Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 salam perkenalan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
fareast7666



Posts : 1
Join date : 07/01/2014
Age : 30
Location : W.P. Labuan

PostSubject: salam perkenalan   Tue Jan 07, 2014 10:12 pm

Saya baru berjinak-jinak dalam hobi ni. Nak belajar banyak dari tok guru - tok guru yang ada dalam forum ni.
Back to top Go down
View user profile
taro151213



Posts : 317
Join date : 16/12/2013
Location : Rawang > Sg. Buloh > Damansara > Petaling Jaya > Shah Alam

PostSubject: Re: salam perkenalan   Tue Jan 07, 2014 11:15 pm

fareast7666 wrote:
Saya baru berjinak-jinak dalam hobi ni. Nak belajar banyak dari tok guru - tok guru yang ada dalam forum ni.

salam newbie dr sy jgk..sama lah kita men jinak2 aro..kongsi ilmu
rajin2 lah bace post2 yg lepas ye..ramai otai2 kt sini yg byk membantu..  Basketball cheers 
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: salam perkenalan   Wed Jan 08, 2014 9:08 am

Very Happy hehe, tok guru jrg online, sbb diorang tu bz sikit... hehe

tapi, bro jgn risau, kalau ada mslh, kita kongsi, mana tau dpt ilmu baru... hehe, selamat dtg bro...  cheers 
Back to top Go down
View user profile
k321



Posts : 187
Join date : 24/10/2012

PostSubject: Re: salam perkenalan   Fri Jan 10, 2014 3:38 am

welcome bro
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: salam perkenalan   Today at 10:39 am

Back to top Go down
 
salam perkenalan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Arowana Shopzone :: Kenali member-member forum arowana shopzone-
Jump to: