayu yg aku kutip, hehe Basketball

tatkala aku tergamam sehingga xtahu nak komen apa2 dpt situ.. Razz Razz

yeke? cantik bro buat. sbb susah jgk nk buat sndri sbb nk kena kira pressure akua tu lagi, material lagi. fuhhh Surprised Surprised

ye bro, disebabkan aku tak tahu berapa pressure kira2 apa semua tu, jd aku buat kuat2 yg boleh, haha lol!

hahaha. betol2. Laughing nak order sebijik lah produk abg molotov kita ni. siap pos ke rumah. wakakakaka lol! (gurau jek)
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 10:48 am

flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
kahkahkah. insyaAllah aro ni tahan jek lightning mcm tu. Very Happy

ok, tq atas nasihat tu. sy try tanning lagi. hehehe

tringin nk tgk aro bro. xpnh nmpk lg ni. haha.

eh?? scratch aku dah update la bro... try la usha, hehe.... ni post aku yg ke 2001 ni bro, haha


okay, baru nampak. hahaha

wauuuu... sifu holiawww.. Cool Cool

terbaik la MG bro. geram tgk. siap dgn cabinet lagi tuuuu.. Laughing
bila ler nk dpt setup akua mcm tuh. huhu scratch

haha, mekasih bro, komen2 la kat situ bro... Razz

cabinet tu aku buat sendiri bro, pakai kayu yg aku kutip, hehe Basketball

tatkala aku tergamam sehingga xtahu nak komen apa2 dpt situ.. Razz Razz

yeke? cantik bro buat. sbb susah jgk nk buat sndri sbb nk kena kira pressure akua tu lagi, material lagi. fuhhh Surprised Surprised

ye bro, disebabkan aku tak tahu berapa pressure kira2 apa semua tu, jd aku buat kuat2 yg boleh, haha lol!

hahaha. betol2.  Laughing  nak order sebijik lah produk abg molotov kita ni. siap pos ke rumah. wakakakaka lol!   (gurau jek)

haha, kalau dekat nak jugak aku buat bisnes ni bro, hehe lol!
Back to top Go down
View user profile
flutterstick9



Posts : 55
Join date : 13/02/2014
Location : Bagan Serai > Tronoh > Seri Iskandar

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 10:54 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
kahkahkah. insyaAllah aro ni tahan jek lightning mcm tu. Very Happy

ok, tq atas nasihat tu. sy try tanning lagi. hehehe

tringin nk tgk aro bro. xpnh nmpk lg ni. haha.

eh?? scratch aku dah update la bro... try la usha, hehe.... ni post aku yg ke 2001 ni bro, haha


okay, baru nampak. hahaha

wauuuu... sifu holiawww.. Cool Cool

terbaik la MG bro. geram tgk. siap dgn cabinet lagi tuuuu.. Laughing
bila ler nk dpt setup akua mcm tuh. huhu scratch

haha, mekasih bro, komen2 la kat situ bro... Razz

cabinet tu aku buat sendiri bro, pakai kayu yg aku kutip, hehe Basketball

tatkala aku tergamam sehingga xtahu nak komen apa2 dpt situ.. Razz Razz

yeke? cantik bro buat. sbb susah jgk nk buat sndri sbb nk kena kira pressure akua tu lagi, material lagi. fuhhh Surprised Surprised

ye bro, disebabkan aku tak tahu berapa pressure kira2 apa semua tu, jd aku buat kuat2 yg boleh, haha lol!

hahaha. betol2.  Laughing  nak order sebijik lah produk abg molotov kita ni. siap pos ke rumah. wakakakaka lol!   (gurau jek)

haha, kalau dekat nak jugak aku buat bisnes ni bro, hehe lol!

hehe. tunggula mana tau dpt kerja dkt sana ke. bleh la kn. kekekekke lol!
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 10:58 am

flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
kahkahkah. insyaAllah aro ni tahan jek lightning mcm tu. Very Happy

ok, tq atas nasihat tu. sy try tanning lagi. hehehe

tringin nk tgk aro bro. xpnh nmpk lg ni. haha.

eh?? scratch aku dah update la bro... try la usha, hehe.... ni post aku yg ke 2001 ni bro, haha


okay, baru nampak. hahaha

wauuuu... sifu holiawww.. Cool Cool

terbaik la MG bro. geram tgk. siap dgn cabinet lagi tuuuu.. Laughing
bila ler nk dpt setup akua mcm tuh. huhu scratch

haha, mekasih bro, komen2 la kat situ bro... Razz

cabinet tu aku buat sendiri bro, pakai kayu yg aku kutip, hehe Basketball

tatkala aku tergamam sehingga xtahu nak komen apa2 dpt situ.. Razz Razz

yeke? cantik bro buat. sbb susah jgk nk buat sndri sbb nk kena kira pressure akua tu lagi, material lagi. fuhhh Surprised Surprised

ye bro, disebabkan aku tak tahu berapa pressure kira2 apa semua tu, jd aku buat kuat2 yg boleh, haha lol!

hahaha. betol2.  Laughing  nak order sebijik lah produk abg molotov kita ni. siap pos ke rumah. wakakakaka lol!   (gurau jek)

haha, kalau dekat nak jugak aku buat bisnes ni bro, hehe lol!

hehe. tunggula mana tau dpt kerja dkt sana ke. bleh la kn. kekekekke lol!

hha, insyaAllah bro... kat sini mahal sangat akua ngan cabinet bro sampai 6-7k camtu... Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
flutterstick9



Posts : 55
Join date : 13/02/2014
Location : Bagan Serai > Tronoh > Seri Iskandar

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 11:02 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
kahkahkah. insyaAllah aro ni tahan jek lightning mcm tu. Very Happy

ok, tq atas nasihat tu. sy try tanning lagi. hehehe

tringin nk tgk aro bro. xpnh nmpk lg ni. haha.

eh?? scratch aku dah update la bro... try la usha, hehe.... ni post aku yg ke 2001 ni bro, haha


okay, baru nampak. hahaha

wauuuu... sifu holiawww.. Cool Cool

terbaik la MG bro. geram tgk. siap dgn cabinet lagi tuuuu.. Laughing
bila ler nk dpt setup akua mcm tuh. huhu scratch

haha, mekasih bro, komen2 la kat situ bro... Razz

cabinet tu aku buat sendiri bro, pakai kayu yg aku kutip, hehe Basketball

tatkala aku tergamam sehingga xtahu nak komen apa2 dpt situ.. Razz Razz

yeke? cantik bro buat. sbb susah jgk nk buat sndri sbb nk kena kira pressure akua tu lagi, material lagi. fuhhh Surprised Surprised

ye bro, disebabkan aku tak tahu berapa pressure kira2 apa semua tu, jd aku buat kuat2 yg boleh, haha lol!

hahaha. betol2.  Laughing  nak order sebijik lah produk abg molotov kita ni. siap pos ke rumah. wakakakaka lol!   (gurau jek)

haha, kalau dekat nak jugak aku buat bisnes ni bro, hehe lol!

hehe. tunggula mana tau dpt kerja dkt sana ke. bleh la kn. kekekekke lol!

hha, insyaAllah bro... kat sini mahal sangat akua ngan cabinet bro sampai 6-7k camtu...  Evil or Very Mad


tudia aih.. ok, xjadi la mcm ni. hehehe.. mahal sgt tuuu.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Mon Dec 22, 2014 11:06 am

flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
kahkahkah. insyaAllah aro ni tahan jek lightning mcm tu. Very Happy

ok, tq atas nasihat tu. sy try tanning lagi. hehehe

tringin nk tgk aro bro. xpnh nmpk lg ni. haha.

eh?? scratch aku dah update la bro... try la usha, hehe.... ni post aku yg ke 2001 ni bro, haha


okay, baru nampak. hahaha

wauuuu... sifu holiawww.. Cool Cool

terbaik la MG bro. geram tgk. siap dgn cabinet lagi tuuuu.. Laughing
bila ler nk dpt setup akua mcm tuh. huhu scratch

haha, mekasih bro, komen2 la kat situ bro... Razz

cabinet tu aku buat sendiri bro, pakai kayu yg aku kutip, hehe Basketball

tatkala aku tergamam sehingga xtahu nak komen apa2 dpt situ.. Razz Razz

yeke? cantik bro buat. sbb susah jgk nk buat sndri sbb nk kena kira pressure akua tu lagi, material lagi. fuhhh Surprised Surprised

ye bro, disebabkan aku tak tahu berapa pressure kira2 apa semua tu, jd aku buat kuat2 yg boleh, haha lol!

hahaha. betol2.  Laughing  nak order sebijik lah produk abg molotov kita ni. siap pos ke rumah. wakakakaka lol!   (gurau jek)

haha, kalau dekat nak jugak aku buat bisnes ni bro, hehe lol!

hehe. tunggula mana tau dpt kerja dkt sana ke. bleh la kn. kekekekke lol!

hha, insyaAllah bro... kat sini mahal sangat akua ngan cabinet bro sampai 6-7k camtu...  Evil or Very Mad


tudia aih.. ok, xjadi la mcm ni. hehehe.. mahal sgt tuuu.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

haha, tu bukan harga yg aku rasa aku bg kalau aku buat bro, tu harga 'cha ya nu alif' Razz
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: baby MG untuk dikomen.    Today at 10:37 am

Back to top Go down
 
baby MG untuk dikomen.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: