Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

like atau dislike? hehe, kalau dislike, beri nasihat anda..
i likee...
inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 I_vote_lcap100%inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 I_vote_rcap
 100% [ 18 ]
erm, dislike, kureng bro...
inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 I_vote_lcap0%inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total Votes : 18
 

AuthorMessage
aro2011

aro2011

Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeSun Sep 07, 2014 7:14 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Vols wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy hehe, tgh rilek ni bro, kalau tak aku dh buat dh..

hehehhe kerap ckit tkr air pun ok kot..lambat ckit naik ijau...

dah kerap dah aku tukar air tu bro, 2 hari sekali.... Razz

aritu aku cuci air, aku nampak gold dust kat sisik pertama kat belakang kepala aro aku tu, hehe, cam cun jer... Twisted Evil
Uishh... Shocked
Amik la selfie dia cheers

nak selfieee??? kene tgguuuuuu~, hehehe Razz

masih bertapa ke??
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeMon Sep 08, 2014 5:41 pm

Very Happy aku tgh tggu sump filter aku siap ni bro, 'cha ya nun alif' tu cakap, mggu lepas siap, tp tak sampai2 gak... scratch
Back to top Go down
View user profile
aro2011

aro2011

Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeWed Sep 10, 2014 1:51 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy aku tgh tggu sump filter aku siap ni bro, 'cha ya nun alif' tu cakap, mggu lepas siap, tp tak sampai2 gak... scratch  

ade kaitan erk ngan gambar?hehehhe mesti nak kasi clear air tu... cheers
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeWed Sep 10, 2014 9:11 am

aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy aku tgh tggu sump filter aku siap ni bro, 'cha ya nun alif' tu cakap, mggu lepas siap, tp tak sampai2 gak... scratch  

ade kaitan erk ngan gambar?hehehhe mesti nak kasi clear air tu... cheers

Razz hehe, besar kaitan nya tu bro, sbb aku nak post gambar aro aku dlm tank 5x2x2 dgn sump sekali, hehe Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
aro2011

aro2011

Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeMon Sep 22, 2014 10:30 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy aku tgh tggu sump filter aku siap ni bro, 'cha ya nun alif' tu cakap, mggu lepas siap, tp tak sampai2 gak... scratch  

ade kaitan erk ngan gambar?hehehhe mesti nak kasi clear air tu... cheers

Razz hehe, besar kaitan nya tu bro, sbb aku nak post gambar aro aku dlm tank 5x2x2 dgn sump sekali, hehe Twisted Evil
perghhh aqua...leh comm dah tu lan...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 10:22 am

aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy aku tgh tggu sump filter aku siap ni bro, 'cha ya nun alif' tu cakap, mggu lepas siap, tp tak sampai2 gak... scratch  

ade kaitan erk ngan gambar?hehehhe mesti nak kasi clear air tu... cheers

Razz hehe, besar kaitan nya tu bro, sbb aku nak post gambar aro aku dlm tank 5x2x2 dgn sump sekali, hehe Twisted Evil
perghhh aqua...leh comm dah tu lan...

Embarassed nak comm masih jauh bro, hati aku tak sekental hati2 otai kat sini... mcm bro kodok tu, haha lol!
bak kata tok guru, hati kena kering nak main comm... Razz
Back to top Go down
View user profile
aro2011

aro2011

Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeTue Sep 30, 2014 12:35 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy aku tgh tggu sump filter aku siap ni bro, 'cha ya nun alif' tu cakap, mggu lepas siap, tp tak sampai2 gak... scratch  

ade kaitan erk ngan gambar?hehehhe mesti nak kasi clear air tu... cheers

Razz hehe, besar kaitan nya tu bro, sbb aku nak post gambar aro aku dlm tank 5x2x2 dgn sump sekali, hehe Twisted Evil
perghhh aqua...leh comm dah tu lan...

Embarassed nak comm masih jauh bro, hati aku tak sekental hati2 otai kat sini... mcm bro kodok tu, haha lol!
bak kata tok guru, hati kena kering nak main comm... Razz

masih menunggu tuan tanah hapdek ikannye...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeTue Sep 30, 2014 3:44 am

aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Very Happy aku tgh tggu sump filter aku siap ni bro, 'cha ya nun alif' tu cakap, mggu lepas siap, tp tak sampai2 gak... scratch  

ade kaitan erk ngan gambar?hehehhe mesti nak kasi clear air tu... cheers

Razz hehe, besar kaitan nya tu bro, sbb aku nak post gambar aro aku dlm tank 5x2x2 dgn sump sekali, hehe Twisted Evil
perghhh aqua...leh comm dah tu lan...

Embarassed nak comm masih jauh bro, hati aku tak sekental hati2 otai kat sini... mcm bro kodok tu, haha lol!
bak kata tok guru, hati kena kering nak main comm... Razz

masih menunggu tuan tanah hapdek ikannye...

Twisted Evil tggu k bro, sabarrrrr, haha lol!
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeMon Oct 27, 2014 11:31 pm

cheers hari ni aku update aro aku, hehe, yg sekor lagi masih tanning lagi... nak ambik gambo pun susah, hehe, jd sabar2 la tggu green (kot scratch ) aku tu, hehe Razz

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 9v9lie

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 1zybm9j

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 2dvr0wg

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 2r3xh8z

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 2v0crpf

yg ni dengan flash Cool

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 2meuao9

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 54udkp

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 2vjzlly

komen2 lah ye, komen yg baik atau tidak akan dibincangkan, hehe lol!
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeMon Oct 27, 2014 11:33 pm

Embarassed untuk pengetahuan semua, akuarium aku belum tukar lagi... nanti kalau dh tukar akua, aku update lagi... Razz
Back to top Go down
View user profile
Vols

Vols

Posts : 298
Join date : 09/06/2014

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeTue Oct 28, 2014 1:39 am

Finally........
Ikan cun betul.... Twisted Evil
Tapi yg sebenar nye nak tengok f0f0 gitu...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeTue Oct 28, 2014 9:26 am

Vols wrote:
Finally........
Ikan cun betul.... Twisted Evil
Tapi yg sebenar nye nak tengok f0f0 gitu...

Embarassed cun camtu2 je bro...

F0 tu kena tggu lagi bro, masih dalam 'oven'... hehe lol!
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86

mr_azhar86

Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 33
Location : Selayang Baru

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeTue Oct 28, 2014 7:53 pm

bro lan ni power btol la.. smuer ikan2 beliau ade 'sengat' oOo..
geram tengok.. hehe..
Back to top Go down
View user profile
Vols

Vols

Posts : 298
Join date : 09/06/2014

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeTue Oct 28, 2014 11:59 pm

mr_azhar86 wrote:
bro lan ni power btol la.. smuer ikan2 beliau ade 'sengat' oOo..
geram tengok.. hehe..

Betul.. Betul.. Mcam power ranger.... Tetibe hiakkkk.....haha
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeWed Oct 29, 2014 9:41 am

mr_azhar86 wrote:
bro lan ni power btol la.. smuer ikan2 beliau ade 'sengat' oOo..
geram tengok.. hehe..

haha, nanti aku bela pari plak, baru bebetul ade sengat... Razz

aro aku ni biasa je bro, mane leh celen red org... hehe lol!
Back to top Go down
View user profile
zaltaiho



Posts : 53
Join date : 30/01/2013
Location : Kuala Ketil Kedah

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeThu Oct 30, 2014 4:49 am

Cantik ikan ko lan ring nipis
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeThu Oct 30, 2014 8:10 am

zaltaiho wrote:
Cantik ikan ko lan ring nipis

mekasih bro... aku jarang bukak lampu bro, lagipun dlm dark tank kan, tu lah asbab nye kot, hehe Razz

insyaAllah dlm bulan ni masuk tank hitam bro, akua 5 kaki... hehe Very Happy

p/s mertua aku selalu bukak lampu ms aku kerja petang, cantik kalau bukak lampu katenye, hehe lol!
Back to top Go down
View user profile
aro2011

aro2011

Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeMon Nov 03, 2014 6:21 pm

affraid affraid affraid affraid affraid
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeTue Nov 04, 2014 9:13 am

aro2011 wrote:
affraid affraid affraid affraid affraid

Very Happy hehehe, ike kawe ni.... hehehe, tak tahu dah aku nak sambung lol! ... ikan biasa2 jer pun... Embarassed
Back to top Go down
View user profile
mat@aro

mat@aro

Posts : 13
Join date : 01/10/2014
Age : 36

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeWed Nov 12, 2014 7:27 am

Cantik dh tu bro... terbaik lh.
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeWed Nov 12, 2014 4:11 pm

mat@aro wrote:
Cantik dh tu bro... terbaik lh.

hehe, MGBB je pun.... aku dlm proses pindahkan aro aku masuk akua besar ni, hehe Razz
Back to top Go down
View user profile
hisyammuddin



Posts : 21
Join date : 07/09/2013
Age : 36
Location : Pasir Gudang

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeWed Nov 12, 2014 11:25 pm

mmg cantik la MGBB bro Lan punya...mmg menjadi idaman kawan untuk bela satu hari nnt....
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeThu Nov 13, 2014 10:31 pm

hisyammuddin wrote:
mmg cantik la MGBB bro Lan punya...mmg menjadi idaman kawan untuk bela satu hari nnt....

hehe, bela la bro, skang ni byk org jual aro murah2, MG plak tu, Razz
Back to top Go down
View user profile
aro2011

aro2011

Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeWed Nov 19, 2014 6:43 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
hisyammuddin wrote:
mmg cantik la MGBB bro Lan punya...mmg menjadi idaman kawan untuk bela satu hari nnt....

hehe, bela la bro, skang ni byk org jual aro murah2, MG plak tu, Razz

taknak tolak ke ikan ni bro?hehhe main angin ckit hujan2 ni..
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitimeThu Nov 20, 2014 8:07 am

aro2011 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
hisyammuddin wrote:
mmg cantik la MGBB bro Lan punya...mmg menjadi idaman kawan untuk bela satu hari nnt....

hehe, bela la bro, skang ni byk org jual aro murah2, MG plak tu, Razz

taknak tolak ke ikan ni bro?hehhe main angin ckit hujan2 ni..

haha, tolak? bateri tak rosak nape nak tolak, haha lol!

belum berniat lagi bro... haha Razz
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Empty
PostSubject: Re: inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe   inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe - Page 4 Icon_minitime

Back to top Go down
 
inilah ikan saya yg tak dapat nak celen otai2 sekalian, hehe
Back to top 
Page 4 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: