Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Betul ke iklan ni?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
taro151213



Posts : 317
Join date : 16/12/2013
Location : Rawang > Sg. Buloh > Damansara > Petaling Jaya > Shah Alam

PostSubject: Betul ke iklan ni?   Mon Dec 23, 2013 9:10 pm

Ade tgk kt mudah ade jual aro mgxb saiz 5inch rm399
iklan dr long yu arowana wholesale..siap ade cert lg..
komen skit otai2..  bounce Question 


http://www.mudah.my/5+inch+malaysia+golden+crossback-24731439.htm
Back to top Go down
View user profile
radzi



Posts : 40
Join date : 11/06/2013

PostSubject: Re: Betul ke iklan ni?   Mon Dec 23, 2013 10:58 pm

Sblm ni pernah ada 1 mamat kasi tau aku. Long yu mmg selalu letak iklan murah2 dlm internet tp bila kita pg kedai dia nk angkat ikan dia ckp sdh habis
Back to top Go down
View user profile
taro151213



Posts : 317
Join date : 16/12/2013
Location : Rawang > Sg. Buloh > Damansara > Petaling Jaya > Shah Alam

PostSubject: Re: Betul ke iklan ni?   Mon Dec 23, 2013 11:12 pm

radzi wrote:
Sblm ni pernah ada 1 mamat kasi tau aku. Long yu mmg selalu letak iklan murah2 dlm internet tp bila kita pg kedai dia nk angkat ikan dia ckp sdh habis

yeke.. satu lg tipu helah perniagaan ye..huhu
Back to top Go down
View user profile
Ultramat



Posts : 65
Join date : 12/12/2013

PostSubject: Re: Betul ke iklan ni?   Tue Dec 24, 2013 3:37 am

hari tu dah nak angkat sekor tp yg lain la. kol boss tu pasal iklan kat mudah. lepas tu die ckp ooo itu harga utk kalau beli 10 ekor. siot jer, dlm mudah takde kata mcm tu. tp so far bile try tanya2 die bole kasi nego lagi la
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Betul ke iklan ni?   Tue Dec 24, 2013 4:53 am

hehe, pandai2 lah menilai bro.... kita ni ber hobi je....

kalau dah mcm tu, tak lain tak bukan lah tu, cara nak cari pelanggan...

lebih baik cari yg betul2 boleh dpercayai...  study 
Back to top Go down
View user profile
taro151213



Posts : 317
Join date : 16/12/2013
Location : Rawang > Sg. Buloh > Damansara > Petaling Jaya > Shah Alam

PostSubject: Re: Betul ke iklan ni?   Wed Dec 25, 2013 8:17 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
hehe, pandai2 lah menilai bro.... kita ni ber hobi je....

kalau dah mcm tu, tak lain tak bukan lah tu, cara nak cari pelanggan...

lebih baik cari yg betul2 boleh dpercayai...  study 

tulah..klu ade rzeki nk tambah lg, baik cari dlm sz jela..
boleh lg dipercayai lah wlau pn jauh skit..leh nego plk tu.
kan..  lol!


Last edited by Taro151213 on Wed Dec 25, 2013 8:18 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : typo..hehe)
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Betul ke iklan ni?   Wed Dec 25, 2013 8:23 pm

Razz hehe, betul tu bro...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Betul ke iklan ni?   Today at 1:07 am

Back to top Go down
 
Betul ke iklan ni?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: