Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Nak jual HB saiz 12 - 13 inci

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Nak jual HB saiz 12 - 13 inci   Sun Mar 02, 2014 11:57 pm

Salam buat warga shopzone.

Sy ada sekor Highback (HB) nak di letgo. Kriteria ikan:

- saiz 12 - 13 inci
- jenis mmg highback
- diet: cengkerik, anak ikan (comet), SW
- ade drop eye / lazy eye sket
- usia ikan lebih kurang 1 tahun 5 bulan
- ekor kembang

sape2 nak gambar, minta email. nanti aku post dlm email. ala, ikan highback... lebih kurang je dgn gambar highback2 lain.. tp if still nak tgk gambar, bole je bg email address. sori, hp xde whatsapp.. camera hp pun x cun, so if aku amek gambar gune hp pun, nak mms pun x gune.

harga, sape2 yg berkenan, offer la. rase cam ok, rase reasonable, both side puas ati, then jalan (^_^)

Reason jual: clear tank..

Contact number : 013-2778424 (Azhar)
Location : Taman Pinggiran Batu Caves, Selangor

Self Collect ek. Nak pos2 aku x reti. If nak mintak aku tlg antarkan, insyaAllah bole tapi kene tunggu hari cuti and bergantung pada lokasi korg.

Thnx warga shopzone. Salam..
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Nak jual HB saiz 12 - 13 inci   Mon Mar 03, 2014 8:42 am

uiiii, nak clear tank? ade projek baru ke bro??? hehe... aku jauh sangat nak beli aro bro ni, tp kalau tak keberatan, aku pun nak jugak gambo aro bro tu, hehe

mohdizlan86@gmail.com
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: Nak jual HB saiz 12 - 13 inci   Thu Mar 06, 2014 7:20 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
uiiii, nak clear tank? ade projek baru ke bro??? hehe... aku jauh sangat nak beli aro bro ni, tp kalau tak keberatan, aku pun nak jugak gambo aro bro tu, hehe

mohdizlan86@gmail.com

Da email ko.. xde projek ape yg gempak pun. sket2 je.. tukar selera..
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Nak jual HB saiz 12 - 13 inci   Fri Mar 07, 2014 7:48 pm

scratch bro, aku tak jumpe plak email yg kau bagi tu...  Neutral 
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Nak jual HB saiz 12 - 13 inci   Today at 10:39 am

Back to top Go down
 
Nak jual HB saiz 12 - 13 inci
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: