Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Mgbb 5-6 inch for sale

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
aliffaiman



Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Mgbb 5-6 inch for sale   Sat Nov 23, 2013 9:15 am

Saya ada sekor mgbb 5-6 inci nak jual. Nak jual dalam 600 nego. Saya tak boleh upload gambar Sebab pakai phone je ni. Sapa nak gambar cepat ambik boleh contact saya di 0196558147. Area Kota
Damansara. Ikan sihat, ada plj sikit , kalau pump makan nanti ok. colour tgh develop lg, ikan ni lambat develop Sebab bela dalam black tank. Bukak lampu pun sekali sekala je. Ikan ambik kat lui beberapa bulan lepas. Apapehal boleh contact saya kat atas. Thanks sz
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mgbb 5-6 inch for sale   Sat Nov 23, 2013 9:26 pm

cheers mari2, bg yg tgh mencari MG, blh try ni... hehe Razz 
Back to top Go down
View user profile
 
Mgbb 5-6 inch for sale
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: