Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Share baby HB...teman pengganti

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Fri Sep 05, 2014 8:39 pm

aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
aku takde le koleksi byk cm hang lan...ade 2 ekor jah..peneman di kala sunyi..cewahhh

hahaa, aku pun ade 2 ekor je bro... mane de byk... lol!

bro tanning camner ek? shining dia full kat sisik, mcm aro aku tu tak full la shining sisik dia bro... scratch

aku tanning biasa je bro...guna lampu philips spiral je..tak dan nak hambat beli lampu T5...

Razz aku pakai T5 bro, tp aro biasa2 je... cun lagi yg pakai philip spiral... lol!

alahh merendah diri plak...tepek ckit kat cni aronya...leh tgk..mesti dah smakin gempak..
Hahah... Betul3... Tepek si f0 tu Shocked
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Sat Sep 06, 2014 12:56 am

aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
aku takde le koleksi byk cm hang lan...ade 2 ekor jah..peneman di kala sunyi..cewahhh

hahaa, aku pun ade 2 ekor je bro... mane de byk... lol!

bro tanning camner ek? shining dia full kat sisik, mcm aro aku tu tak full la shining sisik dia bro... scratch

aku tanning biasa je bro...guna lampu philips spiral je..tak dan nak hambat beli lampu T5...

Razz aku pakai T5 bro, tp aro biasa2 je... cun lagi yg pakai philip spiral... lol!

alahh merendah diri plak...tepek ckit kat cni aronya...leh tgk..mesti dah smakin gempak..

tggu lagi bro, lom ada perubahan sangat, cuma kat chu tu je tggl sekeping lagi, ehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Sat Sep 06, 2014 12:57 am

Vols wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
aku takde le koleksi byk cm hang lan...ade 2 ekor jah..peneman di kala sunyi..cewahhh

hahaa, aku pun ade 2 ekor je bro... mane de byk... lol!

bro tanning camner ek? shining dia full kat sisik, mcm aro aku tu tak full la shining sisik dia bro... scratch

aku tanning biasa je bro...guna lampu philips spiral je..tak dan nak hambat beli lampu T5...

Razz aku pakai T5 bro, tp aro biasa2 je... cun lagi yg pakai philip spiral... lol!

alahh merendah diri plak...tepek ckit kat cni aronya...leh tgk..mesti dah smakin gempak..
Hahah... Betul3... Tepek si f0 tu Shocked

F0 tu masih bertapa bro, belum blh tunjuk lagi, hehe lol!
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Sun Sep 07, 2014 7:12 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
aku takde le koleksi byk cm hang lan...ade 2 ekor jah..peneman di kala sunyi..cewahhh

hahaa, aku pun ade 2 ekor je bro... mane de byk... lol!

bro tanning camner ek? shining dia full kat sisik, mcm aro aku tu tak full la shining sisik dia bro... scratch

aku tanning biasa je bro...guna lampu philips spiral je..tak dan nak hambat beli lampu T5...

Razz aku pakai T5 bro, tp aro biasa2 je... cun lagi yg pakai philip spiral... lol!

alahh merendah diri plak...tepek ckit kat cni aronya...leh tgk..mesti dah smakin gempak..

tggu lagi bro, lom ada perubahan sangat, cuma kat chu tu je tggl sekeping lagi, ehe Very Happy

yg tu nak tgk tu....
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Mon Sep 08, 2014 5:32 pm

aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
aku takde le koleksi byk cm hang lan...ade 2 ekor jah..peneman di kala sunyi..cewahhh

hahaa, aku pun ade 2 ekor je bro... mane de byk... lol!

bro tanning camner ek? shining dia full kat sisik, mcm aro aku tu tak full la shining sisik dia bro... scratch

aku tanning biasa je bro...guna lampu philips spiral je..tak dan nak hambat beli lampu T5...

Razz aku pakai T5 bro, tp aro biasa2 je... cun lagi yg pakai philip spiral... lol!

alahh merendah diri plak...tepek ckit kat cni aronya...leh tgk..mesti dah smakin gempak..

tggu lagi bro, lom ada perubahan sangat, cuma kat chu tu je tggl sekeping lagi, ehe Very Happy

yg tu nak tgk tu....

Very Happy dah penuh chu tu nanti aku postkan, hehe geek
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Mon Sep 22, 2014 10:32 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
aku takde le koleksi byk cm hang lan...ade 2 ekor jah..peneman di kala sunyi..cewahhh

hahaa, aku pun ade 2 ekor je bro... mane de byk... lol!

bro tanning camner ek? shining dia full kat sisik, mcm aro aku tu tak full la shining sisik dia bro... scratch

aku tanning biasa je bro...guna lampu philips spiral je..tak dan nak hambat beli lampu T5...

Razz aku pakai T5 bro, tp aro biasa2 je... cun lagi yg pakai philip spiral... lol!

alahh merendah diri plak...tepek ckit kat cni aronya...leh tgk..mesti dah smakin gempak..

tggu lagi bro, lom ada perubahan sangat, cuma kat chu tu je tggl sekeping lagi, ehe Very Happy

yg tu nak tgk tu....

Very Happy dah penuh chu tu nanti aku postkan, hehe geek

lambat lg ke?tak sabar dah ni...geng2 kat cni pun....ikan power mesti mau tgk..
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Tue Sep 23, 2014 4:18 am

aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
aku takde le koleksi byk cm hang lan...ade 2 ekor jah..peneman di kala sunyi..cewahhh

hahaa, aku pun ade 2 ekor je bro... mane de byk... lol!

bro tanning camner ek? shining dia full kat sisik, mcm aro aku tu tak full la shining sisik dia bro... scratch

aku tanning biasa je bro...guna lampu philips spiral je..tak dan nak hambat beli lampu T5...

Razz aku pakai T5 bro, tp aro biasa2 je... cun lagi yg pakai philip spiral... lol!

alahh merendah diri plak...tepek ckit kat cni aronya...leh tgk..mesti dah smakin gempak..

tggu lagi bro, lom ada perubahan sangat, cuma kat chu tu je tggl sekeping lagi, ehe Very Happy

yg tu nak tgk tu....

Very Happy dah penuh chu tu nanti aku postkan, hehe geek

lambat lg ke?tak sabar dah ni...geng2 kat cni pun....ikan power mesti mau tgk..

Betul tu lambat lagi ke?? flower dah panjang bulu hidung asyik tunggu je haha...Laughing
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Tue Sep 23, 2014 10:27 am

aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
aku takde le koleksi byk cm hang lan...ade 2 ekor jah..peneman di kala sunyi..cewahhh

hahaa, aku pun ade 2 ekor je bro... mane de byk... lol!

bro tanning camner ek? shining dia full kat sisik, mcm aro aku tu tak full la shining sisik dia bro... scratch

aku tanning biasa je bro...guna lampu philips spiral je..tak dan nak hambat beli lampu T5...

Razz aku pakai T5 bro, tp aro biasa2 je... cun lagi yg pakai philip spiral... lol!

alahh merendah diri plak...tepek ckit kat cni aronya...leh tgk..mesti dah smakin gempak..

tggu lagi bro, lom ada perubahan sangat, cuma kat chu tu je tggl sekeping lagi, ehe Very Happy

yg tu nak tgk tu....

Very Happy dah penuh chu tu nanti aku postkan, hehe geek

lambat lg ke?tak sabar dah ni...geng2 kat cni pun....ikan power mesti mau tgk..

nak benda cun, kena sabar bro, haha, insyaAllah dh masuk tank baru aku postkan gambar ek? hehe Razz
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Tue Sep 23, 2014 10:28 am

Vols wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
aku takde le koleksi byk cm hang lan...ade 2 ekor jah..peneman di kala sunyi..cewahhh

hahaa, aku pun ade 2 ekor je bro... mane de byk... lol!

bro tanning camner ek? shining dia full kat sisik, mcm aro aku tu tak full la shining sisik dia bro... scratch

aku tanning biasa je bro...guna lampu philips spiral je..tak dan nak hambat beli lampu T5...

Razz aku pakai T5 bro, tp aro biasa2 je... cun lagi yg pakai philip spiral... lol!

alahh merendah diri plak...tepek ckit kat cni aronya...leh tgk..mesti dah smakin gempak..

tggu lagi bro, lom ada perubahan sangat, cuma kat chu tu je tggl sekeping lagi, ehe Very Happy

yg tu nak tgk tu....

Very Happy dah penuh chu tu nanti aku postkan, hehe geek

lambat lg ke?tak sabar dah ni...geng2 kat cni pun....ikan power mesti mau tgk..

Betul tu lambat lagi ke?? flower  dah panjang bulu hidung asyik tunggu je haha...Laughing

affraid dah panjang tu kena pandai2 la potong bro, takut pulak aro bro tengok nanti, haha lol!
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Tue Oct 07, 2014 10:55 pm

aro2011 wrote:
update skit shb stakat 17/08/2014

ni  masa bulan 1 /2014




ni  bln 6 / 2014






ni yang terbaru 8/2014







ni gambar malam td...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Tue Oct 07, 2014 11:52 pm

Cool masih tanning bro? cam kurus sangat je aku tengok bro? scratch
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Wed Oct 08, 2014 2:40 am

Wah cun jugak hb ni... Tegugat iman aku tengok hb ni...Cam nak beli jee Laughing
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Wed Oct 08, 2014 3:14 am

Vols wrote:
Wah cun jugak hb ni... Tegugat iman aku tengok hb ni...Cam nak beli jee Laughing

bro, yg org tak jual, takyah la nak beli, hehe, byk yg org jual tu, g la beli sekor 2, hehe... lol!
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Wed Oct 08, 2014 9:07 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Vols wrote:
Wah cun jugak hb ni... Tegugat iman aku tengok hb ni...Cam nak beli jee Laughing

bro, yg org tak jual, takyah la nak beli, hehe, byk yg org jual tu, g la beli sekor 2, hehe... lol!

Heheh..... Yg xjual la yg cun Embarassed
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Wed Oct 08, 2014 10:34 pm

Vols wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Vols wrote:
Wah cun jugak hb ni... Tegugat iman aku tengok hb ni...Cam nak beli jee Laughing

bro, yg org tak jual, takyah la nak beli, hehe, byk yg org jual tu, g la beli sekor 2, hehe... lol!

Heheh..... Yg xjual la yg cun Embarassed

mane ade org jual yg tak cun bro... hehe, beli je kalau dh nak... Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Fri Oct 10, 2014 8:28 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Cool masih tanning bro? cam kurus sangat je aku tengok bro? scratch

aah slim ckit...skang dia tgh tak lalu makan....sekor 2 je dia ngap skang sehari....
nak kata tanning pun tak jugale..tp duk dlm tank putih lagi...
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Fri Oct 10, 2014 8:30 pm

Vols wrote:
Wah cun jugak hb ni... Tegugat iman aku tengok hb ni...Cam nak beli jee Laughing

leh je beli...tp bkn akunye ni..hehehe beli ngan kengkawan yg aku kenal ok juga..
cm bro syed mazlan..bro rohu...bro akeem... byk stock comey2 yg depa jual....trale usha2
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Sat Oct 11, 2014 11:09 am

aro2011 wrote:
Vols wrote:
Wah cun jugak hb ni... Tegugat iman aku tengok hb ni...Cam nak beli jee Laughing

leh je beli...tp bkn akunye ni..hehehe beli ngan kengkawan yg aku kenal ok juga..
cm bro syed mazlan..bro rohu...bro akeem... byk stock comey2 yg depa jual....trale usha2

aro diorang tu tahap tggi, kalau diorang kat sarawak, kan senang, hehe Razz
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Sat Oct 11, 2014 10:53 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
Vols wrote:
Wah cun jugak hb ni... Tegugat iman aku tengok hb ni...Cam nak beli jee Laughing

leh je beli...tp bkn akunye ni..hehehe beli ngan kengkawan yg aku kenal ok juga..
cm bro syed mazlan..bro rohu...bro akeem... byk stock comey2 yg depa jual....trale usha2

aro diorang tu tahap tggi, kalau diorang kat sarawak, kan senang, hehe Razz

aro tahap tinggi tp rege mampu milik....
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Sun Oct 12, 2014 8:44 pm

aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Cool masih tanning bro? cam kurus sangat je aku tengok bro? scratch

aah slim ckit...skang dia tgh tak lalu makan....sekor 2 je dia ngap skang sehari....
nak kata tanning pun tak jugale..tp duk dlm tank putih lagi...

bro kurang belai kot, tu yg merajuk tu, hehe lol!
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Sun Oct 12, 2014 8:45 pm

aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
Vols wrote:
Wah cun jugak hb ni... Tegugat iman aku tengok hb ni...Cam nak beli jee Laughing

leh je beli...tp bkn akunye ni..hehehe beli ngan kengkawan yg aku kenal ok juga..
cm bro syed mazlan..bro rohu...bro akeem... byk stock comey2 yg depa jual....trale usha2

aro diorang tu tahap tggi, kalau diorang kat sarawak, kan senang, hehe Razz

aro tahap tinggi tp rege mampu milik....

betul tu, harga cun... Razz
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Mon Oct 13, 2014 3:07 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Cool masih tanning bro? cam kurus sangat je aku tengok bro? scratch

aah slim ckit...skang dia tgh tak lalu makan....sekor 2 je dia ngap skang sehari....
nak kata tanning pun tak jugale..tp duk dlm tank putih lagi...

bro kurang belai kot, tu yg merajuk tu, hehe lol!

kin...merajuk sbb kwn cuti raya aji br ni sminggu kot..hehehhehe
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Mon Oct 13, 2014 9:03 pm

Very Happy haaa, mungkin tu la penyebabnya..
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Wed Oct 15, 2014 12:48 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy haaa, mungkin tu la penyebabnya..

dah mkn ok...tp takdele se ghairah sblm ni...hehhehe rajuk ckit je lg..
Back to top Go down
View user profile
aro2011



Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Sun Oct 19, 2014 8:05 pm

cam nak DT kan terus je...hehhehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Share baby HB...teman pengganti   Today at 5:22 am

Back to top Go down
 
Share baby HB...teman pengganti
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: